...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο Νιμπίρου είναι Προ των Πυλών (video)

Ο Νιμπίρου είναι Προ των Πυλών
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Κατεψυγμένα ιγκουάνα στη Φλόριντα, χιονοστρώσεις καλύπτουν τις παραλίες της Βόρειας Καρολίνας, χιόνια στην έρημο Σαχάρα  (και μάλιστα για τρίτη συνεχή χρονιά), σούπερ καταιγίδες ζυγώνουν σε γεωγραφικές τοποθεσίες όπου δεν συνηθίζεται, ισχυροί σεισμοί κουνάνε το Μεξικό και μικρότεροι την Μεγάλη Βρετανία.....
Όλα αυτά ενισχύουν τις επιστημονικές δηλώσεις ότι ένας καφέ νάνος-αστέρι με πολλαπλούς πλανήτες γύρω του πλησιάζει τον πλανήτη μας, λέει ο πρώην κλιματολόγος της USGS (United States Geological Survey) και νυν πληροφοριοδότης Dr. Ethan Trowbridge – τον οποίο πολλοί θεωρούν αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Ο Δρ Trowbridge λέει ότι ολοένα και αυξανόμενα στοιχεία καταδεικνύουν την ύπαρξη του Νιμπίρου (τον ονομάζουν και «πλανήτη Χ» και τελευταία «9ο Πλανήτη»), ο οποίος φαίνεται να ταξιδεύει προς το ηλιακό μας σύστημα. Η Γη, επιμένει, είναι στο έλεος του Νιμπίρου.

Φαίνεται, όμως, ότι κλιματολογικά, γεωλογικά κλπ προβλήματα δεν αντιμετωπίσει μόνο η Γη, αλλά και οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, κάτι που ενισχύει τις απόψεις του Trowbridge.


«Απλά κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τα στοιχεία μπροστά στα μάτια σας», είπε ο Δρ Trowbridge. «Η σοβαρότητα και η συχνότητα των σεισμών φτάνουν σε πρωτοφανή επίπεδα και ο Νιμπίρου είναι τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνος για αυτή την κλιμάκωση των σφοδρών καταιγίδων και των ατμοσφαιρικών εκτροπών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο καιρός πλησιάζει»

Ο Νιμπίρου, όπως υποστηρίζει, έχει βγει πίσω από τη «σκοτεινή πλευρά του ήλιου» και τώρα κερδίζει ταχύτητα καθώς ξεφεύγει από την σταδιακή έλξη του ήλιου και επανέρχεται σε μια εξαιρετικά ελλειπτική πορεία, με μια τροχιακή εκκεντρότητα περίπου 0,97 σε σχέση με το νότιο ημισφαίριο της Γης. Αυτό σημαίνει, συνεχίζει να υποστηρίζει, ότι ακόμα και σε απόσταση άνω των 130.000.000 μιλίων, ο Νιμπίρουείναι αρκετά ισχυρός ώστε να μανταλώσει τη Γη και να προκαλέσει τόσο γεωμαγνητικούς όσο και γεωφυσικούς μετασχηματισμούς.

«Όπως είπα και πριν, τώρα βιώνουμε ένα εφέ που βλέπουμε, όπου ο Νιμπίρου τραβάει τη Γη και στη συνέχεια η Γη επιχειρεί να το διορθώσει. Όλοι οι πλανήτες έχουν αυτή την ικανότητα – γι ‘αυτό και μετά από ανάλογες συμπεριφορές οι πλανήτες έχουν ανακάμψει από την επιρροή του Νιμπίρου. Διαφορετικά, όλοι οι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα θα είχαν βγει από την τροχιά τους μόνιμα».

Μία αρχή που ονομάζεται τροχιακή ελαστικότητα, είπε, επιτρέπει στους πλανήτες να αναπηδήσουν πίσω από δυνητικά καταστροφικές ανατροπές πόλων. Μόλις ο Νιμπίρου σαρώσει τη Γη, θα χρειαστούν αρκετές δεκαετίες ή και περισσότερο για τον πλανήτη ωσότου αποκτήσει «πλήρη αυτοπεποίθηση», ανάλογα με την ένταση των μετατοπίσεων, τις οποίες εκτιμά ο Dr. Trowbridge σε τριάντα έως εξήντα μοίρες, επαρκής κλίση για να βυθίσει ένα μέρος της Γης σε μια παρατεταμένη εποχή παγετώνων και ένα άλλο μέρος σε μια φουσκωμένη κόλαση αμείλικτης θερμότητας. Δεν προβλέπει, ωστόσο, κάποιο επίπεδο εξαφάνισης, λέγοντας ότι η ανθρωπότητα θα αντέξει την επερχόμενη αλλαγή, καθώς έχει ήδη επιζήσει και από προηγούμενες συναντήσεις με τον Νιμπίρου.

Ασφαλώς, ο Δρ Trowbridge αν και δεν είναι αστρονόμος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι έμαθε αυτές τις πληροφορίες όταν η NASA και η USGS συνωμοτούσαν για να κατασκευάσουν ιστορίες συγκάλυψης – όπως η αλλαγή του κλίματος που δήθεν έχει δημιουργηθεί από τον άνθρωπο – με απώτερο σκοπό να κρύψουν την ύπαρξη του Νιμπίρου. Υποστηρίζει, ακόμα, ότι ο Nibiru θα φτάσει στο πλησιέστερο σημείο του στη γη, 0,3 αστρονομικές μονάδες,  κατά τα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021.

Όταν ρωτήθηκε για προβλέψεις ζημιών, αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά είπε ότι οι τρέχουσες κλιματολογικές αποκλίσεις θα αυξηθούν δέκα φορές όταν ο Nibiru φτάσει να έχει αυτό το περιθώριο, στο περίγειο.

«Δεν υπάρχει κλίμακα που να μπορεί να μετρήσει πραγματικά τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει ο Nibiru εδώ. Εάν υπήρχαν τέτοιες κλίμακες, θα μπορούσαμε να προβλέψουμε το ισχυρότατους σεισμούς και μέσα στο λεγόμενο «δαχτυλίδι της φωτιάς» καθώς και σεισμούς μεγέθους επτά έως δέκα βαθμών, σε τοποθεσίες που δεν έχουν βιώσει σεισμό από τότε που ο Nibiru έφτασε την τελευταία φορά. Τα ανενεργά ηφαίστεια θα ξυπνήσουν. Τα ενεργά ηφαίστεια θα ρίξουν λάβα και θα ρίξουν δισεκατομμύρια τόνους τέφρας μίλια ψηλά στον ουρανό, δημιουργώντας μια κουβέρτα από σκοτάδι που ο ήλιος θα είναι ανίκανος να διεισδύσει. Δεν θα είναι καλό, για κανέναν, οπουδήποτε. Πολλοί πρώην συνάδελφοι λένε ότι είμαι τρελός που δηλώνω το προφανές. Αυτοί είναι οι τρελοί, όχι εγώ».

Κλείνοντας, ο Δρ Trowbridge προτείνει ηρεμία καθώς η ανθρωπότητα έχει ιστορικό προσαρμογής στις κλιματολογικές καταστροφές.

Άραγε πόσο δίκιο μπορεί να έχει; Πόσο αληθινά μπορεί να είναι όλα αυτά; Επιπλέον, λάβετε υπόψιν σας, πως δεν πρόκειται για επίσημες δηλώσεις κανενός επίσημου οργανισμού και πως από τους σκεπτικιστές και τα συστημικά ΜΜΕ, ο Δρ Trowbridge θεωρείται ως φρενοβλαβής, απατεώνας, ότι όλα αυτά που λέει δεν έχουν καμία επιστημονική βάση, ούτε καν θεωρητική και, τέλος, είναι αδύνατο να είχε δουλέψει στην USGS. Για αυτούς τους λόγους, ίσως, και πολύ περισσότερους, κρύβεται ή/και είναι σε «εξορία»…

Nibiru At Our Doorstep, says Dr. Ethan Trowbridge

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


diadrastika.com