...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Τα τελευταίου τύπου μαχητικά αεροσκάφη Su-57 πέρασαν σε πιλοτική εκμετάλλευση

© RIA Novosti / Maxim Blinov Ρωσικό πολυλειτουργικό  μαχητικό αεροσκάφος 5ης Γενιάς SU-57
Komsomolsk-on-Amur 8 Φεβρουαρίου – RIA Novosti......
Ο Ρωσικός  στρατός  αρχίζει την πιλοτική χρησιμοποίηση του μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57, δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιούρι Μπορίσοφ.

«Παίρνουμε το Su-57 για πιλοτική εκμετάλλευση , αφού οι βασικές δοκιμές του πρώτου σταδίου τελείωσαν  δήλωσε ο Borisov στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο εργοστάσιο αεροσκαφών στο Komsomolsk-on-Amur (Knaaz).

Το 2018, σύμφωνα με τον Υφυπουργό, υπεγράφη  σύμβαση για μια  παρτίδα προμήθειας των su-57. Θα ξεκινήσουμε πρώτα με την πρώτη παρτίδα που θα είναι  12 αεροσκάφη δήλωσε ο Μπορίσοφ

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα δύο πρώτα αεροσκάφη από αυτή την παρτίδα μπορούν να εισέλθουν στο στρατό το 2019.
Πρόσθεσε ότι νωρίτερα στο πλαίσιο των εργασιών ανάπτυξης του PAK  FA χρησιμοποιήθηκαν 12 αεροσκάφη, 10 από τα οποία συμμετείχαν ενεργά στις δοκιμές πτήσης.

Αναφερόμενος  το ερώτημα σχετικά με την εργασία σε ένα νέο κινητήρα για το PAK FA, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας δήλωσε: «είναι δύσκολο να κρίνουμε γιατί είχαμε μόνο μία πτήση. Φαίνονται όλα φυσιολογικά, αλλά καταλαβαίνετε για το σύνολο των δοκιμών χρειάζεται ένα μεγάλο διάστημα πτήσεων. Κατά κανόνα τέτοιες δοκιμές  διαρκούν δύο-τρία χρόνια».

Τα τελευταίου τύπου μαχητικά αεροσκάφη Su-57 πέρασαν σε πιλοτική εκμετάλλευση - Εικόνα1

 CC BY-SA 3,0 / Alex Beltyukov / Ρωσικό πολυλειτουργικό μαχητικό αεροσκάφος  πέμπτης γενιάς Su-57


tokoutsavaki.blogspot.gr