...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Mε ολόκληρο σπάνιο φεγγάρι, την 33η ημέρα του 2018 ο Dow Jones χάνει 666 μονάδες!

Κι αν και εδώ πεις ότι όλα αυτά είναι τυχαία και δεν υπάρχει ένας κώδικας που μιλάνε κάποιοι Μυστικοί κυριαρχοι  τότε δεν σου σωνεται με τίποτα η  συνείδησή σου!....


Mία από τις χειρότερες μέρες θεωρήθηκε η χθεσινή πτωση για τον ντάου Τζόουνς μετά από το brexit  Μιας και η πτώση των 666 μονάδων εκεί την κατατάσσει!

Όσο εσύ Λοιπόν θα παραμένεις στην επιφάνεια και στη γραμμικη εκπαίδευση και θα συνεχίσεις να είσαι το παπαγαλάκι τους…  χωρίς να γνωρίζεις ότι έτσι τους υπηρετείς…ασε εμας τους γραφικους να γινομαστε ρομπα στους συνανθρωπους μας !

Την τελευταία φορά που είχαμε την ίδια “τυχαιότητα”  όπου το 666 έγραψε ταυτόχρονα με ένα άλλο μεγάλο γεγονός ήταν τότε που ο Ομπάμα εκλέχθηκε….. και το Λόττο όλως τυχαίως έφερε τα εξάρια!


Στην έρευνα αυτή και για την  αποκωδικοποίηση που θα χρειαστούμε είναι καλό όλοι σας να συμμετέχετε για να βοηθήσετε πιο εύκολα στην ανάλυση αυτής της πληροφορίας…. αυτό κάνει και καλό επίσης στην απραξία…και στο να θες να τα έχεις όλα έτοιμα στο πιάτο και να μην αρχίζεις να χρησιμοποιείς το ραδιοφωνάκι που έχεις το μυαλό σου και εμεις να προσπαθούμε να το αποσυντονίσουμε από τα κύματα των εχθρών!

Καλό είναι λοιπόν μίας και έχεις τη συγχρονικότητα να έχει συμβεί να ψάξεις και μόνος σου να δεις τα μοτίβα του παρελθόντος… που, ποτέ, Γιατί, τι έγινε μετά…  και να τολμήσεις με τον ήχο της φωνής σου και τη δόνηση τη συνείδησής σου να δηλώσεις την άποψή σου μέσα στο Πεδίο… να γράψεις στα σχολια αυτό που πιστεύεις… τουλάχιστον ίσως έτσι να εμποδίσεις το νεο ντομινο!

Για αρχή λοιπόν αυτό που παίρνουμε σαν εικόνα και σαν δόνηση σε αυτήν την “τυχαιότητα”  είναι ότι περνάμε σε μία νέα εξέλιξη…. σε μία νέα αρχή… του σχεδίου των επικυρίαρχων… μόλις μπήκαμε στο Νέο level του παιχνιδιού τους!

Αυτό σημαίνει ότι Πολύ σύντομα έρχονται τεράστιες αλλαγές που δεν συνάδουν στην πραγματική εξέλιξη των γεγονότων της  καθημερινότητάς μας… Ένα νέο σοκ και δέος έρχεται!

Τα Νέα πιονια σε νέες θέσεις… νέοι αξιωματικοί με νέες εντολές!

Οι  πράκτορες αυτης τις αρρώστιας  μόλις έλαβαν το μήνυμα τους όπου από τον ύπνο (εν υπνωση ανενεργοι)  θα περάσουν στην αφύπνιση τους….στην αποστολή τους να εκπληρώσουν το σχέδιο που γνωρίζουν εδώ και χρόνια!

Σημειώστε Λοιπόν την ημερομηνία 02/02 του 2018  Γιατί ενώ δεν έπεσαν  βαρελότα  ούτε έγιναν θυσίες και φαινόμενα που θα μπορούσαν να την καταγράψουν σαν μία σημαντική ημερομηνία…. και βάλτε μία Άγκυρα χρόνου…. Γιατί η ιστορία του μέλλοντος οταν ειπωθεί  πραγματικά θα χει σημειωσει αυτή την ημερομηνία οπου από πίσω θα έχει πολλους δρακους σαν ιστορια που θα μας ανατριχιάσουν όταν και αν την μάθουμε ποτέ!

Τελος μια εποχης …ας ψαξουμε να δουμε ποια ηταν αυτη η εποχη και ποια ερχεται … ποια μυστικη εποχη …επιπεδο .. πιστα μολις ξεκινησε !

Ο τρομπετας αυριο βγαζει το memo … οπου η νεα αρχη .. η νεα μορφη θα φανει πιο καλα … !

Δεν συνεχίζουμε άλλο αυτό το αρθρο Έχουμε δουλειά να  κάνουμε…..

Περιμένουμε τις δικές σας δηλώσεις μέσα στο Πεδίο…..

Stranger…