...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Kαι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα παράξενα…

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να σου δείξω την στιγμή,  την άγκυρα χρόνου που αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μέσα της….
Λέγοντάς σου τα μισά από όσα πραγματικά αυτή τη στιγμή συμβαίνουν!

Tα μισά Μιας και τα υπόλοιπα είναι σε προσωπικό επίπεδο…. και όχι επειδή θέλω να το παίξω μυστήριος… αλλά τα του προσωπικού επιπέδου και να μπορούσα να τα πω…  δεν θα μπορούσες να με πιστέψεις!

Σου έχω μιλήσει στο παρελθόν για λούπες γεγονότων,  λογικά Για όσους παρακολουθούν και μας ερευνούν  συστηματικά  η στατιστική των επιτυχιών μας σε μελλοντικά γεγονότα που δεν θα έπρεπε με τίποτα να γνωρίζουμε είναι η μεγαλύτερη απόδειξη μας στο ότι σου δείχνουμε μία κρυφή ατραπο αορατη έντεχνος από όλους η οποία  συνταξιδευτές της  είναι οι επικυρίαρχοι της ζωής μας!

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και πάλι αποδειξει  με έρευνες και στοιχεία πού αποδομησαν  πολλές περιπτώσεις false flag…. και έχουμε δείξει τις συχνότητες και της συγχρονικότητες σε “αγαπημένα” νούμερα, ημερομηνίες αλλά και συμβολισμούς που βρίσκονται παντού γύρω μας!

Από δω και πέρα το άρθρο γίνεται λίγο βαρύ  και θέλει να έχεις πολύ ανοιχτό το μυαλό σου για να κατανοήσεις αυτό που θέλω να σου πω…. και μην το πάρεις σαν ένα άρθρο απλά για να γεμίσει ακόμα μία θέση μέσα στο κατοχικά αλλά σαν μία συμβουλή να το κοιτάξεις και να το κατανοήσεις για να προστατευτείς!

Στην Αμερική Τα μέσα ενημέρωσης Θέλησαν να κάνουν μία συνέντευξη  σε έναν πιτσιρίκο  Οπου ο μικρός Αυτός είχε καταφέρει να τραβήξει μία selfie μαζί με τον  Timberlake στο Super Bowl!

Το Super Bowl έχει πολλές φορές περάσει τα μηνύματα για το μέλλον και τους κώδικες που αυτοί αγαπούν!

Σας δίνω λίγο το βίντεο από κάτω και θέλω με ηρεμία να κοιτάξετε αυτήν την συνέντευξη  και σαν παιχνίδι γνώσεων ή παρατηρητικότητας πριν συνεχίσετε μετά το βίντεο να σκεφτείτε τι σας θυμίζει αυτός ο πιτσιρικάς!

Μην κλέψετε πηγαίνοντας παρακάτω για να δείτε και να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε κάντε Το παιχνίδι αυτό με τον εαυτό σας σταματώντας το βίντεο και απαντήστε πρώτα τι σας θυμίζει αυτός ο πιτσιρίκος;

#SuperBowl breakout star Ryan the #SelfieKid joins us live! http://abcn.ws/2nMxOT0 pic.twitter.com/mXvwxM5DwX
Μέχρι ώρας Λοιπόν Όλα καλά ένας πιτσιρικάς ο οποίος τράβηξε μία τυχαία selfie με έναν πολύ γνωστό Σταρ στο Super Bowl…

Οι σωστά όμως εκπαιδευμένοι πλέον ερευνητές του κατοχικά νέα και αναγνώστες είμαι σίγουρος ότι κάτι τους θυμίζει….

Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από εσάς έχετε οδηγήσει τις σκέψεις σας σε αυτό που θα δείτε παρακάτω..

Μήπως αυτός ο πιτσιρικάς Σας θυμίζει αυτόν τον πιτσιρικά;


Και επειδή κάποιοι Μπορεί να είσαστε Εδώ και να μην έχετε ακόμα πάρει την πληροφορία για το i Pet goat  γράφοντας δεξιά στην αναζήτηση του Κατοχικά i Pet goat θα βρείτε πολλά άρθρα Αλλά και τις αναλύσεις που πρώτοι κάναμε παγκόσμια για το θέμα αυτό!

Και βέβαια να ξαναβάλουμε το βίντεο για όσους δεν ειχαν την ευκαιρία  μέχρι σήμερα να δουν Περί τίνος πρόκειται!

Τώρα παμε και λέμε ωραία ένας πιτσιρίκος που απλά μοιάζει στον πιτσιρίκο του i Pet goat…ε και;

Να σου θυμίσω ότι στην στιγμή του βίντεο στο i Pet goat όπου δείχνει τον ζωγραφιστό πιτσιρίκο που μοιάζει με το ζωντανό πιτσιρίκο του σήμερα στα μάτια του πιτσιρίκου περνάνε τιμές από χρηματιστήριο που είναι σε πτώση και μετά στο τέλος περνάει η λέξη πόλεμος!


Να σου θυμίσω ότι οι προχθές βγάλαμε ένα άρθρο που έδειχνε την συγχρονικότητα με το σπάνιο φαινόμενο του ολοκλήρου φεγγαριού στην 33η ημέρα του 2018 όπου το χρηματιστήριο του Dow Jones έχασε 666 μονάδες!Δες το εδω

Και μετά βέβαια από κει προήλθε και η  κατρακύλα που ακόμα δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει…. σταματώ λίγο εδώ να υπενθυμίσω κι άλλα πράγματα για αυτούς που δεν μας έχουν διαβάσει συχνά και να πούμε ότι είμαστε η μοναδική σελίδα στην Ελλάδα η οποία υποστηρίζει ότι έρχεται ένα παγκόσμιο στημένο κραχ και έχουμε εκατοντάδες άρθρα που αποδεικνύουμε τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης εδώ και χρόνια… Όπως Βέβαια και άλλες θέσεις και στρατηγικές της Νέας Τάξης Πραγμάτων που είναι η επισιτιστική κρίση που θα φέρουν μετά από αυτο το κραχ και βέβαια ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που τον αναφέρουμε ως συγκομιδή!

Λίγο παράξενο θα μου πεις… Ίσως να είναι και κατά επιλογή σημαντικό… Μιας και εγώ δεν είδα κάποια ομοιότητα Η φαντασία σου το βλέπει  stranger…!

…. δεν θα σε αδικήσω Έχεις δίκιο Γιατί μέχρι στιγμής έχεις δει το μισό από αυτό που θέλω να σου δείξω…μάλλον το ένα τέταρτο  Μιας και σου δείχνω ήδη το μισό….!

Κάποτε σας έγραψα ότι η διαδικασία της υπεροντοτητας πληροφορίας και η προσπάθεια του σερν να αγγίξουν τη μαύρη ύλη και να ανοίξουν νέες επικοινωνίες με άλλες διαστάσεις  είναι το μεγαλύτερο επικίνδυνο για την ανθρωπότητα πείραμα που μπορούσε ποτέ να συμβεί!

Έχω κάνει βίντεο και άρθρα και σας έχω εξηγήσει ότι φέρνοντας κομμάτι της μαύρης ύλης φέρνεις και κομμάτι της δόνησης που την ακολουθεί… Μάλιστα αν θυμάστε καλά Σας είχα πει πριν χρόνια ότι τα Εγκλήματα θα αρχίσουν να εντείνονται Ακόμα και στην Ελλάδα και ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε πράγματα τα οποία δεν τα είχαμε συνηθίσει μέχρι χθες!

Για όσους μπορούν και συνδυάζουν την τυχαιότητα και της συγχρονικότητα που υπάρχει σήμερα στην πραγματικότητα μας η οποία τρίζει πλέον από αντι-νοηση και παραλογια…το παρακάτω κείμενο θα είναι πιο ευκολοχωνευτο!

Θυμάστε που σας είχα πει ότι η μεταπήδηση από τη μία πραγματικότητα στην άλλη… από το ένα σύμπαν στο άλλο…. το φαινόμενο Μαντέλα και άλλα κόλπα…. είναι ικανά αν συμβαίνουν να μας έχουν κάνει να ζούμε με ανθρώπους που τους γνωρίζουμε χρόνια… αλλά τώρα πια δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι;

Έχω την αίσθηση ότι σιγά σιγά αυτό το φαινόμενο θα αρχίσετε όλο και περισσότερο να το αντιλαμβάνεστε και να το βιώνετε από δω και πέρα Μιας και είπαμε ότι είμαστε σε μία Άγκυρα χρόνου σημάδι εκείνης της νέας εποχής που τα πράγματα Θα σκληρύνουν πάρα πολύ σε σχέση με τα παράξενα και τα μεταφυσικά!

Ένα ακόμα φαινόμενο που έχω παρατηρήσει και μου χει κάνει εντύπωση είναι ένα νέο παλικάρι το οποίο εμφανίστηκε να υπερασπίζει την Ιδεολογία του Σώρρα,  ενα παλικάρι που φαίνεται να είναι πατριώτης πραγματικός  με αρκετή φλόγα λόγω της νεότητάς του και με την όρεξη να είναι μπροστάρης πια για τα δικαιώματα τα οποία έχασε Επειδή όλοι μας κάναμε λάθη!  δεν θα αναλύσω τη διαδικασία Γιατί πίστεψε αυτά που πίστεψε από τον Σώρρα  είναι δικαίωμα του καθενός να αναλύει Και να πιστεύει όποιον θέλει!

Αυτό όμως που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι,  ότι στην οργάνωση η οποία ήρθε και διαστρέβλωσε με αντι-νοηση αλήθειες, η οργάνωση που έκανε  λογοκλοπή πνευματικών δικαιωμάτων για να πείσει τους οπαδούς της για την αλήθεια της και τις γνώσεις της,  η οργάνωση η οποία έκανε όρκους σε αρχαία μνημεία,  η οργάνωση η οποία είχε σχέση με ένα στυγερό έγκλημα και έναν άνθρωπο ο οποιος δηλώνει ότι άκουγε φωνές μέσα του να σκοτώσει….. η οργάνωση η οποία άφησε να Εννοείται αλλά όχι να λέγεται ξεκάθαρα ότι ο αρχηγός της είναι ο Διας….!!…με ότι αυτό συνεπάγεται στη μεταφυσική του μορφή…  η οργάνωση που έχει κατηγορίες από μέλη που ήταν μαζί τους αλλά φύγανε Ότι κάνουν επικλήσεις,  πλύση εγκεφάλου  κοκ κοκ…

…. Έχει ένα νέο μπροστάρη ο οποίος είναι Λες και τον έφτυσε ο Σώρρας…. λες και ο Δίας έφτυσε το νέο του παιδί!

Η ομοιότητα είναι καταπληκτική…. είναι σαν να πήρες το Σώρρα  και να τον  κλωνοποίησες….  και δεν ειναι μομφή αυτό προς κανέναν… είναι μία παρατήρηση… μία παρατήρηση που για το δικό μου μυαλό… και για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας αλλά είναι αόρατα για το 99% των ανθρώπων… είναι πολύ ανατριχιαστική!

θα σας βάλω βίντεο αυτού του παιδιού να παρατηρήσετε τον τρόπο που μιλάει,  τις κινήσεις του,  τους μορφασμούς του… πέραν από την απίστευτη ομοιότητα!

Συμπεράσματα τώρα αναγκαστικά σε ένα τόσο περίεργο άρθρο  πρέπει να γραφθουν… Επειδή όμως τα συμπεράσματα εξάγονται και από κομμάτι της ιστορίας που δεν μπορώ ακόμα να σου πω θα είναι λίγο ατεκμηρίωτες οι σκέψεις που θα γραφουν πιο κάτω… αλλά θα ειναι ατεκμηρίωτες επειδή δεν γίνεται αλλιώς και όχι γιατί έτσι Είναι στην πραγματικότητα!

Είμαστε σε μία εποχή όπου το Έρεβος πήρε κιλά και η τραμπάλα έγειρε προς τη μεριά του…  αυτή τη στιγμή που μιλάμε οπου για το 99,9% των ανθρώπων όλα είναι μόνο αυτό που βλέπουν… γίνονται απίστευτες αόρατες μάχες για την επικράτηση και την εισχώρηση στην πραγματικότητας μας…. Δυνάμεων που είναι δύσκολο να ειπωθούν!

Οι επικλήσεις, οι θυσίες, η ιερή γεωμετρία η οποία διαταράχτηκε, οι  εννοιολογικές τοποθεσίες που έχασαν τα εδάφη τους, η συνείδηση η οποία πλέον είναι απόλυτα αποσυντονισμένη είναι οι αιτίες που αυτή τη στιγμή η μάχη έχει γείρει προς τη μεριά του αντίπαλου…

Οπλιστείτε με πίστη,  Νομίζω ότι είναι πλέον καιρός να αρχίσετε να τηρείτε τα εθιμοτυπικά της πίστης σας.  Νομίζω ότι είναι καιρός να βρείτε ξανά τους πνευματικούς σας….

… Για να μην παρεξηγηθώ, εχω ξανά και ξανά δηλώσει ότι η πίστη του κάθε ανθρώπου είναι ιερή, ταυτόχρονα έχω δηλώσει ότι η οποιαδήποτε ταμπέλα είναι εδώ δημιουργημένη για να μας διαχωρίζει…. Άρα.. Όποια και αν είναι η πίστη σου άρχισε να Ακολουθείς τα  εθιμοτυπικά τις ξανά…. με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσεις την δόνηση της ψυχής σου… γιατί ο Πρώτος στόχος είναι η ψυχή σου!

Τα ιερά, οι Τόποι, οι εκκλησίες, τα μοναστήρια,  οι αρχαίοι ναοί… Όλα όσα μέσα στο Πεδίο της γεωμετρικής μας πραγματικότητας έχουν δονηθεί  από τη συνείδηση πιστών  είναι μέρη προστασίας!

Μέσα σε τέτοιους τόπους μπορείς να βρεις τη δόνηση που θα γίνει όμοιό κραδασμος  και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να βοηθηθείς από αυτούς που υπάρχουν σήμερα μέσα σε αυτό το πεδίο αλλά δεν μπορούν να σε βρουν!

Είμαι σίγουρος ότι δεν περίμενες ενας Stranger να σου πει ξαναγυρνά στην εκκλησία… ξαναγυρνά στα τυπικά που προστατεύουν τη συνείδησή σου… Έστω και αν νομιζεις οτι είναι πλασέμπο… Έστω και αν δεν είσαι τόσο πιστός……. Έστω και αν νομίζεις ότι τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία… Έστω κι αν μέχρι χθες θεωρούσες ότι δεν υπάρχει Θεός!

Δεν με ενδιαφέρει ποια είναι η πίστη σου Γιατί πραγματικά γνωρίζω ότι υπάρχει μόνο ένας θεός… δεν τον ονοματίζω ποτέ γιατί θεωρώ οτι Βλασθημω  αν του αποδώσω εγώ ένα όνομα… μου κάνει περίεργο το ον πού ειναι τα πάντα  να χρειάζεται ένα όνομα για να σε ακούσει…. η να χρειάζεται πιστούς… αλλά αυτό είναι μία άλλη μεγάλη συζήτηση!

Αυτό όμως που με ενδιαφέρει απόλυτα αυτή τη στιγμή είναι να σε κάνω να προστατευτείς όσο πιο γρήγορα γίνεται στις λεπτές αόρατες ενέργειες οι οποίες πλέον μπήκαν μέσα…

Για να το κάνω και πιο ελαφρύ… να περάσει όσο γίνεται απαρατήρητο… θα δώσω μία εικόνα της στιγμής του μάτριξ όπου μπαίνουν μέσα στη Ζιον οι πρώτες μηχανές…. εκεί που τρυπάνε το ταβάνι,,,!


Δεν θα σου κοστίσει τίποτα να γυρίσεις πίσω στα έθιμα που σε μεγάλωσε η Ελλάδα… αντιθέτως θα σου προσφέρει τόσα Μα τόσα πολλά που αργότερα μέσα στο χρόνο θα με ευχαριστείς που σου έδωσα αυτή τη συμβουλή σήμερα!

Αυτά για την ώρα έχεις την καλημέρα μου…. πάω να δώσω μία μεγάλη προσωπική μάχη Να σαι καλά!

Μπορείτε χαλαρά τώρα όλοι όσοι ενοχλήθηκε το δικό σας πεδίο να με ονομάζεται γραφικό, καφετζού  και όλα τα άλλα που ανακαλυψε και δημιουργησε στο νου σας αυτό το σύστημα του πολιτισμού της χεστρας ετσι ωστε να αντιμετωπίσει τις αλήθειες που δεν θέλει κανείς να γνωρίζει

Stranger….