...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Λίγοι Γνωρίζουν τι Κάνει ένα Αυτοκίνητο στο Διάστημα. Ακόμα Λιγότεροι Γνωρίζουν τι Κατέγραψε μέσα από το Falcon Heavy!!! (video)

Λίγοι Γνωρίζουν τι Κάνει ένα Αυτοκίνητο στο Διάστημα. Ακόμα Λιγότεροι Γνωρίζουν τι Κατέγραψε μέσα από το Falcon Heavy!!! (video)
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Λίγοι Γνωρίζουν τι Κάνει ένα Αυτοκίνητο στο Διάστημα.
Ακόμα Λιγότεροι Γνωρίζουν τι Κατέγραψε μέσα από το Falcon Heavy!!!


Ο Falcon Heavy είναι ο σούπερ πύραυλος του Elon Musk που στις 22.45 ώρα Ελλάδας το βράδυ της Τρίτης (6/2/18) εκτοξεύτηκε από το διαστημικό κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα. Έφτασε στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και και παρά το άγχος του Musk συνεχίζει το ταξίδι του για να μπει στην διαδρομή προς τον πλανήτη Άρη. Σύμφωνα και με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Ένιωσα μια μεγάλη ανακούφιση. Είχα στο μυαλό μου την εικόνα μιας γιγάντιας έκρηξης στην εξέδρα, μιας ρόδας να πέφτει από ψηλά και να κυλάει μόνη της στο δρόμο. Αλλά ευτυχώς τίποτε από αυτά δεν συνέβη», δήλωσε αργότερα, μετά την πετυχημένη εκτόξευση. Ωστόσο φαίνεται να ξεφεύγει από την αρχική πορεία του και πιθανότατα θα προσπεράσει τον αρχικό του προορισμό.

Ο πύραυλος Falcon Heavy, είναι σχεδιασμένος για να μεταφέρει φορτία μέχρι και περίπου 60 τόνων σε χαμηλή τροχιά, ενώ ήδη έχει στα σπλάχνα του ένα κόκκινο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο Tesla Roadster, που κατασκευάζει η ίδια η αυτοκινητοβιομηχανία του Μασκ. Το θέμα προκάλεσε προκάλεσε απορίες και πυροδότησε πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Ματαιοδοξία ή κάτι άλλο; Μάλιστα, το σπορ αμάξι διαθέτει και οδηγό, καθώς στο τιμόνι κάθεται μια κούκλα με διαστημική στολή, ενώ σε όλο το ταξίδι φαίνεται πως θα ακούγεται η επιτυχία του Ντέιβιντ Μπάουι «Space Oddity».

Χάρη στο άκρως ανταγωνιστικό κόστος του Falcon Heavy, ο Μασκ προέβλεψε ότι «θα είναι το τέλος του παιγνιδιού για όλους τους άλλους πυραύλους βαρέων φορτίων». Όσο για το αυτοκίνητο Tesla που ταξιδεύει στο διάστημα, είπε ότι «μπορεί κάποτε στο μέλλον να το ανακαλύψει κάποια φυλή εξωγήινων». Μάλιστα, παλιότερα έχει κάνει αρκετούς υπαινιγμούς για την ύπαρξη εξωγήινων.

Το παράδοξο στα λόγια του Έλον Μασκ είναι πως πιθανότατα ήδη κάποιοι εξωγήινοι έχουν εντοπίσει το κόκκινο αυτοκίνητο του διαστήματος με την κούκλα στην θέση του οδηγού. Αυτό υποστηρίζεται από διάφορους ανεξάρτητους ερευνητές UFO που σύμφωνα με την ενσωματωμένη κάμερα στο Tesla Roadster, παρατήρησαν άγνωστα αντικείμενα να πετούν σε σχετικά κοντινή απόσταση από αυτό και ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ATIA.

Δείτε μερικά από αυτά

UFO Fleet caught near Tesla Roadster in Space

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


MUST WATCH! UFO FLEET CAUGHT NEAR TESLA ROADSTER IN SPACE!


Live Views of Starman


Large UFO on Falcon Heavy Footage?


How can ‘ Space Ice ‘ stop then start again?


Εσείς τι νομίζετε ότι κατέγραψαν; Δείτε και το σχετικό video με την εκτόξευση του Falcon Heavy, το κόκκινο σπορ αυτοκίνητο και την ανησυχία του Μασκ

Elon Musk celebrates successful Falcon Heavy rocket launchdiadrastika.com