Ο ραδιοφάρος της Σκύρου ήταν εκτός λειτουργίας και κατά την απογείωση των δύο Mirage 2000-5

​Τι σημαίνει αυτό ;
Ευθύνεται για την πτώση του Μιράζ 2000-5 το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), που έδωσε εντολή στους δύο πιλότους να συνεχίσουν.....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

«Πόρτα» του ΝΑΤΟ στα Σκόπια! Χαμός αν δεν συμμορφωθούν…

Τη λύση της ονομασίας των Σκοπίων ζήτησε αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, ώστε να μπορεί η χώρα να ενταχθεί στη Συμμαχία, αποκλείοντας την είσοδο της αν δεν καταφέρει να επιλυθεί το ζήτημα.....


«Η εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας είναι πρωταρχικής σημασίας για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κληθείς να σχολιάσει τη θέση της Συμμαχία στο θέμα. 

Παραπέμποντας στη δήλωση του γγ του ΝΑΤΟ, Γιενς Στόλτενμπεργκ, από τα Σκόπια στις 18 Ιανουαρίου, ο ίδιος αξιωματούχος υπενθύμισε ότι εκτός από το ζήτημα της ονομασίας, που είναι «κρίσιμης σημασίας», η χώρα θα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες στο μέτωπο των μεταρρυθμίσεων. 

Κυρίως, στα θέματα που αφορούν τη διακυβέρνηση, την ενίσχυση του κράτους δικαίου, την οικοδόμηση μίας ανοιχτής και πολυεθνικής κοινωνίας και τη διατήρηση των σχέσεων καλής γειτονίας.