...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Η όχι και τόσο ειρηνική θρησκεία του Ισλάμ (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κανένας δεν έχει το αλάθητο και ότι το παρόν άρθρο δεν έχει στόχο να προσβάλει την πίστη εκατομμυρίων ανθρώπων. Στόχος είναι να καταλάβουμε γιατί μέσω του Ισλάμ...


είναι πολύ εύκολο να δράσουν βίαια κάποιοι. Όπως όλοι και όλες γνωρίζουμε για τους ισλαμιστές ένας τρόπος για να πάνε στον παράδεισο είναι να σκοτώσουν τους άπιστους.
Ποιοι είναι οι άπιστοι

Άπιστοι είναι όσοι δεν ανήκουν στην θρησκεία του Ισλάμ, δηλαδή οι Χριστιανοί κλπ αλλά ιδιαίτερα για τους Χριστιανούς οι Ισλαμιστές νιώθουν μια κακία. Όλοι γίναμε θεατές των εκτελέσεων Χριστιανών από το Ισλαμικό Κράτος στην Συρία. Δυστυχώς οι απανταχού Χριστιανοί διατρέχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο. Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε περιπτώσεις επίθεσης Ισλαμιστών σε Χριστιανικές χώρες.
Οι επιθέσεις δεν έχουν τέλος. Όπως είναι λογικό οι Ισλαμιστές σε πολλές περιπτώσεις πραγματοποιούν επιθέσεις και σε μη χριστιανικές χώρες ώστε να επιβάλουν τα θέλω τους. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.Τα συμπεράσματα δικά σας!

el.gr