...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Στροφή της ΕΕ στα εναλλακτικά καύσιμα

Τα κράτη μέλη της ΕΕ ξεκινούν την αντίστροφη μέτρηση για την λήψη αποφάσεων στο θέμα των εναλλακτικών καυσίμων....

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάνει ένα σχέδιο δράσης με σκοπό να δημιουργηθούν οι υποδομές που χρειάζονται ώστε να γίνει ομαλή μετάβαση από τα καύσιμα που «ξέρουμε», στα εναλλακτικά καύσιμα. Η χώρα πρότυπο της ΕΕ είναι η Σουηδία στο θέμα των εναλλακτικών καυσίμων.


Η ΕΕ αποφάσισε να κάνει αυτή την στροφή λόγω των αυξημένων εκπομπών C02. Σκοπός της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να προωθήσει την χρήση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και για αυτό τον λόγο θα αυξηθούν οι σταθμοί ανεφοδιασμού (των ηλεκτρικών αυτοκινήτων).

Όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ ωραία αλλά δυστυχώς κρύβουν μια πολύ μεγάλη παγίδα.

Η παγίδα

Η ΕΕ προσπαθεί να εφαρμόσει την Ατζέντα 2030 η οποία αν ολοκληρωθεί θα φέρει την απόλυτη καταστροφή των ανθρώπων. Στα πλαίσια της Ατζέντας 2030 λοιπόν, η ΕΕ προωθεί τα εναλλακτικά καύσιμα. Όσο το σχέδιο «οικολογία» προχωράει θα δούμε να συμβαίνουν «σημεία και τέρατα». Όσοι άνθρωποι δεν θα έχουν ενεργειακά (κατάλληλα) σπίτια, το κράτος θα τους τα κατάσχει. Αρχικά όλα θα φαίνονται καλά αλλά πολύ σύντομα οι άνθρωποι θα βρεθούν σε κάποιο οικολογικό νησί-φυλακή.

Συμπέρασμα:

Όταν λένε ότι κάνουν κάτι για το καλό μας, σημαίνει ότι μας καταστρέφουν!

el.gr