...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ Ραγδαιες εξελίξεις -Οι Τούρκοι απειλούν με πόλεμο ..!

Σύμβουλος Ερντογάν: «Μύγα η Ελλάδα που παλεύει με έναν γίγαντα» – 
«Θα υποστείτε τρομερές συνέπειες».....

Νέες απειλές από την Τουρκία μία ημέρα μετά το θερμό επεισόδιο στα Ίμια – Η δήλωση – «βόμβα» συμβούλου του Ερντογάν, που παρομοιάζει την Ελλάδα με μύγα και την Τουρκία με γίγαντα – Οι Τούρκοι εξακολουθούν να παίζουν το επικίδυνο παιχνίδι των προκλήσεων

Απειλές χωρίς όριο και πάλι από το στενό σύμβουλο του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ. Ο σύμβολος του Σουλτάνου, ο οποίος συνηθίζει να προχωράσει σε «εμπρηστικές» δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας «χτύπησε» ξανά σήμερα, Τετάρτη (14/02/2018). Αυτή τη φορά προειδοποιώντας την Ελλάδα πως σε περίπτωση θερμού επεισοδίου οι συνέπειες θα είναι τρομερές.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το θερμό επεισόδιο που προκάλεσαν οι Τούρκοι στα Ίμια, ο σύμβουλος του Τούρκου Σουλτάνου μιλώντας στην τηλεόραση του ΤRT, είπε ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, την ώρα που ο τουρκικός στρατός διεξάγει επιχειρήσεις στη Συρία.

Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε πως σε περίπτωση ενός τέτοιου ενδεχομένου η απάντηση της Άγκυρας θα είναι σκληρή, ενώ οι συνέπειες της Ελλάδας θα είναι τρομερές.

Ο Μπουλούτ αναρωτήθηκε αν η Ελλάδα είναι σε θέση να τα βάλει με την Τουρκία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα είναι σαν να μάχονται μία μύγα με έναν γίγαντα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο εβδομάδες ο Γιγκίτ Μπουλούτ είχε προχωρήσει σε πρωτοφανείς απειλές εναντίον της χώρας μας λέγοντας «Θα σπάσουμε τα πόδια σε όποιον Ελληνα ανέβει στα Ιμια».

newsbomb