...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ: ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ…
ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!

Χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εξοργισμένοι με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς σε μια περίοδο όπου η…

προκλητικότητα και ο επεκτατισμός των Τούρκων έχει περάσει κάθε όριο, εδώ στη χώρα μας παίζονται σειρές που βεβαίως αποτυπώνονται σε συνειδήσεις, οι οποίες ουσιαστικά προωθούν τις επεκτατικές βλέψεις των Τούρκων στο Αιγαίο.

Χαρακτηριστικά, ηθοποιός της σειράς σε διάλογο, αναφέρει πως θα γίνει Βασιλιάς του Αιγαίου εκτός από του Μπόντρουμ.

Δείτε την εικόνα:
ην εικόνα αυτή ανέβασε πρώτη η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή με το ακόλουθο σχόλιο:

“Αυτό έπαιξε στον ANT1 σήμερα. Το κανάλι που χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο και δεν ξέρουμε αν πλήρωσε ή αν εξαργύρωσε τις υπηρεσίες του στο καθεστώς.

Το κανάλι που επί χρόνια δεν πλήρωνε δεκάρικο για την χρήση των συχνοτήτων. Στο κανάλι που απέλυε τεχνικούς των 600€ για να στέλνει τα συμβόλαια εκατομμυρίων σε ξανθές παρουσιάστριες που σήμερα αγοράζουν βίλες 4000τμ από πλειστηριασμούς τραπεζών.

Στο κανάλι που προεκλογικά μας έβγαζε κάθε πρωί έναν γραφικό πολιτικό αρχηγό που κανείς συμπτωματικά δεν έγραψε ποτέ ότι είναι γραφικός προκειμένου να φτιάξουν την Βουλή όπως την θέλουνε.

Μαύρο”


indobserver