...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Αποκαλύψεις στο Ντουμπάι: Έτσι θα είναι η «παγκόσμια διακυβέρνηση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύψεις στο Ντουμπάι: Έτσι θα είναι η «παγκόσμια διακυβέρνηση» (ΒΙΝΤΕΟ)
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Βγαίνοντας λίγο από τον μικρόκοσμο της Ελλάδας, βλέπουμε πως οι εξελίξεις σε σχέση με τον ερχομό παγκόσμιας κυβέρνησης προχωρούν....


Όπως έχετε διαβάσει σε άρθρα μας, αυτόν τον καιρό στο Ντουμπάι συζητούν για τις δυνατότητες της ρομποτικής σε όλες τις πτυχές της ζωής, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Διάσκεψης για την Διακυβέρνηση!!! Εκεί βρίσκονται πολιτικοί και προσωπικότητες από όλον τον πλανήτη, όπως η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Τα δύο κύρια θέματα της Διάσκεψης ήταν τα εξής:

«Μπορούμε να κυβερνήσουμε με την τεχνητή νοημοσύνη;»
«Γιατί οι κυβερνήσεις πρέπει να επενδύσουν στην ρομποτική και την Τεχνητή νοημοσύνη»
Όπως αναφέρεται, μεταξύ των ομιλητών ήταν η δρ Αντίνα Αναντκουμάρ της Amazon AI, η Κάρολ Ράϊλι Πρόεδρος της Drive.ai και υπεύθυνη ανάπτυξης λογισμικού AI για αυτόνομα οχήματα, και ο Δρ Γιούργκεν Σμιντχούμπερ, συνιδρυτής και επικεφαλής επιστήμονας στην εταιρία NNAISENSE.

Τι δήλωσε η κα Αναντκουμάρ;

«Οι κυβερνήσεις οφείλουν να εκπαιδεύσουν τους πολίτες τους για το τι συμβαίνει στην τεχνολογία και πού κατευθύνεται. Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να παγκοσμιοποιήσουν και να εκδημοκρατίσουν την τεχνητή νοημοσύνη».

Από την πλευρά του ο δρ. Σμιντχούμπερ δήλωσε:

«Είναι σαφές ότι οι κυβερνήσεις έχουν ρόλο στο να εκπαιδεύσουν τους πολίτες τους για να γίνουν ενημερωμένοι και υπεύθυνοι στη λήψη αποφάσεων. Κανένας υπεύθυνος χάραξης πολιτικής ή επιστήμονας δεν έχει την απάντηση, αλλά η εκπαίδευση είναι καθοριστική. Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να επενδύσουν στην συγχώνευση της ρομποτικής και της οικονομίας».

Τέλος, η Κάρολ Ράιλι τόνισε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να δρουν ως μηχανισμοί τεχνολογίας και να ενθαρρύνουν την κοινωνία να την αγκαλιάσει, ώστε οι άνθρωποι να επωφεληθούν από την... καινοτομία.

Συμπερασματικά, η παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία ζητούν πολιτικοί όλων των αποχρώσεων στον λεγόμενο «δυτικότροπο κόσμο», επιδιώκεται να κυβερνήσει μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Σε ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο, θα συνδέονται όλα τα κράτη αλλά και οι «έξυπνες πόλεις», μέσω των καινοτομιών που προωθούνται παγκοσμίως και σύμφωνα με το συνέδριο πρέπει να εφαρμοστούν παντού!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, χάρη στις τεχνολογίες του Ίντερνετ των πραγμάτων, ή αλλιώς Internet of Things (IoT), τόσο οι πόλεις όσο και τα σπίτια μας γίνονται «έξυπνα».

Με τον όρο Ίντερνετ των πραγμάτων αναφερόμαστε σε όλες αυτές τις εφαρμογές και τεχνολογίες που συνδέουν μέσω αισθητήρων αντικείμενα τις καθημερινότητάς μας, με ένα δίκτυο υπολογιστών ώστε αυτά τα αντικείμενα, να λειτουργούν αυτόνομα, να μας δίνουν πληροφορίες, να φροντίζουν για την ασφαλή μετακίνησή μας, κτλ.

Τι θα γίνει όμως αν πέσουν στα λάθος χέρια και χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς όπως ο έλεγχος και η παρακολούθηση των ζωών μας; (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Τα ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους και, σύμφωνα με την «Παγκόσμια Τράπεζα», 150.000.000 θέσεις εργασίας κινδυνεύουν και για αυτό πρέπει να μας δώσουν το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», προκειμένου να υπάρχει πλήρης εξάρτηση από την εξουσία.

Και όποιος είχε προβλέψει ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, «όποιος κατακτήσει την κορυφή στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, θα κυριαρχήσει στον κόσμο».