...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ..

ΟΣΟ…ΟΣΟ…ΟΣΟ…,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΨΑΝ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ….
ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ “ΠΡΟΦΗΤΕΣ”,ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Κ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΘΑΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΑΧΙΜΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ!!!ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΦΥΛΑΣΕΤΕ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΗ ΟΡΑΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΑΛΙ,ΘΑΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΕΝΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ!!!

ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ….,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟΙ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ…ΑΛΑ ΠΟΥ!!!

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ….ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ!!!ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ…ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….!!!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!!!!

Konstantinos Alexandrou