...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ … ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Την κυνική θέση πως είναι «εκτός πραγματικότητας να μην δώσουμε το όνομα Μακεδονία», εξέφρασε πριν από λίγο ο mister Tsipras, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ,....
προσθέτοντας πως «έχουμε αναλάβει ευθύνη να κλείσουμε το θέμα», εννοώντας προφανώς πως έχει δεσμευτεί να κάνει τη βρωμοδουλειά στους αφέντες του, τον παλιάτσο Τραμπ και την φράου Μέρκελ!
Ιδού: «Ποιο ήταν το μήνυμα: Η ελληνικότητα της Μακεδονίας; Να μην επιδιώξουμε λύση στο πρόβλημα που είναι ανοικτό από το 1992; Αν αυτό είναι το μήνυμα είναι λάθος, είναι σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Ή μήπως είναι το ότι δίνουμε το όνομα Μακεδονία; Αν αυτό είναι το αίτημα δεν είναι να κρίνουμε αν είναι λάθος ή σωστό γιατί πριν το κάνουμε είναι να πούμε ότι είναι εκτός πλαισίου πραγματικότητας γιατί ούτε αυτή η κυβέρνηση ούτε κάθε άλλη κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει δίλημμα να δώσει το όνομα γιατί η Ελλάδα καλώς ή κακώς το έχει αποδεχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Το αποδέχθηκε και μετά τον πόλεμο. Το αποδέχθηκε με την αποδοχή της ονομασίας το 1992 αποδεχόμενη ως προσωρινή ονομασία που τείνει να γίνει μόνιμη υπό τον όρο ΠΓΔΜ».

Τέλος, μίλησε για δικαίωση των συνθημάτων με τα οποία κέρδισε τις εκλογές προ τριετίας και στην περίπτωση του μακεδονικού όντως θα δικαιωθούν, καθότι ανέκαθεν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρωτοπόρος στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας! Κι είναι η προδοσία του ονόματος μία από τις ελάχιστες προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που γίνεται πράξη!

 ethnikismos.net