...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Διακαείς πόθοι: Έτσι ονειρεύονται να βγάλουν από τη μέση τον Β.Πούτιν

Διακαείς πόθοι: Έτσι ονειρεύονται να βγάλουν από τη μέση τον Β.Πούτιν
Του Άρη Δημόπουλου
Το μίσος τους για τον "Τσαρ Βλαντ" είναι εδώ και χρόνια δεδομένο, όσο και η απόλυτη κυριαρχία της Εθνικής Δεξιάς στο μόνο αμιγώς Ορθόδοξο κράτος στην υφήλιο.....


Λίγες λοιπόν μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν «παίζει μόνος του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας», με τον ρωσικό λαό να δείχνει την προτίμησή του στον ίδιο ακόμη και σε ποσοστά που ξεπερνούν το 60%. 

Κι όμως, ακόμη και σήμερα που η κυριαρχία του Πούτιν είναι αποδεκτή από όλους, οι διάφοροι "έγκριτοι αναλυτές" καθώς και δεξαμενές σκέψεις (think tanks), επιβουλεύονται τρόπους να αφανίσουν εκ των έσω τον «Τσαρ Βλαντ».

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της εκπροσώπου της αμερικανικής δεξαμενής σκέψης The Brookings Institution, Αλίνας Πολιακόβα,  οποία και συνιστά εμμέσως ένα...πραξικόπημα στη Ρωσία, ως τον μόνο τρόπο που θα μπορούσε να διώξει τον Πούτιν και να ελευθερώσει την χώρα.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θέλουν να...προστατέψουν την ελευθερία και τη δημοκρατία στη Ρωσία, την ώρα που σε όλη τη Δύση η "πράσινη χούντα" της Ατζέντας 2030 είναι ικανή να περιορίζει δραματικά τις λίγες εναπομείναντες ελευθερίες των πολιτών.

Προερχόμενη λοιπόν από την δήθεν ελεύθερη Δύση, η Αλίνα Πολιακόβα συστήνει:

«Το καθεστώς είναι τόσο παρανοϊκό που φοβούνται ακόμη και το ενδεχόμενο να κατεβεί υποψήφιος οποιοσδήποτε τυγχάνει πραγματικής υποστήριξης. Οι υποψήφιοι της αντιπολίτευσης στη Ρωσία στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό των ψηφοφόρων. 

Η ελίτ του Κρεμλίνου, που διαθέτει πόρους και διασυνδέσεις ίσως χάσει την εμπιστοσύνη της στον Πούτιν αν δεν βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση και κάνουν πραξικόπημα».

Η συγκεκριμένη Δεξαμενή Σκέψης, που μεταξύ άλλων έχει σαν ρόλο να περνάει συγκεκριμένα μηνύματα στις πλατιές μάζες μέσω δήθεν αναλύσεων, παρουσιάζει σαν υπαρκτό το σενάριο βίαιης πτώσης του Β.Πούτιν, εξαιτίας της δήθεν οικονομικής συρρίκνωσης. 

Όνειρα θερινής νυχτός για τα τσιράκια της Νέας Τάξης, που εξακολουθούν να τρέμουν την ευρεία αποδοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν εντός και εκτός Ρωσίας.