...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΕ

Ο Εφιάλτης τότε πρόδωσε τον Λεωνίδα και τους άντρες του, ενώ οι δεσποτάδες πρόδωσαν όλο το Έθνος των Ελλήνων....


Όπως ο Εφιάλτης έζησε βασιλικά και μέσα στον πλούτο με το χρυσάφι του Ξέρξη μα στο τέλος πέθανε από σπαρτιάτικο σπαθί, έτσι έρχεται και η ώρα οι κλέφτες και οι άρπαγες της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού να πληρώσουν πολύ ακριβά για την μεγάλη απάτη τους.
Κατάντησαν τους ανθρώπους κίναιδους, άρπαγες και σκλάβους.
Μεταμόρφωσαν την Εκκλησία του αναστάντα Ιησού Χριστού σε Εκκλησία της σταυρώσεως του Ελληνικού Λαού.
Αρρώστησαν τις ψυχές των ανθρώπων και από εικόνα και ομοίωση του Θεού της ειρήνης, της αγάπης και της χαράς δηλητηρίασαν τον άνθρωπο γεμίζοντάς τον τρόμο, φόβο και σατανάδες και διαβόλια.
Και αντί να χαράξουν με τον Λόγο του Ιησού Χριστού τη χριστότητα να κάτσει στον θρόνο της ανθρώπινης καρδιάς, χάραξαν του Εφιάλτη το πνεύμα να έχει ο αδελφός προς τον αδελφό. Κι έτσι βασιλεύουν οι δεσπότες της χλιδής στον παράδεισό τους έχοντας υποπόδιο των ποδιών τους τους πλανεμένους Έλληνες.

Αδέλφια, εμείς ο Ορθόδοξος Ελληνισμός είμαστε το Ένα Σώμα του Ιησού Χριστού. Ας ενδυθούμε και τον Λόγο Αυτού και να ξαναπάρουμε στα χέρια μας την εξουσία που μας ανήκει από τον Θεό.

234+ διαφορετικά σχίσματα και αιρέσεις κατάντησαν την Εκκλησία του Ιησού Χριστού.  234+ διαφορετικές μάζες που αναθεματίζονται αναμεταξύ τους, και δεν βλέπουν οι τυφλοί πως την ώρα που φορούν τον Σταυρό στο λαιμό, βαδίζουν προς την πορνεία, την σκλαβιά και στης Ελλάδας μας τον ολοκληρωτικό αφανισμό.

Αν η βασιλεία των ουρανών δεν είναι ίδια εδώ στην γη, είναι γιατί οι βασιλείς χάρισαν τα σκήπτρα τους στον αντίχριστο και έγιναν υπηρέτες αυτού. Ως αστέρες του φωτός φωτίζουν την νύχτα και τον Άδη.SOCRATESNIOS