...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Κοιτούσε τη Σελήνη όταν είδε κάτι ανεξήγητο

Κυκλοφορούν δύο εκπληκτικά βιντεάκια που έχουν να κάνουν με το τριπλό και σπάνιο φαινόμενο της Σελήνης που συνέβη μετά από 150 χρόνια περίπου.....


Στο Άνκορατζ της Αλάσκα ένας κάτοικος βιντεοσκοπεί το Φεγγάρι όταν παρατηρεί ένα μεγάλο αντικείμενο δεξιά και σχετικά επάνω από τον δορυφόρο της Γης.

Μήπως ότι ένα δεύτερο ουράνιο σφαιρικό αντικείμενο βρίσκεται δίπλα και πάνω από το φεγγάρι κατά τη διάρκεια της έκλειψης; Στην αρχή υποθέσαμε ότι θα μπορούσε να είναι κάποια αντανάκλαση, αλλά όπως παρατηρεί και ένας χρήστης, το αντικείμενο εξακολουθούσε να βρίσκεται εκεί ακόμα και όταν ο μάρτυρας μετακινήσατε την κάμερα. Άρα, πρέπει να συνέβαινε κάτι άλλο.

Ένας άλλος χρήστης σχολιάζει ότι αυτό το περίεργο αντικείμενο έγινε ορατό και από το Σαν Ντιέγκο. Άραγε, αυτό επιβεβαιώνει και την ύπαρξη ενός ουράνιου αντικειμένου -ή κάποιας περίεργης κατασκευής- πάνω την Σελήνη;


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Στο επόμενο βιντεάκι έχουμε ένα άλλο αντικείμενο που ταξιδεύει με πολύ υψηλή ταχύτητα και φαίνεται σαν να βγαίνει από την αριστερή πλευρά του φεγγαριού ενώ με κατεύθυνση προς τα κάτω τελικά φεύγει από το πλαίσιο.

Το επίσης παράδοξο είναι ότι σε όλη την διαδρομή φαίνεται να το ακολουθεί ένα φως που αναβόσβηνε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Άραγε, αυτό το φως ήταν επάνω στο αντικείμενο, στο πίσω μέρος του, ή ήταν κάτι ανεξάρτητο; Το συμβάν καταγράφηκε στην Mufon ως υπόθεση 89921.

Δείτε το video:

UFO flew by Moon at high speed during Lunar Eclipse

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


diadrastika.com