...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

«Ναζί» ακόμα και οι παραολυμπιονίκες μας - Αυτά που ακούγονται είναι πρωτόγνωρα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ναζί» ακόμα και οι παραολυμπιονίκες μας - Αυτά που ακούγονται είναι πρωτόγνωρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Έχουμε ακούσει τα πάντα!
Αυτό δεν το περιμέναμε! Καταγγέλλουν ακόμα και τους παραολυμπιονίκες ως «ακροδεξιούς» και «ναζί»....

Συγκεκριμένα, κατηγορούν τον Σίμο Παλτσανιτίδη, τον παρολυμπιονίκη που μίλησε στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, πως σήκωσε το χέρι του, σε ναζιστικό χαιρετισμό, κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου, δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ ο ίδιος, όπως αναφέρει, έκανε τον χαιρετισμό ολυμπιονίκη, κρατώντας με το άλλο χέρι το αναπηρικό καροτσάκι του, για να μην κυλήσει η ρόδα.

Όποιος χαιρετά το πλήθος σε διαδηλώσεις για την πατρίδα είναι λοιπόν «ναζί»; Ακόμα κι αν πρόκειται για παραολυμπιονίκη;

Έχουμε μείνει άφωνοι!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, ανέφερε:

«Δεν συγχωρώ στον Μίκη Θεοδωράκη, παρά τους αγώνες του, ότι χθες ήταν δίπλα σε έναν κύριο, που έκανε ακροδεξιό χαιρετισμό. Τον εκτιμώ, έχει δώσει παρά πολλά σε δύσκολες εποχές, αλλά δεν του το συγχωρώ αυτό. Πρέπει οι άνθρωποι κάθε φορά να διαχωρίζουν τη θέση τους με ό,τι συμβαίνει γύρω τους. Η ιστορία θα δείξει αν κάνουμε λάθος εμείς, ή ο Μίκης Θεοδωράκης».

Επίσης γίνεται λόγος για «μισαλλόδοξο εθνικιστή» Και «ρατσιστή», επειδή ο κ. Παλτσανιτίδης έχει διαμαρτυρηθεί κατά καιρούς για την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών στην χώρα μας.

Δείτε την απάντηση που έδωσε ο παρολυμπιονίκης μας!