...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Και πάλι σε κίνδυνο η ρώσικη βάση της Khmemeim- η αεράμυνα ανταπάντησε σε επίθεση

Yπάρχει σοβαρό πρόβλημα απ΄ ό,τι φαίνεται στη Jableh στη Λαττάκεια. Η πληροφόρηση για ευνόητους λόγους είναι λιγοστή αλλά το μήνυμα περνάει....
Τώρα αυτόπτης ρεπόρτερ από την πόλη  Jableh στη Λαττάκεια όπου βρίσκεται η ρωσική βάση της Khmemeim ενημερώνει ότι απαντούν τ΄αντιααεροπορικά

η αεράμυνα προφανώς της ρώσικης βάσης σε νέα επίθεση που δέχεται.   »Θεέ μου » σχολιάζει ο ίδιος ρεπόρτερ καθώς ακούει αυτήν την ώρα τα πυρά της αεράμυνας ……Ο κόσμος αναρωτιέται τώρα αν πρόκειται για επίθεση εχθρικού αεροσκάφους ή drone.
Χθες το βράδυ υπήρξαν πολλαπλές κι έγκυρες αναφορές από αυτόπτες όσο και τοπικούς δημοσιογράφους για ισχυρές εκρήξεις τουλάχιστον 2 στην πόλη της Jableh και μετέφεραν την διάχυτη αίσθηση του κόσμου ότι χτυπήθηκε η ρώσικη βάση  ή ότι η ρωσική αεράμυνα χτύπησε drone που θα έκανε επίθεση με βόμβες στο αεροδρόμιο.Υπήρξε επίσης αναφορά για πυραύλους….

Πολεμικός ρεπόρτερ που είναι κοντά στο αεροδρόμιο αναφέρει τώρα ότι ήταν αυτόπτης σε επεισόδιο πριν λίγο ότι η αεράμυνα λειτούργησε. 


Πηγή της αντιπολίτευσης επιβεβαιώνει το βραδυνή επίθεση στη βάση: οι  »αντάρτες » χρησιμοποιούν όλο και πιο συχνά επανδρωμένα με οπλικά στυστήματα drones για να χτυπήσουν θέσεις του στρατού στη Λαττάκεια και το αεροδρόμιο της Khmeimim. Ένα άλλο καταρρίφθηκε σήμερα στη Jableh αφού το στόχευσαν με πολλούς πυραύλους. Είναι τουλάχιστον το τρίτο αυτή τη βδομάδα.

Aγωνιώδεις εκκλήσεις για ΠΡΟΣΟΧΗ στην περίμετρο της ρώσικης αεροπορικής βάσης Khmeimim τώρα πριν ένα λεπτό……Πιθανότατα ο αυτόπτης φωνάζει και ότι  »έχουμε ανάγκη από αντιαεροπορικά ».

dimpenews.com