...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Το βίντεο που ο Ελευθερομασονισμός δεν θέλει να δείτε.Εκπαιδευτές κατασκήνωσης του θανάτου της FEMA …

Ένα μυστικό που μας άφησε στην ταινία Grey State εκθέτει ότι οι Μασόνοι σκοπεύουν να σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους.....


Αυτό το βίντεο είναι σε στυλ ντοκιμαντέρ και περιέχει ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών (κάτι που είναι τυπικό για τα βίντεό μου).

Ο David Crowley άφησε ένα μυστικό στο εννοιολογικό του τρέιλερ για το Grey State. Είναι ένα μυστικό που, πιστεύω, είναι σκόπιμο.

Ο Crowley ήθελε να μάθουμε για την ταυτότητα ενός τρομακτικού χαρακτήρα που χειρίζεται μια κιθάρα.

Ο χαρακτήρας είναι καλυμμένος με αίμα και η σκηνή είναι αρκετά φρικτή. Παρατήρησα όμως ότι αυτός ο χαρακτήρας φορούσε μασονική ποδιά, σχεδόν όμοια με εκείνη που φορούσε ο 33χρονος Μεγάλος Δάσκαλος Harry Truman στο πορτρέτο του. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Τεκτονικό Χόλιγουντ δημοσιεύει τόσες πολλές ταινίες για πράγματα που αποσκοπούν να αποσπούν την προσοχή από την αλήθεια.

Οι δυτικές χώρες αντιμετωπίζουν τον βασικό τρόπο ζωής τους από όλες τις πλευρές: πολιτικές, πνευματικές, συναισθηματικές και κοινωνικές. Τα πιο ισχυρά έθνη κάποτε υπήρχαν στη Δύση, αλλά τώρα θα κατεδαφιστούν για να πάρει τη θέση τους,η νέα παγκόσμια τάξη.

Οι Ελευθερομασόνοι είναι ένας από τους πιο μυστηριώδεις οργανισμούς στον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι βρίσκονται πίσω από πολλές από τις «επαναστάσεις» του κόσμου, την ανατροπή κυβερνήσεων και τις εξεγέρσεις κατά της εξουσίας. Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι είναι πίσω από την εξής: την ανατροπή της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, την Αμερικανική και Γαλλική Επανάσταση, την Ιταλική Επανάσταση του 1830 (είναι επίσης πίσω από άλλες επαναστάσεις που δεν περιέγραψα σε αυτό το βίντεο), ο σχηματισμός του KKK μεταξύ 1865-1869 και η επανέναρξη το 1915 υπό τον Μεγάλο Διδασκάλων του Τίμου Τζέιμς Σίμομς, το ίχνος των δακρύων κάτω από τον Μεγάλο Δάσκαλο Άντριου Τζάκσον και οι εκρήξεις στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

Ο Τεκτονισμός έχει μια μακρά ιστορία εξέγερσης, επανάστασης, ανατροπής ολόκληρων κυβερνήσεων και αρχών και την πρόκληση του χάους. Όλα είναι σκόπιμα, που προορίζονταν να δημιουργήσουν τη νέα τους Παγκόσμια Τάξη. Έχω μελετήσει και διαβάσει χιλιάδες σελίδες κειμένου που γράφτηκαν από τους Ελευθεροτέκτονες. Είναι πίσω από μια προφητεία γνωστή σαν 5776 Anno Lucis «στο έτος φωτός», η οποία είναι η χρονική περίοδος για την άφιξη του Σατανά στη Γη.

Αυτό ξεκίνησε στις 14 Σεπτεμβρίου 2015 και θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2016. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα αρχίσει η λειτουργία του capstone και θα ξεκινήσουν τα βήματα για την πλήρη εξάλειψη όλων των πιστών στον Ιησού από τη Γη, σαν μέρος της «αναζήτησης» και της ολοκλήρωσης για το «Μεγάλο έργο». Οι πιστοί στον Ιησού δεν χρειάζεται να φοβούνται τι θα έρθει και πρέπει να αντισταθούν σε αυτήν την οργάνωση.

Πλάνα από: «Gray State» Conceptual Trail «2012» και «Contagion» Η συνέντευξη του επόμενου δικτύου με τον David Crowley Μουσική από: Mattia Cupelli (Royalty και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας).


C. Ervana
http://beforeitsnews.com/alternative/2018/01/the-video-freemasonry-doesnt-want-you-to-see-fema-death-camp-executioners-2-3586011.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com