...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Ενθάδε κείται η Κυπριακή Δημοκρατία. Ένας λαός ηλιθίων επανέλαβε εαυτόν.

Ένας στους τρεις ψηφοφόρους δεν πήγε να ψηφίσει σ αυτά τα προεδρικά εκλογές στην Κύπρο επιτρέποντας το σπέρμα, το βρώμικο σύστημα να πανηγύριζε ξανά....


Δεν τους έβαλαν ούτε την επερχόμενη τουρκοποίηση της Κύπρου, δεν τους προβλημάτισε την οικονομική καταστροφή και την εξαθλίωση που έχουν επιφέρει οι δύο προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ξαναβρίσκονται οι ίδιοι οι ίδιοι, η ίδια βρομιά.

63.000 γύρισαν την πλάτη στο Αναστασιάδη και παρόλα αυτά πίστεψαν ότι με το να αποχωρήσουν θα αλλάξει κάτι.


Όχι ηλίθιοι, με την απόσυρσή σου να επανελέγεις και πάλι.

Ίδιος σχεδόν αριθμός παραμένει στην ακίνη του ΑΚΕΛ το οποίο επέλεξε να ξαναπαίξει το ίδιο παιχνίδι του 2013 με τον Σταύρο Μάλα, μια επιλογή καθαρά με στόχο την επανεκλογή Ανανστασιάδη και διασωση των ποσοστών του κόμματος.

Μαλάς, ξανά τα ίδια με ελάχιστη διαφορά από τις προεδρικές εκλογές του 2013, 118.755 πριν από πέντε χρόνια, 116.893 σε αυτές τις εκλογές. Στην τρίτη θέση ο υποτιθέμενος αντιδιαζωνικός Νικόλας Παπ. που παρά την στήριξη τεσσάρων κομμάτων και τα δέκα εκατομμύρια ευρώ που απέσπασε δεν κατάφερε να φτάσει του αριθμού των ψήφων που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μόνος του το 2013 ο Γιώργος Λιλλήκας.

Το μόνο που πέτυχε ήταν να παραπλανήσει και να οδηγήσει σε όσους αντιδρούν στην επόμενη τουρκοποίηση της Κύπρου στο πλαί- σιο της υποτιθέμενης λογικής της χαμένης ψήφου.

Ακόμη και σήμερα, μοιάζουν και πετρούγουν όσοι παραπλανήθηκαν από τον άταλαντο Νικόλα ο μοναδικός αντιδιζονικό και ικανότατο πολιτικό, τον Γιώργο Λιλλήκα για το σημερινό καταληκτικό, για το καταστροφικό αποτέλεσμα αυτών των εκλογών.

Δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί πως η υποψηφιότητα του Νικόλα Παπ. εξυπηρέτησε σαφώς την επανεκλογή του Ανανστασιάδη.

Ωρύνονται οι παραπλανημένοι αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες, οι πανηλίθιοι που πίστευαν ότι ψηφίζουν τον δεύτερο Μάλα αυτών των εκλογών, τον Νικόλα Παπ., πως είναι ένοχος για το σημερινό καταστροφικό αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι ο Νικόλας Παπ. ο οποίος ουδέποτε ακύρωσε την διζωνική.

Δεν φτάνει ο Νικόλας Παπ. ο ένας εκ των τριών διζωνικών οι υποψήφιοι, η ηλιθοτητά σας φτάνουν παρά τις προειδοποιήσεις, παρά τις ίδιες τρηματικές θέσεις του στο Κυπριακό με τους άλλους δύο ραγιάδες πολιτικούς εσείς επιζήτησε να ακολουθήσει την στην αυτοκτονία τη διαδρομή του.

Ακολουθήσατε αυτόν που στήριξε για τέσσερα ολόκληρα το καθεστώς αναδιάρθρωσης στην εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής και εντολών των τροϊκανών ελπίζοντας τι;

Ψηφίζοντας αυτούς που φορτώθηκαν στον Ανάδοστο για να διώξει τον Ανανστασιάδη;

Δώσατε πίστη στη σκευωρία που έστησε την επίσης αλκοολική Θεοχάρους;

Δώσατε πίστη στο Σιζόπουλο που έκανε το σπίτι και το Κάστρο σε κάθε σπίτι και βολιμένος από το ΔΗΚΟ;

Ψηφίσατε ένα διζωνικό, έναν απατεώνα για να διώξεις ένα άλλοζζονικό;

Ένας λαός ηλιθίων αποφάσισε. Από τα 550.876 εγγεγραμμένα ψηφοφόρους τα 155.032, σχεδόν το ένα στα τρία αδιαφορεσε εγκληματικά, Προτιμήθηκε να γίνει συνάντηση στην προδοσία, στην πώληση, στη δολοφονία του Ελληνισμού της Κύπρου. Με την ψήφο του το 91% όσων πήγαν στο κάλπη έδωσαν το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της τουρκοποίησης της Κύπρου.