...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

«Σφαίρα στο κεφάλι» σε όσους πουλούν κρέας στην Ελλάδα

«Σφαίρα στο κεφάλι» σε όσους πουλούν κρέας στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Οι «Μαυροπράσινοι εμπρηστές», οι «πράσινοι δηλαδή «αναρχικοί», οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τη δηλητηρίαση τροφών στο πλαίσιο της «Πράσινης Νέμεσις πράξη 3» που είχε κινητοποιήσει την...
Αντιτρομοκρατική πριν από τα Χριστούγεννα, ανέλαβαν, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικο σταθμό "ΣΚΑΙ", με νέο κείμενο που ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου την ευθύνη για τον εμπρησμό δύο οχημάτων στην περιοχή του Ζωγράφου.

Αυτή την φορά πήγαν ένα επίπεδο παραπάνω τις απειλές τους, απειλώντας με «σφαίρα στο κεφάλι», όσους εμπορεύονται ή τρώνε κρέας!

Συγκεκριμένα, οι συντάκτες του κειμένου απειλούν ευθέως πως «δεν κάνουμε διακρίσεις μεταξύ μεγάλων εταιριών ή μικρών μαγαζιών σε γειτονιές καθώς όλα αυτά είναι κομμάτι του ίδιου συστήματος. Με την ίδια οργή και θέληση θα σπάσουμε ένα συνοικιακό κρεοπωλείο, και με την ίδια οργή και θέληση θα κάψουμε τις εγκαταστάσεις μια μεγάλης εταιρίας ή θα φυτέψουμε μια σφαίρα στα κεφάλια αυτών που είναι υπεύθυνοι για αυτές τις "δουλειές"».

Καταλήγοντας αναφέρουν: «Στηρίζουμε κάθε μορφή επίθεσης με κάθε συνέπεια ενάντια σε αυτούς που βασανίζουν και κερδοφορούν εις βάρος των ζώων με κάθε τρόπο και δεν αρκούμαστε μόνο στις υλικές ζημιές. Επίσης δεν αρκούμαστε μόνο στις επιθέσεις σε εργασιακούς χώρους, μαγαζιά ή μέσα που χρησιμοποιώντας για την εκμετάλλευση των ζώων αλλά στηρίζουμε κάθε μορφή επίθεσης στα σπίτια τους και σε κάθε ιδιωτική τους περιουσία».

Όταν αργότερα όμως θα προσφέρουν προς «βρώση» τα μεταλλαγμένα κρέατα, στο πλαίσιο ελέγχου των τροφών, τότε οι «πράσινοι αναρχικοί» θα έχουν τελειώσει την δουλειά τους, οι οποία είναι να τρομοκρατούν υπέρ της παγκόσμιας εξουσίας, την οποία υπηρετούν.