...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Παγκόσμιας διακυβέρνησης

Του Γιώργου Φαρμάκη
Αφού πρώτα μας είπανε ότι είναι ασφαλείς οι λεγόμενες κάρτες οι οποίες υπάρχουν ώστε να τις «χτυπάνε» οι εργαζόμενοι όταν μπαίνουν και όταν βγαίνουν από τον χώρο εργασίας τους, τώρα....
μας λένε ότι δεν είναι και τόσο ασφαλείς αυτές οι κάρτες. Για την ακρίβεια όχι απλά δεν μας παρέχουν ασφάλεια αλλά είναι και πανεύκολο να χακαριστούν. Αυτές τις κάρτες τις χρησιμοποιούν και τα ξενοδοχεία όπως και οι αστυνομικοί σε κάποιες χώρες.
Άρα λοιπόν από την στιγμή που είναι τόσο εύκολο αυτές οι κάρτες να χακαριστούν τότε ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξης τους αν όχι η ασφάλειά μας; Ο λόγος είναι απλός, θέλουν να κάνουν τον κόσμο να ζητήσει περισσότερη ασφάλεια και το παγκόσμιο κράτος θα δώσει την λύση που έχει ήδη ετοιμασμένη.


Επειδή όμως ακόμα και το τσίπ στο χέρι μπορεί να κλαπεί αν κοπεί το χέρι είναι σίγουρο ότι οι «ειδικοί» θα σκεφτούν να δημιουργήσουν κάτι το οποίο θα υπάρχει για πάντα και σε όλο το σώμα. Για παράδειγμα μπορεί να μας εισάγουν στο σώμα νανίτες οι οποίοι θα μας ελέγχουν απόλυτα!!


el.gr