...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

σκοπιανο. στον τακο ολοι οι προδοτες .μανωλης χατζησαββας

Αρχίσαν να τους δίνουν και οι δικοί τους.
Στ’ αχνάρια του  τούρκου Egemen Bağış ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας και η συμμορία του, που βλέπουν παντού.....
«ευκαιρίες» προδοσίας, στην καπήλευση της Μακεδονικής ιστορίας μας, των απανταχού Ελλήνων.

Μαζί, σε ρόλο  ο ψεύτης, άτιμος πολιτικός απατεώνας, αισχρός συκοφάντης, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, μεγαλωμένος με κλεμμένα στον Παναμά, χρήστης πλαστών εγγράφων, που ξεπλένει μαύρο χρήμα ποικιλοτρόπως, όταν δεν κοροϊδεύει τους Έλληνες με μαϊμού αυτοκίνητα του AMINDADA, βλέπει και αυτός «ευκαιρίες» μαζί με την «χορευταρού» της Αττάλειας, υπουργό εξωτερικών της χώρας Νίκο Κοτζιά, σε ακόμα μια προδοτική πράξη σε βάρος των Ελλήνων, της πατρίδος μας, ξεπουλώντας το όνομα της Μακεδονίας, μαζί και την ιστορία μας.

ο πληροφοριοδότης, κάποτε μου είχε εκμυστηρευθεί …

Η καπήλευση του ονόματος «Μακεδονία»  από τους Σκοπιανούς, ήταν σχέδιο τουρκικής προέλευσης με αμερικανική υποστήριξη, (όταν ακόμα αγαπιόντουσαν όλοι αυτοί, και οι σχέσεις τους αδιάβλητες), σήμερα προς τιμήν του ΝΑΤΟ.

Απλά οι πολιτικοί της χώρας μας επιτέλεσαν το έργο της προδοσίας, με το αζημίωτο κατά τον Kissinger πάντα, με τους σημερινούς συμμορίτες και ψευδοπατριώτες να κάνουν μεγάλες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τους ξένους, προδίδοντας τους Έλληνες μαζί και την ιστορία μας, για να τύχουν της αμέριστης υποστήριξης των ξένων μεταξύ αυτών και των Τούρκων, παραμένοντας στις καρέκλες των εξουσιών, ενώ η θέση τους είναι στην Φυλακή.

Μιας ζωή στην ΜΙΖΑ ήσασταν όλοι οι πολιτικοί κοπρίτες, και δεν αλλάξατε ποτέ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ μία ζωή

Κίσσινγκερ: Οι Τούρκοι είναι ευχαριστημένοι. Και οι Έλληνες επίσης, αλλά θέλανε τα χρήματα κάτω από το τραπέζι.

Δεν έχουν Θεό, έχουν όμως σχέδιο, θα τα ξεπουλήσουν όλα προδίδοντας όλους μας, δεν θα μας αφήσουν τίποτα Ελληνικό για να βρούνε οι επόμενες γενεές, Οσο τους ανεχόμαστε, τόσο αυτοί και τα τσιράκια τους θα πλουτίζουν ξεπουλώντας και προδίδοντας μας και εμείς θα αφανιζόμαστε, αντί να τους έχουμε πετάξει προ πολλού στην θάλασσα. Κατά τα άλλα ο Χατζησάββας «άνθρωπος των Τούρκων» ε; ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ είσαστε οι «πατριώτες» μόνο που στο τέλος το Τιμολόγιο σας και εσείς οι ίδιοι μαζί εξοφλήστε σε τουρκικές λίρες…!!!