...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

Εκτός από τις χιλιάδες του κόσμου που αναμένεται να κατακλύσει τους χώρους που θα γίνει το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, θα εμφανιστούν και κάμποσοι ψεύτες και υποκριτές....
πολιτικάντηδες, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να καπελώσουν τη λαϊκή οργή, παίζοντας με τις εθνικές ευαισθησίες των αγνών Ελλήνων πατριωτών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες των ΜΜΕ, από το κόμμα που υποστηρίζει την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, για όλες τις χρήσεις (δηλαδή την νουδούλα), το παρών θα δώσουν και οι πέντε βουλευτές Θεσσαλονίκης (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Ράπτη, Καράογλου και Αναστασιάδης), καθώς και οι περισσότεροι από τους συνολικά 17 βουλευτές της Μακεδονίας.

Από το κόμμα του Λεβέντη, θα παραβρίσκονται οι δυο βουλευτές σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, Γ. Σαρίδης και Α. Φωκάς, αλλά και ο πρόεδρος Βασίλης (ο οποίος, πριν γίνει «Μακεδονομάχος» υποστήριζε την εκχώρηση του ονόματος – δείτε το βίντεο που αποκαλύψαμε).

Από το κόμμα των ψεκασμένων συνοδοιπόρων των κομμουνιστών, θα είναι παρόντες οι βουλευτές Κ. Ζουράρις και Γ. Λαζαρίδης, οι οποίοι υπερψήφισαν το 2015 την εξής προγραμματική θέση της συγκυβέρνησης, όπως την εξέφρασε ο Τσίπρας στη βουλή:«Σημαντική είναι, επίσης, η εξεύρεση, στο πλαίσιο συνομιλιών υπό τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, αμοιβαία αποδεκτής λύσης στη διαφορά για όνομα με την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στη βάση μίας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις».

Συνιστούμε… γαϊδουρινή υπομονή και ψυχραιμία (αναγνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα είναι αντικειμενικά δύσκολο…) σε όσους αγνούς Έλληνες πάνε στο συλλαλητήριο και τύχει να συναντήσουν στο διάβα τους αυτούς τους ψεύτες και υποκριτές!


ethnikismos.net