...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Τα σύμβολα των επικλήσεων των μαυρων και πως επηρεαζουν θανάσιμα την ζωη σου !

Ενώ τα μέσα ελέγχου και χειραγώγησης, η άγνοια, το κακό, το μίσος, η αλαζονεία, τα ψέματα, ο συμμορφισμός, η βιομηχανία ψυχαγωγίας, ο κινηματογράφος, το ραδιόφωνο, η μουσική......
και η τηλεόραση, η μόδα, η κοινή γνώμη, συνεχίζουν να διαστρεβλώνουν την ανθρώπινη αντίληψη, ο άνθρωπος θα παραμείνει μακριά από την αλήθεια, μακριά από την γνήσια γνώση, τον αληθινό λόγο και την ψυχή του.

Πολλά είναι τα σημάδια που κάνουν οι πολιτικοί μας, οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί και κάθε είδους δημοσιογραφοι και μαιντανοι της τηλεορασης ..ειτε με τα χέρια τους, η με τα μούτρα τους ή με τα σημάδια της εξουσίας τους, οπου με τη χρήση τους προφανώς δεν εχουν πολύ θετικές προθέσεις.

Η πραγματικότητα είναι σοκαριστικη,αυτά τα σημάδια, τα πιο ισχυρά απο αυτα , χρησιμοποιούνται στις τελετες τους ,για αυτο χρειαζεται να εκτελουνται απο ανθρωπους που ειναι μπροστά στις μάζες,
είτε πρόκειται για μια συναυλία, είτε πρόκειται για μια πολιτική συνάντηση, είτε απλά μας παραμυθιαζει κάθε μέρα μπροστά απο την τηλεόραση, όπου ο φτωχός άνθρωπος σε κατάσταση έκστασης και ευφορίας παραδιδει τηνν ενέργεια του και τροφοδοτει τους βρυσκολακες που χειριζονται κρυφα τις ενεργειες …, σημειωτεoν οτι οι νέοι και τα παιδιά ειναι τα χειρότερα θύματα σε αυτον τον υψηλό βαθμό μαυρης μαγειας που καθημερινα ολοι δεχομαστε .

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ VOOR

Το πρώτο σημάδι είναι αυτό του VOOR και από τη φύση είναι το αληθινό σύμβολο των Αρχαίων. Γίνετε κάθε φορά που θέλουν να τους ικετεύσετε, και συμβολιζει αυτους που πάντα περιμένουν πίσω από το Κατώφλι του Ακολουθού.

Το σατανικό σημάδι του χεριού που δημιουργει κέρατα ή κάνει το 11, είναι ένα σύμβολο απατης που σημαινει οτι τοποθετουν κερατα στο κεφάλι του Αρνίου, επειδή ο Ιησούς Χριστός είναι ο Αρνός του Θεού. Με αυτόν τον τρόπο, με αυτή τη χειρονομία, οι διαβολικές αιρέσεις απεικονίζουν τη θυσία που έκανε ο Ιησούς Χριστός για τη διάσωση της ανθρωπότητας. Τα κέρατα είναι ισοδύναμα με τον αριθμό 11. (1 + 1 = 11) (I + I = II).

Αυτό σημαίνει ότι το σύμβολο των κέρατων σημαίνει ή επίσης ονομάζεται voor sign. Ενα τέτοιο αρχαίο σύμβολο έρχεται απο τα πολυ σκοτεινα και παλαια σημεια του χρόνου και ειναι πολυ πιο υσχηρο από τις οποιες ανθρώπινες και πολιτιστικές ομάδες, προέρχεται από τον ίδιο τον Διάβολο, ο οποίος εμφανίζεται και με τα ίδια κέρατα στο κεφάλι του.

Πολλά πράγματα έχουν ειπωθεί για τον αριθμό 11,

σε άρθρα και σε βίντεο, σχεδόν όλα αυτά ειναι αληθινά, είναι ένα θέμα που έxουν μιλήσει χιλιαδες ερευνητες ανα τον κοσμο, ειδικά μετά τη διάσημη απατη τις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Αλλά η βασική εξήγηση είναι αυτή που γραφεται τωρα εδω , το 11 βασικα συμβολίζει τα δύο σατανικά κέρατα.

-Το ΣΗΜΑΔΙ KISH

Το δεύτερο σημδι είναι αυτό του KISH οπου καταστρέφει όλα τα εμπόδια και ανοίγει τις πύλες στα τελικά σχέδια. ειναι ας πουμε τo αστρικο μπασο του μαγου !

– ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΟΘ

Στην τρίτη θέση έρχεται το Μεγάλο Σημαδι του ΚΟΘ που κλείνει τις πόρτες και φυλάει τα Μονοπάτια.

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ ΘΕΩΝ

Το τέταρτο σημάδι είναι αυτό των Πρεσβύτερων Θεών. Προστατευει εκείνους που επικαλούνται τις δυνάμεις της νύχτας, και εξαφανίζει τις δυνάμεις του αντιπαλου, της απειλής και του ανταγωνισμού.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ …ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ..ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ …ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΟΧΙ !

Μπορούμε εν αγνοία μας, να ανοίξουμε ασυνείδητα μια διαστατική πύλη με συγκεκριμένες κινήσεις και χειρονομίες που έγιναν με το σώμα και τα χέρια μας, τα οποία σημαδια οι δάσκαλοί μας έχουν συσσωρευσει μεσα στην κουλτούρα της νεολαίας, όπως εχουν κανει με τα σημάδια Voor, Kish, Koth και Mayor,

Τα ονόματα σημαδιων εξουσίας που ανοίγουν και κλείνουν τις πύλες, δίνουν τη θέση τους σε πραγματικά επικίνδυνες ενέργειες που χρησιμοποιούν οι πλοίαρχοι-μαγοι ώστε οι «σκιές» να αναλάβουν τις σκέψεις μας, τα λόγια μας και τις πράξεις μας και έτσι να μπορούμε να τα καταφέρουμε….αυτο ειναι ενα κομματι διδασκαλιας σε αυτους που σας κρατουν κοιμισμενους ωστε να μπορουν να διαχειριζονται την ενεργεια σας….αυτοι σας κλεβουν καθε μερα την ενεργεια σας !

Υπάρχουν πολλά άλλα σημάδια όπως ο λαϊκά γνωστός ως χαμένος (χαμένος), με τον αντίχειρα και τον δείκτη να σχηματίζουν ένα ele (L).

Οι Σαμάνοι, οι μάγοι και οι ιερείς κρατούσαν το μυστικό των κλειδιών τους για χιλιετίες.

Οι σαμουράι είχαν ολόκληρο αλφάβητο με νοητικές κινήσεις των χεριών όπου τους προσέδιδαν ανάλογα την ανάγκη είτε δύναμη είτε θεραπεία είτε αορατοτητα κοκ κοκ…


Αλλά τι είναι μια διαστατική πύλη και πώς λειτουργεί;

Φανταστείτε μια πόρτα που δίνει πρόσβαση στο διάδρομο ενός ξενοδοχείου, όπου από τα αριστερά και τα δεξιά του διαδρόμου υπάρχουν οι πόρτες απο διαφορετικά δωμάτια, εισέρχεστε πρώτα στο διάδρομο, χρειάζεστε το κλειδί για την καθε πόρτα, το κλειδί έχει ηλεκτρονική κλειδαριά λειτουργεί με έναν κωδικό που πρέπει να πληκτρολογήσετε σε ένα πληκτρολόγιο,

…αλλά πέρα ​​από την είσοδό σας πρέπει πρώτα να είστε εγγεγραμμένοι σε μια βάση δεδομένων του ξενοδοχείου, η οποία επαληθεύεται με την αναγνώριση της ίριδας του ματιού σας.

Το ξενοδοχείο είναι η γενική πραγματικότητα.

Οι πόρτες των δωματίων είναι η είσοδος στις διαφορετικές χωροχρονικές διαστάσεις.

Η διαδρομή στον διαδρομο είναι η διαστασιολογική πύλη.

Η θύρα πρόσβασης στο διάδρομο είναι ο φυσικός χώρος όπου εισέρχεστε. Το κλειδί είναι το τελετουργικό.

Ο κώδικας είναι οι κινήσεις, οι ψαλμοί, οι στάσεις, τα σύμβολα και οι προσευχές του τελετουργικού. Η αναγνώριση της ίριδας στη βάση δεδομένων είναι το τέταρτο υψηλότερο κέντρο ελέγχου, το κέντρο της καθολικής συνείδησης.

Όταν ανοίγετε την πύλη, η είσοδος και η έξοδος οποιουδήποτε τύπου “οντότητας” (φώτα και σκιές) που κατοικούν εκει είναι ελεύθερη.

Μεσα στην συνειδηση μας εχουμε αρχετυπικα συμβολα … αν σε αυτα τα συμβολα πριν γινουν αποδεκτα απο εμας εχει γινει μια συγκεκριμενη τελετη και για αυτους που γνωριζουν το συμβολο εχει μια συγκεκριμενη ιδιοτητα …πχ να μας κλεβει τις εντυπωσεις …τοτε λειτουργει ακριβως σαν μια κινηση προγραματισμενου υπνωτισμου οταν εμεις το δουμε να συμβαινει μπροστα μας αυτο το συμβολο …!

Αν πχ στην χειρονομια της Μερκελ (η πυραμιδα που κανει με τα χερια οταν μιλαει ) εχει γινει ειδικο τελετουργικο ωστε αυτη η χειρονομια να σημαινει υποταγη ….και σε αυτη την χειρονομια εδω και πολλα χρονια πολλες συνειδησης μαυρων μαγων εχουν με τελετες επιβαλει την ιδιοτητα της υποταγης στον συμβολο …τοτε εμεις απλα σαν να ειμαστε ηλεκτρονικοι υπολογιστες εχουμε καταπιει τον ιο χωρις να εχει λειτουργησει το firewall μας που ειναι η κριση και η συνειδηση μας …μιας και οι μαγοι με τις τελετες το χακαραν !…

Οσο πιο πολυ κοινο-μαζα αποδεχετε τον συμβολισμο σαν ενα “προγραμμα” ασφαλες τοσο πιο πολυ δυνατο σε ιδιοτητες γινεται το συμβολο !

Αυτη την στιγμη που γραφω μου ηρθε ξαφνικα ενα γελιο λυπης … μιας και γνωριζω οτι η εκπαιδευση σας ειναι ετσι δομημενη ωστε θα σας κανει να διαβασετε το αρθρο και μετα να σβηστει απο την μνημη σας …τουλαχιστον στο κοινο-μαζα οπου μεσα εχουν δουλεψει τα συμβολα γνωριζω οτι αυτα ολα οσα σημερα διαβασατε …θα σβηστουν απο την μνημη σας …η θα παραμεινουν στην μνημη αδρανειας σας …ετσι ωστε να νομιζετε οτι τα θυμαστε αλλα να μην κανετε τιποτα για ολα αυτα …!

Οσοι απο εσας ξεπερασετε το θεμα μνημης η το θεμα αν αυτα που διαβασατε ειναι σοβαρα και σημαντικα και καταλαβατε οτι μολις σας μιλησα για τον αρχικο τροπο που δεχεστε πολεμο και εχετε καθημερινες απωλειες …σας προτεινω να σκεφθειτε με την φαντασια σας το εξης …

Αν ειχατε μια μυστικη γλωσσα προγραματισμου των εγκεφαλων γυρω σας ….και ειχατε κι ολα τα καναλια του κοσμου δικα σας … τι θα κανατε ;

Τι περναει μεσα στο σπιτι σας απο ηχο,εικονα, κυμα , παλμο; …

Πως μπορειτε να το αποκοψετε ;…

Τωρα μολις εμαθες γιατι οι αρχαιοι αγαπουσαν τον χαλκο..! Και οχι μονο γιατι ο Αλεξανδρος εκλεινε τις πυλες …και ποιους εκλεισε στις πυλες ;…μοιαζουν οι πυλες με δωματια σε ενα διαδρομο αλλης διαστασης; …

Το μονοπατι ειναι δικο σας δεν μπορω να το περπατησω για εσας ..!

Stranger…