...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

Στου Βοσπόρου τ’ αγιονέρια, κάτω απ’ την Αγιά Σοφιά.. θα `ρθουν πάλι στους αιώνες του Αλεξάνδρου οι Μακεδόνες

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η Μακεδονία έδωσε στην ανθρωπότητα τον Εκπολιτιστή Βασιλέα Μ. Αλέξανδρο και η Φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΎ ΘΕΟΥ της το ανταπέδωσε κάνοντας την ΚΛΗΡΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.....

Ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ και η ΠΑΝΑΓΙΑ μας ομιλούν για την Μακεδονία ενώ εμείς φαίνεται να παραμιλάμε.
20 Νοεμβρίου του 2013 προσπαθώντας να κατανοήσουμε την  σκοτεινή πλευρά των μνημονίων γράφαμε:
« Πλησιάζει η ώρα που τα συνοριακά σκιάχτρα που περιβάλλουν τον ζωτικό χώρο της Ελλάδας μαζί με τους διεθνείς πάτρωνες τους θα πούνε στους ήδη ¨¨πεινασμένους¨¨ Έλληνες…

« - Πουλάτε Μακεδονία; Πουλάτε Θράκη;» 
« - Τα θέλουμε και τα δύο πακεταρισμένα στην ίδια συσκευασία δίχως όμως να συμπεριλάβετε σε αυτήν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το ΑΙΜΑ τους.» 

« - Τότε μόνο θα έχετε από εμάς όλα τα ¨¨καλά¨¨ και δεν θα σας λείψει μισθός και σύνταξη. Άλλωστε ¨¨λυπηθείτ娨 μας χρόνια και χρόνια κουραστήκαμε για να σας φέρουμε σε αυτό το σημείο της ιστορικής αποχαύνωσης και της οικονομικής εξαθλίωσης.»

« -Επιλογές δεν έχετε πολλές παρά μόνο μία και αυτή είναι η παραπάνω.»
Τα ανωτέρω διλλήματα δεν είναι φανταστικά αλλά ήδη χαρτογραφούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολιτικών « χαρτο-παικτικών» λεσχών σκέψης.
Για να διαφεντέψουν όμως το μέλλον της ανθρωπότητας χρειάζονται ένα κλειδί και αυτό το κλειδί είναι αυτός ο στενόμακρος γεωπολιτικός χώρος που εκτείνεται από την Ήπειρο, συμπεριλαμβάνει την Μακεδονία και προβάλει μέσω της Δυτ. Θράκης στο Ανατολικό κομμάτι αυτής φτάνοντας στην Βασιλίδα των Πόλεων την Κωνσταντίνου- Πόλη.
Η χαρτογράφηση της νέας Εγνατίας οδού δείχνει και το αμείωτο ενδιαφέρον κάποιων για την γεωπολιτική-ανάπτυξη συγκεκριμένων σχεδιασμών.
Πάλι ο Πατρο- Κοσμάς μπροστά μας. 
« ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ» 
συμβούλευε τους σκλαβωμένους όλων των εποχών.
ΝΑΙ όπως το καταλάβατε σε πλειστηριασμό δεν πρόκειται να βγάλουν μόνο σπίτια αλλά και ψυχές πιέζοντας μας να ξεπουλήσουμε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ.
Αυτά τα παραπάνω « γραφικά»  για κάποιους  τα  γράφαμε στις 20 Νοεμβρίου 2013.
Το  προσύμφωνο- προικοσύμφωνο για την Μακεδονία με τον ¨¨εξαποδίτ稨 και την παρέα του αντισυμβαλλόμενους είναι παντελώς άκυρο και με πλαστούς τίτλους ιδιοκτησίας.
Και είναι λογικό να ρωτάτε.
Το πραγματικό  συμβόλαιο της Μακεδονίας πότε υπογράφηκε; ποιος το υπέγραψε; Τους πραγματικούς τίτλους ποιος τους κατέχει; που βρίσκονται τώρα;
ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ
και βρίσκεται στο Υποθηκοφυλακείο του Ουρανού.
Τολμήστε να το ξεκρεμάσετε από εκεί και σίγουρα θα πάθετε λουμπάγκο.
η Μακεδονία με την ευρύτερη περιοχή της είναι
ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
Για αυτό δεν πουλιέται, δεν αγοράζεται , ούτε μπαίνει σε χρονομίσθωση.
Τι μας λένε οι κώδικες Λ’ 66 και Ι’ 31 της Λαυριώτικης βιβλιοθήκης;
« Όταν οι Απόστολοι έβαλαν κλήρο τις περιοχές στις οποίες θα κηρύξουν, ζήτησε και η Παναγία να πάρει κλήρο για να κηρύξει το Ευαγγέλιο. Ο κλήρος έδειχνε την περιοχή Ιβηρίαν σημερινή Γεωργία. 
Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ όμως παρουσιάστηκε και είπε στην Παρθένο ότι η πραγματική περιοχή στην οποία θα βρεθεί θα είναι η Μακεδονία και το Όρος Άθως.
Κατά την γενική Αγιορείτικη παράδοση, η Κυρία Θεοτόκος με τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο, ταξίδευε με πλοίο από την Παλαιστίνη στην Κύπρο, για να επισκεφτεί τον Άγιο Λάζαρο (τον αναστημένο εκ νεκρών). 
Λόγω όμως μεγάλης τρικυμίας και με υπερφυσικό τρόπο, το πλοίο βρέθηκε στον Άθω και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Κλήμεντος στη Μονή Ιβήρων.
Εκεί οι κάτοικοι του Άθω, οδηγούμενοι από τη θεία Πρόνοια, έσπευσαν να υποδεχθούν την μητέρα του Κυρίου μας Παναγία και αφού άκουσαν τη διδασκαλία της δέχθηκαν το Χριστιανισμό. 
Λέγεται επίσης από την παράδοση, ότι όταν πλησίαζε το πλοίο της Παναγίας το Άγιο Όρος, καταστράφηκε το μεγάλο άγαλμα του Διός που βρισκόταν στην κορυφή του Όρους και τα υπόλοιπα είδωλα συνετρίβησαν.
 Η κορυφή του Άθω και όλα τα δέντρα και τα σπίτια έκλιναν και προσκύνησαν προς το μέρος του λιμανιού του Κλήμεντος όπου έμπαινε το καράβι της Παναγίας.
Λοιπόν το συμβόλαιο του Ουρανού υπογράφηκε λίγο πριν εκπνεύσει το μισό του πρώτου αιώνα μ.χ και αμέσως η ΧΑΡΙΣ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ πλημμύρισε την ευλογημένη πλέον αυτή γη της Μακεδονίας.
Σε πολύ λίγο καιρό και σχεδόν αμέσως, η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ του ΘΕΟΥ και η Ευχή της Παναγιάς μας έφεραν τον Απόστολο των Εθνών Παύλο να αποβιβασθεί στον γεωγραφικά απέναντι του Κλήμεντα λιμένα της αρχαίας Νεάπολης – ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ- Καβάλα στην ακτογραμμή της Μακεδονίας και να διδάξει με την Ελληνική γλώσσα τον Ενσαρκωμένο- Εσταυρωμένο- Αναστημένο ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω των Φιλίππων.
Έτσι λοιπόν ο σημερινός κόλπος του Στρυμωνικού ή του Ορφανού με τον κόλπο της σημερινής Καβάλας – ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ με τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα και τις χρυσοφόρες φλέβες της Χαλκιδικής χαρτογραφεί την πρώτη ΑΓΚΑΛΙΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας στην Μακεδονία και κατ επέκταση στην Ευρώπη.
Και η ΕΥΛΟΓΙΑ συνεχίσθηκε παραταύτα και ανά τους αιώνες… από την Ήπειρο( Δεσποτάτο της Ηπείρου) μέχρι την Κωνσταντινούπολη.
Ο Απόστολος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος ο φέρων Ελληνικό όνομα διδάσκει τον Χριστιανισμό στην αποικία των Μεγαρέων που επρόκειτο να γίνει η Πόλις των Πόλεων , η Παναγιοσκέπαστη Κωνσταντινούπολις.
Ο Άγιος Δημήτριος ο Μακεδών με το μαρτυρικό αίμα του μυροβλύζει την διαχρονική πνευματικότητα της συμβασιλευούσης Θεσσαλονίκης.
Μπορεί η ΠΑΝΑΓΙΑ να μην πήγε στην χώρα των Ιβήρων άλλα έφερε Ίβηρες Άρχοντες για να ιδρύσουν την Ιερά Μονή Ιβήρων στο Περιβόλι της στον Άθωνα ακριβώς εκεί όπου αποβιβάσθηκε στον λιμένα του Κλήμεντος.
Και 900 χρόνους μετά επικαιροποιεί αυτή την ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ με την Θαυματουργική Έλευση της Εφέστιας Εικόνας της ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΗΣ, διασωθείσης μέσω θαλάσσης από την κακόδοξη μανία των εικονομάχων ακριβώς πάλι, εκεί που αποβιβάσθηκε για πρώτη φορά η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ στο ίδιο σημείο της Μακεδονίας, στο λιμάνι του αρχαίου Κλήμεντα στον Άθωνα.
Τι να πούμε άραγε για την Μακεδονική Δυναστεία στην Βασιλεία της χιλιόχρονης Ανατολικής Ρωμαίικης Αυτοκρατορίας που έφερε την πνευματική σφραγίδα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ;
Μετά την δαιμονική μπόρα της εικονομαχίας  ήρθε η λιακάδα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ . Στις 11 Μαρτίου του 843μ.χ η Αγία Αυγούστα Θεοδώρα μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στην Κωνσταντινούπολη συγκαλεί Σύνοδο και επικυρώνει την Αναστήλωση των Εικόνων παύοντας την κακοδοξία της εικονομαχίας.
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην Ρωμαίικη Αυτοκρατορία καρποφορεί με την επερχόμενη  δυναστεία των Μακεδόνων Βασιλέων
Η Μακεδονική γη έρχεται  πάλι στο ιστορικό και πνευματικό προσκήνιο των παγκοσμίων δρώμενων.
Αυτό δεν γίνεται από μόνο του .
Το έναυσμα το δίνει ο ίδιος ο ΟΥΡΑΝΟΣ που προσκαλεί από μακρινά μέρη άνδρες περιφανείς και ΆΓΙΟΥΣ στην Μακεδονία  για να την οικήσουν.
Στους χρόνους του ιδρυτού της Μακεδονικής Δυναστείας Βασιλείου του Α΄ του Μακεδόνα ( 867-886) στα μέρη της Παλαιστίνης και στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου πλησίον του Ιορδάνου ποταμού μόναζε ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ  ο μετέπειτα κτήτορας της Ιεράς Μονής της Παναγίας Εικοσοιφινίσσης στο όρος Παγγαίο της Ανατολικής Μακεδονίας.
Στον ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ παρουσιάζεται τρεις φορές ο Κυρίος ημών Ιησούς Χριστός και η  Υπεραγία Θεοτόκος και τον προτρέπουν να έρθει τάχιστα στην Μακεδονία δια να ανοικοδομήσει Ιερά Μονή.
Γεμάτος απορίες ο Άγιος Γερμανός ρωτάει σε ποιο μέρος της Μακεδονίας θα πορευτεί και λαμβάνει την απάντηση
« -Αφού επιθυμείς να μάθεις το μέρος του τόπου  να αποβιβαστείς  στην Χριστούπολη της Μακεδονίας και από εκεί να πορευτείς γρήγορα στο γειτονικό Όρος δια να ανοικοδομήσεις Μονή» 
« ει βούλει δε και το όνομα γνώναι του τόπου (Μακεδονίας) παρά το άστυ, ω Χριστούπολις όνομα, αφιγμένος.
Εκείθεν τε ορμηθείς , ευθύς του όρους ου δει σε το νέον ανεγείραι πορεύση, αλλ άνυε πράττων εύγε τε και μη  διάτριβε…»
ΒΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, χειρόγραφος κώδικας 19 του ερμαρίου 59 της Λαυρεντιανής Βιβλιοθήκης της Βενετίας 
Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ πράγματι έκανε υπακοή στο ΘΕΙΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ να έρθει στην Γη της Μακεδονίας.
Έτσι αποβιβάστηκε στον ίδιον λιμένα που αποβιβάστηκαν πριν από αυτόν ο Απόστολος  Παύλος με την Αποστολική Συνοδεία των Λουκά- Σίλα – Τιμοθέου στην αρχαία Νεάπολη μεταφέροντας για πρώτη φορά από εδώ  στην Ευρώπη δια του Ευαγγελικού Λόγου  το Σταυροαναστάσιμο μήνυμα της άφατης αγάπης και οικονομίας του Θεανθρώπου Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.
Με την μόνη διαφορά τώρα το λιμάνι-  αυτό της Ανατολικής Μακεδονίας στα χρόνια του Αγίου Γερμανού ονομάζεται ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ από την Αυτοκρατορία των ρωμιών πολιτών της.
Σήμερα στους χρόνους των Νεοελλήνων που κινδυνεύουν κάθε τόσο και λιγάκι να χάσουν τα « αυγά και τα πασχάλια» βλ. τα Ιερά και τα Όσια Της Ιστορίας τους η ΧΡΙΣΤΟΥΠΟΛΗ της Μακεδονίας όπως ακούστηκε στο παραπάνω  όραμα του Αγίου Γερμανού από τον ίδιο τον  Κύριον μας Ιησού Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο, η Χριστώνυμος αυτή πολιτεία  μετονομάσθηκε  σε Καβάλα   
 Να γιατί ευλογήθηκε η Μακεδονική Δυναστεία και στους χρόνους της η Αυτοκρατορία έφτασε στην υψηλότερη αίγλη, ακριβώς γιατί ήταν κομμάτι από τον ΚΛΗΡΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.  
Η Μακεδονία έδωσε στην ανθρωπότητα τον Εκπολιτιστή Βασιλέα Μ. Αλέξανδρο και η Φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΎ ΘΕΟΥ της το ανταπέδωσε κάνοντας την ΚΛΗΡΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.
Έτσι η Μακεδονία κατέστη ανά τους αιώνες η γεωπολιτική γέφυρα της πνευματικής και πολιτισμικής τροφοδοσίας με ζωοποιά νάματα στον Παγκόσμιο Πολιτισμό.


Να γιατί τόσο φθόνος, τόσα μαρτυρικά αίματα και τόση Ιστορία που φυσικά δεν πλαστογραφείτε γιατί το μελάνι της κοροιδίας πλέον τελείωσε μαζί με τους πλαστογράφους και τους χορηγούς των.
Αυτοί που πηγαίνουν για μαλλί θα φύγουν σίγουρα κουρεμένοι.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ της Μακεδονίας με την καθάρια γεωπολιτική ματιά ΤΗΣ όχι μόνο περιβλέπει τα υφιστάμενα σύνορα μας αλλά και τα επανακαθορίζει με βάσει τον ΚΛΗΡΟ ΤΗΣ και το Συμβόλαιο του Ουρανού εξ ου και ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΣΣΑ των επερχομένων εξελίξεων.
« Στου Βοσπόρου τ’ αγιονέρια, κάτω απ’ την Αγιά Σοφιά….
…θα `ρθουν πάλι στους αιώνες του Αλεξάνδρου οι Μακεδόνες » 

https://youtu.be/V9OUHT8F-F4

Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας