...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!...


ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ!!!

Αναφερόμαστε σε σωρεία τέτοιων πράξεων που αφορούν τις τελευταίες κυβερνήσεις και τους εκπροσώπους τους και κυρίως την σημερινή κυβέρνηση η οποία δεν σταματά να υπογράφει τα πάντα, ότι της ζητούν, ξεπουλώντας πατρίδα και λαό ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Σε δυο μόνο αναφορές θα σταθώ:
Α) Στις προθέσεις τους να παραχωρήσουν το όνομα “Μακεδονία’’ στα Σκόπια, κάτι που δεν πρέπει να γίνει ποτέ για λόγους που ήδη έχουμε αναφερθεί και δεν θα διστάσουμε να αναφερθούμε για άλλη μια φορά περιληπτικά!
Δεν είναι δυνατόν ο πρώην πρωθυπουργός τους Κίρο Γκλιγκόροφ να έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι είναι Σλάβοι και όχι Μακεδόνες γιατί ήρθαν σ’ αυτά τα εδάφη τον 6ο αιώνα και η σημερινή μας ηγεσία όπως και η ΑΑ να διαπραγματεύονται μαζί τους για το πώς θα αναφερθεί στην ονομασία τους ο όρος “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Η θέση της Ελλάδος πρέπει να είναι μόνο μια!!!
Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να υπάρξει παρέκκλιση από την απόφαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών του 1992, που καθόρισε την εθνική γραμμή για το Σκοπιανό, σύμφωνα με το οποίο δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να περιλαμβάνεται ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ & ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ!!!!!!

Β) Επίσης τα ίδια άτομα, αυτοί που εκπροσωπούν τη χώρα μας και επιζητούν την εξουσία, είναι αυτοί οι ίδιοι που κλέβουν τις περιουσίες του λαού μεταλλάσσοντας τους δύστυχους κι ανήμπορους πλέον πολίτες μας σε παρίες και άστεγους, όταν μπορούν να τους σώσουν δια της ψήφισης ενός απλού ΝΣ!!!
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ & ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟ & ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, “ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ’’!

Έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να το κάνουν και οι δύο, ξεκινώντας ο κάθε ένας απ’ αυτούς από διαφορετική αφετηρία όπως επανειλημμένως έχουμε εξηγήσει! Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί δεν έχουν τι να πουν κι αυτό θα τους κατατάξει πλέον επισήμως & αμετάκλητα στους προδότες του έθνους! Γι αυτό ας καταλάβουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή, το κρυφτό τελείωσε γι’ αυτούς & πλησιάζει η ώρα της κρίσης τους!

Ελληνικέ λαέ-Πατριώτες, ήρθε η στιγμή πλέον να βγούμε όλοι στους δρόμους ατσαλώνοντας τις ψυχές μας, να σώσουμε τις οικογένειές μας, τις επόμενες γενιές και την πατρίδα μας! Αν δεν το κάνουμε τώρα η χώρα θα καταστραφεί σε όλα τα επίπεδα, θα χάσει τα εδάφη της, θα καταρρεύσει οικονομικά & μαζί με τα σπίτια μας μοιραίως θα χάσουμε και τα παιδιά μας, είτε θα φύγουν στο εξωτερικό είτε… ας ελπίζουμε να μην συμβούν τα απευχθέα & τα χειρότερα !!!
Αυτό θέλουμε; Αν όχι, ας σκεφτούμε όλοι επιτέλους έστω & για μία φορά, πέρα & πάνω από τα κόμματα, μόνο το καλό της πατρίδας μας κι ας πράξουμε το καθήκον μας ως λαός!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ & ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος

manifesto.com.gr