...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Μετανάστης βίασε την κόρη μιας φεμινίστριας και αυτή δεν είπε τίποτα (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη
Ένας μετανάστης με καταγωγή από το Αφγανιστάν 45 ετών βίασε ένα κοριτσάκι 12 χρονών και η μάνα του κοριτσιού δεν προχώρησε σε καταγγελία επειδή φοβήθηκε ότι θα στείλουν τον βιαστή της κόρης της, στο Αφγανιστάν.....
Φαντάζει άρρωστο και απίστευτο αυτό που συνέβη αλλά δυστυχώς συνέβη όντως στην

Σουηδία. Η Σουηδία είναι η χώρα των μεταναστών και οι Μουσουλμάνοι εκεί κάνουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν και σε όποιον θέλουν.
Φανταστείτε που έχει φτάσει η προπαγάνδα και τι έχει κάνει η φρενίτιδα του αντιρατσισμού. Βίασαν την ίδια της την κόρη και δεν είπε τίποτα για να μην την πουν ρατσίστρια και διώξουν τον βιαστή πίσω στην χώρα του. Είναι να τρελαίνεται κανείς με όλα αυτά που συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την Ευρώπη. Είναι δυνατόν; Επειδή είναι φεμινίστρια δεν είπε τίποτα στην αστυνομία, ούτε καν για το ίδιο της το παιδί. Η προπαγάνδα της απάνθρωπης Νέας Τάξης σε πλήρη εφαρμογή.


Το σύνδρομο της Στοκχόλμης δυστυχώς δεν είναι ψέμα από ότι θα διαπιστώσατε από τα όσα διαβάσατε. Στο βίντεο που είδατε μάλιστα είναι ξεκάθαρο ότι οι μετανάστες κάνουν κουμάντο στην Σουηδία.

el.gr