...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Δεν έχουμε καμία αμφοβολία - Ξέρουμε τι ακριβώς θέλουν όλα τα κόμματα για το όνομα της Μακεδονίας - Διαβάστε

https://2.bp.blogspot.com/-_qZbE_MiWss/WcUF1EWLuHI/AAAAAAAARXg/Vdq_NZy2UHAy9qmGG6j35dRa0gAxQU-4QCLcBGAs/s320/Capture.JPG
του Σταύρου Καλεντερίδη*
Η πολιτική ομοψυχία και ομοφωνία των κομμάτων της βουλής για το Σκοπιανό ξεκαθαρίζει το τοπίο στη χώρα...

Πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας δρα με σύμπνοια κατά των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών της.
Διαπραγματεύονται για εμάς αλλά εναντίον μας. Η ίδια η βουλή αποκαλύπτεται ως ένα σώμα, μια εξουσία, ένα κτίριο, που λειτουργεί με γνώμονα το κακό της χώρας και το καλό των αντιπάλων της. Τώρα αυτό γίνεται ανοιχτά, επίσημα και με θράσος. Συγκεκριμένα:

ΣΥΡΙΖΑ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.
ΝΔ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΧΑ: εγκληματικό εργαλείο που χρησιμοποεί το πολιτικό σύστημα για να "κάψει" την ελεύθερη και ακομμάτιστη έκφραση των πολιτών και να συνδεθεί η υπεράσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας (δηλαδή τα αυτονόητα), με την ακροδεξιά και τη βία.

ΠΑΣΟΚ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΚΚΕ: "παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις και θα τοποθετηθεί με κριτήριο τα λαϊκά συμφέροντα και την κοινή πάλη των λαών της περιοχής, σε σύγκρουση με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς".

ΠΟΤΑΜΙ: σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία.

ΑΝΕΛ: κάνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει στην εξουσία. Στην αρχή ήταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας με τη λέξη Μακεδονία, αλλά μόλις εξασφαλίστηκε η στήριξη του Ποταμιού, γύρισε σε "πατριωτικά τεχνάσματα" για τη διατήρηση της εκλογικής του βάσης.

ΕΚ: αν και τώρα υποστηρίζει τα αυτονόητα για την μη χρήση του ονόματος, αυτό συμβαίνει καθαρά για λόγους πολιτικής επιβίωσης. Η πραγματική άποψη του ηγέτη του εν λόγω προσωποκεντρικού κόμματος (όπως την έχει εκφράσει και ο ίδιος στο παρελθόν) είναι για σύνθετη ονομασία με τη λέξη Μακεδονία, μιας και αυτή είναι "η μόνη ρεαλιστική λύση".

Είναι σαφές ότι από τη μια βρισκόμαστε εμείς οι πολίτες και απέναντι και εναντίον μας, το πολιτικό σύστημα.

Το πολιτικό σύστημα πρέπει να καταστραφεί για να ανασυσταθεί.

-----------------------------------------------------------------------------------------