...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΝΕΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣΑποτέλεσμα εικόνας για τσολάκογλουΑποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
..........................................................................'' ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''.........................................................................

'' ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''

Αποτέλεσμα εικόνας για αγνωστοσ στρατιωτησ


ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Το πεντάγωνο κατηγορήθηκε για στρέβλωση τω πληροφοριών σχετικά με τα υποβρύχια νέας γενιάς

© AP Photo / Charles Dharapak, Αρχείο Το κτίριο του Πενταγώνου. Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 11 Ιανουαρίου – RIA Novosti....
Το Αμερικανικό Λογιστήριο αποφάσισε ότι το Πεντάγωνο υποτίμησε τους κινδύνους που σχετίζονται με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα νεότερα υποβρύχια της

κατηγορίας Columbia. Το στρατιωτικό τμήμα απορρίπτει τις δηλώσεις των ελεγκτών, γράφει το Warrior Maven [1].
Όπως σημειώθηκε, το Λογιστήριο  κυκλοφόρησε την έκθεση, την  οποία αμφισβήτησε το Υπουργείο Άμυνας που υποστηρίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά κατηγορίας υποβρυχίων  «Κολομβία», καθώς και το κόστος παραγωγής και στο χρονοδιάγραμμα έναρξης λειτουργίας τους.
Ειδικότερα, το Γραφείο εκφράζει αμφιβολίες για το γεγονός ότι η  νέα ανάπτυξη είναι «επαρκώς ώριμη» τεχνολογικά  και ότι  μπορεί να ανταποκριθεί στα πρότυπα της επιστημονικής και τεχνικής προόδου.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό  αν οι εργασίες  ( στα υποβρύχια – Ed.) πηγαίνουν σύμφωνα με το  σχέδιο, καθυστερούν (στην παραγωγή. -εκ.) ή  κοστίζουν περισσότερο από το αναμενόμενο»,)  γράφει το έγγραφο [2].

Το Πεντάγωνο απάντησε στους ισχυρισμούς της Υπηρεσίας Ελέγχου, αναφέροντας ότι το Πολεμικό Ναυτικό διατηρεί υπό έλεγχο την κατάσταση με το κόστος προγράμματος των υποβρυχίων τύπου Κολομβία, το πρόγραμμα απόδοσης και στα χαρακτηριστικά των υποβρυχίων, συμπεριλαμβανομένων των κινδύνων που σχετίζονται με την κατασκευή τους.

» Η Κλάση υποβρυχίων  πρόγραμμα» Κολομβία «μπορεί να αποδείξει τις απαραίτητες τεχνικές δυνατότητες σε προσιτή τιμή στο χρόνο για να ανταποκριθεί στις στρατηγικές απαιτήσεις», – δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ναυτικών Συστημάτων των  Ηνωμένων Πολιτειών του  NAVY’S Command William Couch.
Η «υποβρύχια τάξη» Κολομβία θα γίνει υποκατάστατο για την τάξη υποβρυχίων «Ohio» . Σύμφωνα με τα δηλωμένα χαρακτηριστικά, το μήκος τους θα είναι περίπου 170 μέτρα. Επίσης, το υποβρύχιο σκάφος θα μπορεί να τοποθετήσει 16 βαλλιστικούς πυραύλους τριών σταδίων Trident II «σε κάθετο άξονα μήκους 13,4 μέτρων. Το σύνολο το σκαφών αυτής της κατηγορίας  που σκοπεύουν  κατασκευάσουν οι ΗΠΑ είναι 12 σκάφη, το πρώτο πλοίο έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί το 2028.

Σύνολο Ηνωμένων Πολιτειών προτίθεται να κατασκευάσει 12 σκάφη αυτής της κατηγορίας, το πρώτο σκάφος προγραμματίζεται για το έτος 2028. Τα πλοία θα λειτουργήσουν την δεκαετία του 40 και θα συνεχίσουν να εργάζονται σύμφωνα με τα σχέδια μέχρι την δεκαετία του 80.


Warrior Maven
  
tokoutsavaki.blogspot.gr