...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Το «ατύχημα» στο Αιγαίο που θα προκαλέσει «παγκόσμια λαίλαπα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «ατύχημα» στο Αιγαίο που θα προκαλέσει «παγκόσμια λαίλαπα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Τον «κώδωνα» του κινδύνου «έκρουσε» ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο οποίος συμμετείχε στην 178η Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ.....


Σχετικά με την συμπεριφορά της Άγκυρας στο Αιγαίο ότι «κινδυνεύετε να έχετε ‘ατύχημα’ στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις» εάν συνεχίσουν τις προκλήσεις. Η «σύσταση» έγινε στο περιθώριο της Συνόδου όταν οι Αρχηγοί των γειτονικών χωρών είχαν προσωπική επαφή.

Όσο κι ελεγχόμενη δείχνει αυτή την στιγμή η κρίση στο Αιγαίο, τα λόγια του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Η Τουρκία δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας της. Το «Κουρδικό» μαίνεται, με τους Κούρδους να απειλούν πως θα εξαφανίσουν την «τουρκική μάστιγα».

Παράλληλα, η κόντρα των ισλαμιστών του Ερντογάν με τους κεμαλιστές της αντιπολίτευσης μαίνεται και δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Αιγαίο.

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει πως η τουρκική ηλιθιότητα δεν αποκλείεται να προκαλέσει τελικά ένα «ατύχημα».

Το κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο μέλος του τουρκικού πληρώματος του περιπολικού «Köyceğiz», το οποίο πήγε και πλεύρισε χθες πάνω στην ελληνική κανονιοφόρο «Νικηφόρος», η οποία βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία στην ευρύτερη περιοχή των Ιμίων.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το ελληνικό πολεμικό πλέει κανονικά και είναι το τουρκικό που το πλησιάζει με αποτέλεσμα τα δύο σκάφη να ακουμπήσουν.

Μάλιστα ευτυχώς για τους Τούρκους που το έμπειρο ελληνικό πλήρωμα δεν άλλαξε ξαφνικά πορεία, γιατί τότε οι Τούρκοι θα βρίσκονταν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τι λέτε απέχουμε πολύ από ένα «ατύχημα» στο Αιγαίο, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει παγκόσμια λαίλαπα, δεδομένου ότι μιλάμε για τον χώρο συγκέντρωσης πλοίων του ΝΑΤΟ αλλά και διέλευσης μέρους του ρωσικού Στόλου από και προς την Μαύρη Θάλασσα;