...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Μπορείτε κ. Ιερώνυμε με τις δηλώσεις σας να απαγορεύσετε να πάει στο συλλαλητήριο ο Παύλος Μελάς, ο Γερμανός Καραβαγγέλης, ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ , ο μακαριστός Παντελεήμων ο Β΄ και τόσοι άλλοι ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Και ποιος σας είπε Μακαριότατε ότι η Εθναρχούσα Εκκλησία δεν θα είναι παρούσα στα συλλαλητήρια για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας;
Ο παραλογισμός στις μέρες μας φαίνεται να ξεπερνάει τις κόκκινες γραμμές.....
 
Συναντήσεις εκκλησιαστικών ταγών που συμπεριφέρονται ως πολιτικοί με πολιτικούς που δηλώνουν άθεοι και πάνε για « ευλογίες»  στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο της ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ.
« Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια για το Σκοπιανό» http://news247.gr/ 18 Ιανουαρίου 2018
Φυσικά καλά πράττουν απεργαζόμενοι το δύσκολο θέμα της Εθνικής συναίνεσης και του Εθνικού Συμφέροντος.
Όμως ποια  χώρα υπό μνημονιακή κατοχή και διεθνείς εκβιασμούς μπορεί να δουλέψει υπό πλήρη ανεξαρτησία πάνω σε αυτά τα δύο καίρια θέματα; 
Αν Μακαριότατε ο ύπνος τρέφει τα μωρά ο Ελληνικός λαός δεν θέλει να τραφεί πια με κουτόχορτο διότι το βαρέθηκε και είναι ανθυγιεινό.
Αν δείξουμε τώρα ότι καθεύδουμε και είμαστε ενδοτικοί ο τούρκος καραδοκεί και αυτό ανεξάρτητα από την καλή ή την κακή έκβαση των διαπραγματεύσεων για το σκοπιανό. Θα πρέπει η ζώσα Ελληνική ψυχή να δώσει ομολογία για την Ορθοδοξότατη και Ελληνικότατη Μακεδονία.
Να δώσει μήνυμα αγωνιστικού φρονήματος στις βλέψεις Τούρκων – Αλβανών- Βουλγάρων
Κατανοητό Μακαριότατε
Τι άραγε άλλαξε από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 17 Φεβρουαρίου του 1992 στην συμπρωτεύουσα- μελλοντική συμβασιλεύουσα προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη με κεντρικό ομιλητή τον τότε Παναγιότατο κυρ. κ Παντελεήμονα για να μην επιθυμεί σήμερα ο Ιερώνυμος  συλλαλητήρια;
ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
Απλώς άλλαξαν λίγα πράγματα…
Μήπως έπεσαν περισσότερα ευρωπαϊκά επιδοτούμενα προγράμματα από αυτά που χρειαζόταν;
Μήπως κάποιοι εκκλησιαστικοί συμπεριφέρονται ως πολιτευτές ;
Μήπως κάποιοι πολιτευτές πάνε στα πανηγύρια και συμπεριφέρονται ως εκκλησιαστικοί προς άγραν εντυπώσεων;
Μήπως κάποιοι ευθυγραμμίζονται με τα σχέδια της νέας εποχής που χάραξε ΝΕΑ σύνορα στα Δυτικά Βαλκάνια ελέω διαδρομών ενεργειακών αγωγών;
Στο Ελληνικό Λαό από το 1992 δεν άλλαξε τίποτε , μόνο η φτώχια άλλαξε.
Όμως  αν ακόμη  δεν μπορούν οι Έλληνες λόγω της μνημονιακής φτώχιας που τους  έφερε η μέχρι τούδε εθνική συναίνεση των ταγών τους να παραστούν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία από τις γωνιές της πατρίδας.
Όμως 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΨΥΧΗ τους θα βρίσκεται εκεί ειρηνικά και θα μνημονεύει ΧΡΙΣΤΟ και Ελλάδα.
Και αν προδικάζουν κάποιοι ότι τα συλλαλητήρια δεν θα έχουν τον κόσμο του 1992, πλανώνται πλάνη οικτρά.
Εκεί θα παρίσταται όλη η ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ Εκκλησία με ψυχές Μαρτύρων ,  Οσίων, Ομολογητών,Μακεδονομάχων.
Μπορείς κ. Ιερώνυμε με τις δηλώσεις σου να απαγορεύσεις να πάει στο συλλαλητήριο ο Παύλος Μελάς, ο Γερμανός Καραβαγγέλης, ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ , ο μακαριστός Παντελεήμων ο Β΄ και τόσοι άλλοι που θα τους συναντήσουμε  εκεί επάνω.
Όλοι θα βρίσκονται εκεί και μαζί με τους πραγματικούς προσκυνητές των ιερών και των οσίων μας  Έλληνες θα φωνάξουν ειρηνικά.
«Θεέ του Δημητρίου, βοήθει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 
Μαζί με τον Μακεδόνα που παρουσιάστηκε στον Απόστολο Παύλο στην Τρωάδα της Μ. Ασίας θα κραυγάζουν 
« διαβάς εις Μακεδονίαν βοήθησον ημίν» (Πρξ. 16,9).
Η στρατευόμενη και θριαμβεύουσσα  εκκλησία  που θα παραστεί  στα συλλαλητήρια γνωρίζει  
Ότι η Μακεδονία και ο ΑΘΩΣ είναι κλήρος της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
 « Τι μας λένε οι κώδικες Λ’ 66 και Ι’ 31 της Λαυριώτικης βιβλιοθήκης;  
 Όταν οι Απόστολοι έβαλαν κλήρο τις περιοχές στις οποίες θα κηρύξουν, ζήτησε και η Παναγία να πάρει κλήρο για να κηρύξει το Ευαγγέλιο. Ο κλήρος έδειχνε την περιοχή Ιβηρίαν σημερινή Γεωργία.   
Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ όμως παρουσιάστηκε και είπε στην Παρθένο ότι η πραγματική περιοχή στην οποία θα βρεθεί θα είναι η Μακεδονία και το Όρος Άθως. »

Αν πέσει και πωληθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έπεσε   ο Παγκόσμιος  Πολιτισμός,
 Οι ΑΓΙΟΙ μας γνωρίζουν ότι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ βρίσκεται ενταφιασμένος στα σπλάχνα της Μακεδονικής Γης ( Βλ. ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ) για αυτό καραδοκούν τα διεθνή αρπακτικά τοκογλύφοι και παραχαράκτες.
Καρδιά της Ελλάδος η Μακεδονία. Καρδιά της Μακεδονίας το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Καρδιά του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ η ΠΑΝΑΓΙΑ της Μακεδονίας
Θα είμαστε Μακαριότατε όλοι εκεί στα συλλαλητήρια κλήρος και λαός μαζί με τις ψυχές των ΑΓΙΩΝ μας και των Μακεδονομάχων μας για να  αποδώσουμε τιμή και μνημόσυνο  στα αγιαστικά αίματα με τα οποία πότισαν την ΓΗ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Με Πίστη και Ελπίδα 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας