...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Καταρρέει Το Αφήγημα: Εγκαταλείπεται Η Καθαρή Έξοδος Στις Αγορές

«Αμπαλαρισμένο» Μνημόνιο, το οποίο δεν θα περιλαμβάνει επιπλέον χρηματοδότηση, δεν θα έχει αξιολογήσεις, αλλά θα ορίζει τη χαλαρή εποπτεία των θεσμών στη μεταμνημονιακή περίοδο.....
της Ελλάδας, θα συμφωνηθεί ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των θεσμών τον ερχόμενο Αύγουστο, με

τη λήξη των Μνημονίων.
Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που η κυβέρνηση εγκατέλειψε το αφήγημά της για «καθαρή» έξοδο από τα Μνημόνια το καλοκαίρι, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι τα τεχνικά, αλλά και ουσιαστικά, θέματα που θα προκύψουν μετά το τέλος των Μνημονίων ακυρώνουν στην πράξη αυτό το αφήγημα.

Κυβερνητικά στελέχη αντικατέστησαν ήδη τη λέξη «καθαρή» με την αντίστοιχη «αυτοδύναμη», αν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι οι δύο λέξεις είναι συνώνυμες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι το τελευταίο διάστημα έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου μηνύματα από τους εκπροσώπους των θεσμών που έλεγαν ότι οι αναφορές για «καθαρή» έξοδο της χώρας στις αγορές ήταν μάλλον υπερβολικές και σε μεγάλο βαθμό ουτοπικές, δεδομένου ότι η Ελλάδα έχει το μεγάλο θέμα του χρέους, το οποίο χρειάζεται να καταγραφεί μέσα σε μια συμφωνία, καθώς και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Πηγή: Παραπολιτικά