...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Έλληνες ΠΡΟΣΟΧΗ

Έλληνες ΠΡΟΣΟΧΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018....


ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΕΕΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ,

διότι υπάρχουν οι πληροφορίες ότι τα ακροαριστερά αναρχικά στοιχεία των άπλυτων-μπαχαλάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή ακόμα και αλλοδαπών που έχουν έρθει στην χώρα μας, έχουν σχεδιάσει, και θα προβούν σε προβοκάτσια τύπου τράπεζας «Marfin Bank» αριθμό 23 για να καταστρέψουν, και να μην έχει επιτυχία των εγχείρημα μας, των ΕΛΛΗΝΩΝ να δώσουν βροντερό μήνυμα στις 4 Φεβρουαρίου 2018 από την Αθήνα στους πολιτικούς κυβερνητικούς δοσίλογους της χώρας μας και των αλλοδαπών συνεργατών τους.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,

πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)