...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΟΣΟΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ 2Ο ΓΥΡΟ.....

Για 17 χρόνια τώρα με χιλιάδες άρθρα μου στο διαδίκτυο, υπήρξα ίσως  ο μόνος πολίτης στην Κυπριακή Δημοκρατία που άσκησε τόση σκληρή κριτική στο παλαιοκομματικο κατεστημένο που εκπροσωπούν ΔΗΣΥ,ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ, που μας κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες και οδήγησε την Κύπρο και τον λαό της στο χείλος του γκρεμού. Όλο αυτό το διάστημα πολλοί, κυρίως πολιτικοί και κάποια φανατισμένα κομματόσκυλα με απειλούσαν με καθύβριζαν και μου έκαναν κτυπήματα κάτω από την μέση  αποκαλώντας με, γραφικό, τρελό, ριψοκίνδυνο, ισοπεδωτικό και άλλους χαρακτηρισμούς.Ενόψει των επικείμενων Προεδρικών εκλογών και βλέποντας τον κίνδυνο που διατρέχει η Κύπρος μας, να έχουμε δηλαδή στο πηδάλιο του κράτους πάλιν κάποιο εκπρόσωπο του ελεεινού κομματικού κατεστημένου, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ όπως και το 2013 (Τότε σιωπηλά) να στηρίξω τον Γιώργο Λιλλήκα, με διαφορά τον πιο χαρισματικό, έξυπνο και έμπειρο υποψήφιο πρόεδρο.  Αυτή την πολιτισμένη και ήρεμη πολιτική δύναμη και προσωπικότητα είχα την ευκαιρία και την τιμή να την συναντήσω μερικές φορές και να ανταλλάξω προσωπικά απόψεις μαζί της. Δεν σας κρύβω ότι αυτός ο άνθρωπος (Δεν ανήκω στο κόμμα του) με έχει από κάθε άποψη εντυπωσιάσει και με έκανε επιτέλους να τοποθετηθώ πολιτικά. Στο πρόσωπο του Γιώργου Λιλλήκα βλέπω έναν πολιτικό που είναι ο μόνος που μπορεί να μας βγάλει από τα τραγικά μας αδιέξοδα.Ενόψει των πιο πάνω κάνω έκκληση σε όλους να παραμερίσουν κομματικές προτιμήσεις και προσωπικά συμφέροντα και να εκλέξουν Πρόεδρο τον Γιώργο Λιλλήκα, ο οποίος τάσσεται ευθαρσώς εναντίον της καταστροφικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και έχει με διαφορά το πιο συγκροτημένο και φιλολαϊκό πρόγραμμα στα κοινωνικοοικονομικά. Το χρωστάμε στους ήρωες μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας και στις μελλοντικές γενιές  Παραθέτω πιο κάτω απόσπασμα με τα ευρήματα της χθεσινής  δημοσκόπησης του ALPHA:Όμηρος Αλεξάνδρου ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALPHA

Τα σενάρια του Β' γύρου

* Αναστασιάδης - Μαλάς: O ΠτΔ συγκεντρώνει το 48,4% ενώ ο κ. Μαλάς το32,3%.

* Αναστασιάδης - Λιλλήκας: O Γιώργος Λιλλήκας με ποσοστό 36,3% και ο κ. Αναστασιάδης 44,5%.

* Αναστασιάδης - Παπαδόπουλος: Ακόμα ένα σενάριο που ο ΠτΔ βγαίνει νικητής, αφού συγκεντρώνει το 46,6% σε σχέση με τον κ. Παπαδόπουλο που καταλαμβάνει το 31,1%.

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν στην εξής ερώτηση: «Στο σενάριο όπου ο Νίκος Αναστασιάδης περάσει στο 2ο γύρο, μεταξύ Νικόλα Παπαδόπουλου, Σταύρου Μαλά, Γιώργου Λιλλήκα και Χρίστου Χρίστου ποιος πιστεύετε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να τον κερδίσει;»

Σύμφωνα με τα όσα απάντησαν, ο υποψήφιος με τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Γιώργος Λιλλήκας, αφού συγκεντρώνει το 37%, με τον Σταύρο Μαλά να βρίσκεται στο 21% και τον Νικόλα Παπαδόπουλο στο 22%, ενώ το 20% απάντησε «Δεν γνωρίζω - Δεν απαντώ».