...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ

Έχουμε ήδη γράψει πολλά για την ελίτ που κυβερνάει τον κόσμο. Οι πραγματικοί κυβερνήτες δεν είναι τα κοινοβούλια, αλλά οι πραγματικοί κυβερνήτες είναι εκείνοι που έχουν τον έλεγχο της....
εκτύπωσης χρήματος, έχουν τον έλεγχο της παραγωγής και πώλησης τροφίμων και φαρμάκων, και όλων των πρώτων υλών.

Όλη αυτή η δύναμη βρίσκεται στα χέρια της σατανικής ελίτ, που ονομάζεται επίσης Σαββατιστές και είναι η ελίτ των Χαζάρων.

Αν και δεν είναι Εβραίοι, ασπάστηκαν τον εβραισμό και την αίρεση της λατρείας του Λούσιφερ. Ο σκοπός τους σε αυτή τη ζωή είναι να υποτάξουν την ανθρωπότητα για να δείξουν στον Θεό τους ότι το ανθρώπινο κατασκέυασμα του ήταν μια αποτυχία.
Μετά από μια ρωσική επίθεση εναντίον τους οι Χαζάροι απλώθηκαν στην Ευρώπη πολλοί κατέληξαν στην Ισπανία, όπου παρουσιάστηκαν ως Εβραίοι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αμερικανός πρόεδρο Τράμπ, που προσποιείται ότι είναι Αμερικανός επιχειρηματίας και χριστιανός, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί τα τρία από τα πέντε παιδιά του, παντρεύτηκαν με Εβραίους;;; Η κόρη του Ivanka ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό, η τέταρτη δεν έχει παντρευτεί ακόμα, αλλά έχει σχέση με έναν Εβραίο και ο νεότερος γιος του Barron είναι ακόμη σε μικρή ηλικία.

Οπουδήποτε εμφανίζεται ο κ. Τράμπ, επαινεί τους Εβραίους και το Ισραήλ. Γιατί άραγε;;;

 Ο παππούς του Τράμπ ήταν ο Friedrich Drumpf που έφθασε στη Νέα Υόρκη το 1885 σε ηλικία 16 ετών. Το όνομα Drumpf το άλλαξε στη συνέχεια σε Trump το 1892 κατά τη διαδικασίας πολιτογράφησης. Ο Ντόναλντ Τράμπ έλεγε πάντα ψέματα για τη γερμανική του προέλευση και υποστήριζε ότι η οικογένειά του είναι από τη Σουηδία.
Ο Friedrich είχε δύο αδελφές, την Elisabetha Freund και την Syblia Schuster. Τα ονόματα αυτά είναι Εβραικά, πιο εβραικά ονόματα δεν υπάρχουν, και πάλι βλέπουμε το μοτίβο ότι είναι παντρεμένες με Εβραίους όπως και η οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ. Η μητέρα του Friedrich λεγόταν Katarina Kober, ενα εβραικότατο όνομα. Το παράξενο είναι, ότι ο πατέρας της είναι γνωστός με το όνομα Johann, αλλά χωρίς γονείς, κάτι που είναι περίεργο επειδή σε όλη αυτή τη γενιά του δεν υπάρχουν γονείς. Αυτή είναι μια πολύ γνωστή τακτική των εβραίων για να κρύψουν την καταγωγή τους.


Ο πατέρας του Ντόναλντ, ο Fred Trump, ήταν πολύ καλός φίλος με τους πιο γνωστούς σιωνιστές στη Νέα Υόρκη, την οικογένεια του δικηγόρου Αβραάμ (Bunny) Lindenbaum και αργότερα τον γιο του Samuel (εβραικά ονόματα).


Και οι δύο γονείς του Ντόναλντ πεθαίνουν στο εβραϊκό ιατρικό κέντρο του Long Island στη Νέα Υόρκη.
Η πρώτη γυναίκα του Ντόναλντ, η Ιβάνα, ήταν επίσης Εβραία. Ήταν παντρεμένη με τον Alfred Winklmayer (εβραικό όνομα) πριν πατρευτεί με τον Ντόναλντ, και έχει επίσης ένα εβραϊκό όνομα η Ιβάνα που γεννήθηκε στην Τσεχία ως κόρη του Zelnicek, ή Zelnick, ένα γνωστό εβραϊκό τσέχικο όνομα. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά τους Ντόναλντ τζουνιορ, η Ιβανκα και ο Έρικ είναι αυτόματα εβραιόπουλα.
Τα πιο μεγάλα ονόματα ερευνητών συμφωνούν ότι ο Τράμπ είναι ένας Εβραίος ή καλύτερα ένας κρυπροεβραίος. Προσποιείται ότι είναι Προτεστάντης ή Καθολικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι Εβραίος. Είναι αξιοσημείωτο ότι αρνείται την εβραϊκή του καταγωγή και προσποιείται τον Πρεσβυτεριανό.
KORAKS