...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Έτσι θα ταΐζουν ανθρώπους σε όλον τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Ως μία εξαιρετικά καινοτόμα κίνηση, «που στόχο έχει να βοηθήσει τους αστέγους, ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση σε φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης», παρουσιάζει.....
βρετανική «φιλανθρωπική» οργάνωση, τον πρώτο αυτόματο πωλητή που μπορούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά όσοι ζουν στο δρόμο.

Με πρόσχημα την φτώχεια λοιπόν, η οργάνωση «Action Hunger», εγκατέστησε τον πρώτο αυτόματο πωλητή φαγητού και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, ο οποίος λειτουργεί με «έξυπνη κάρτα»!

Το μηχάνημα τοποθετήθηκε σε εμπορικό κέντρο του Νότιγχαμ, με τις προθήκες του να φιλοξενούν κυρίως φαγητό, όπως φρέσκα φρούτα, σάντουιτς, μπάρες και νερό.

Αργότερα όλα αυτά δεν αποκλείεται να αντικατασταθούν από «φρέσκα» μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Η «αγορά», χωρίς χρηματικό αντίτιμο, γίνεται με την χρήση ειδικών καρτών, τις οποίες έχουν φροντίσει να προμηθεύσουν στους αστέγους.


Κάθε κάρτα δίνει το δικαίωμα χρήσης έως και 3 φορές την ημέρα, ώστε να εξασφαλίζεται, ΑΡΧΙΚΑ, ότι δεν θα εξαρτώνται αποκλειστικά από τους αυτόματους πωλητές, αλλά μάλλον θα τους χρησιμοποιούν συμπληρωματικά με όποιες άλλες υπηρεσίες υπάρχουν διαθέσιμες.

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής της Action Hunger λοιπόν είναι προσβάσιμος στο κοινό 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εγκαταστάθηκε τον Δεκέμβριο και η οργάνωση ήδη σκέφτεται την επέκταση του δικτύου της τόσο στην Βρετανία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ.

Αυτόματοι πωλητές θα «ταΐζουν» όσους πολίτες χάνουν σπίτι και λεφτά, υπό την αιγίδα των «πολυεθνικών οργανώσεων» και του Κράτους.

Η «έξυπνη» κάρτα ενδεχόμενα αντικατασταθεί στο μέλλον από τσιπάκι, ενώ οι «αυτόματες ταΐστρες» θα συνιστούν, λογικά, το αποκλειστικό μέσο τροφής για τους άστεγους, πέρα από τα κρατικά συσσίτια.


el.gr