...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Επικεφαλής Πενταγώνου και πιλότοι σπάνε την σιωπή τους: «ΑΤΙΑ έκαναν «για-γιο» το USS Princeton και την Αεροπορία μας – Νομίζαμε πως ήταν Ρώσοι ή Κινέζοι»

Νέες αμερικανικές μαρτυρίες για την εμφάνιση Αγνώστων Ιπτάμενων Αντικειμένων έρχονται από υψηλόβαθμους Αμερικανούς έως Διοικητές Μυστικών προγραμμάτων στις ΗΠΑ...
και το ερώτημα που πρέπει να τεθεί, είναι γιατί τώρα;

Ετσι μετά την μαρτυρία του Πλωτάρχη Ντέιβιντ Φρέιβορ στους New York Times για μια συνάντηση με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο έρχεται ο Τζιμ Σλέιτ πιλότος του Αμερικανικού Ναυτικού και ο επικεφαλής του μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου για τον εντοπισμό UFO,  Luis Elizondo.

Οι δύο πρώτοι πετούσαν περίπου 160 χλμ ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο με δύο F/A-18F Super Hornets τον Νοέμβριο του 2004 κι ήταν σε διαρκή επικοινωνία με το καταδρομικό USS Princeton, το οποίο προσπαθούσε τις τελευταίες δύο εβδομάδες να παρακολουθήσει μυστηριώδη αεροσκάφη, που εμφανίζονταν αρχικά σε ύψος 80.000 πόδια, αλλά μετά βουτούσαν ξαφνικά προς τη θάλασσα και σταματούσαν στα 20.000 πόδια όπου αιωρούνταν.

Στη συνέχεια εκτοξεύονταν προς τον ουρανό ή εξαφανίζονταν από τα ραντάρ.

Ο Φρέιβορ κι ο Σλέιτ είχαν λάβει οδηγίες να ερευνήσουν τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, αλλά καθώς πλησίασαν, τους ενημέρωσαν από το καταδρομικό ότι δεν μπορούσαν να διακρίνουν ποια ήταν τα μαχητικά και ποια τα μυστηριώδη αεροσκάφη.

Στην αρχή οι δύο πιλότοι δεν μπορούσαν να δουν τίποτε, ούτε εμφανιζόταν κάτι στα ραντάρ τους. Αλλά όταν ο Φρέιβορ έστρεψε το βλέμμα του προς τα κάτω παρατήρησε ότι τα κύματα έσπαζαν πάνω σε κάτι που ήταν στην επιφάνεια κι έκανε τη θάλασσα να «βράζει».

Γύρω στα 15 μέτρα πάνω απ’ το σημείο αιωρείτο ένα οβάλ, λευκό αντικείμενο μήκους περίπου 12 μέτρων, που αναπηδούσε αλλά δεν κινείτο προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση, όπως είπε ο Φρέιβορ.

Επιχείρησε αργή κυκλική κάθοδο με το αεροσκάφος του για να δει από κοντά τι είναι, αλλά το αντικείμενο άρχισε να ανεβαίνει προς το μέρος του σαν να ήθελε να τον συναντήσει. Όταν όμως αυτός πέταξε κατευθείαν προς το μέρος του, το αντικείμενο απομακρύνθηκε.

«Δεν έχω δει κάτι άλλο να επιταχύνει έτσι», είπε.

Οι Φέιβορ και Σλέιτ επικοινώνησαν με το καταδρομικό και τους είπαν να πετάξουν μέχρι το σημείο συνάντησης κάπου 100 χλμ μακριά. Καθώς πετούσαν το Princeton τους είπε ότι στο ραντάρ του εμφανίστηκε ένα μυστηριώδες αεροσκάφος.

«Θεέ μου, δεν θα το πιστέψετε, αλλά αυτό το πράγμα βρίσκεται στο σημείο συνάντησης», τους είπε ο υπεύθυνος αξιωματικός.

«Απείχαμε τουλάχιστον 65 χλμ και σε λιγότερο από ένα λεπτό αυτό το πράγμα είχε φθάσει στο σημείο συνάντησης», είπε ο Φρέιβορ. Όταν έφθασαν εκεί, το μυστηριώδες αεροσκάφος είχε εξαφανιστεί και τα δύο μαχητικά επέστρεψαν στο αεροπλανοφόρο Νίμιτς.

Όταν άκουσαν τη μαρτυρία του οι συνάδελφοί τον κορόιδεψαν. Ένας άλλος, ωστόσο, ζήτησε λεπτομέρειες:

«Δεν έχω ιδέα τι είδα. Δεν είχε φτερά ή στροφεία και πετούσε πολύ πιο γρήγορα από τα F-18 μας. Θέλω να πιλοτάρω ένα τέτοιο», του είπε ο Φρέιβορ.

Ο πιλότος έχει στο μεταξύ συνταξιοδοτηθεί, αλλά η μαρτυρία του για το περιστατικό του Νοεμβρίου του 2004 έρχεται στο φως μετά την παραδοχή το Σάββατο του Πενταγώνου ότι την πενταετία 2007-2012 «έτρεχε» ένα μυστικό πρόγραμμα με την επίσημη επωνυμία «Πρόγραμμα Ταυτοποίησης Απειλής Προηγμένης Αεροπλοϊας» και ετήσιο προϋπολογισμό 22 εκ δολαρίων για τη μελέτη των UFO.

Μια από τις έγνοιες των επιτελών του Πενταγώνου ήταν να διαπιστώσουν αν τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα ήταν προηγμένα κινεζικά ή ρωσικά αεροσκάφη που θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για τις ΗΠΑ και κατά πόσον διέθεταν ένα άγνωστο στους Αμερικανούς σύστημα πρόωσης.

Η χρηματοδότηση του «Advanced Aerospace Threat Identification Program» ολοκληρώθηκε -επισήμως τουλάχιστον- πριν από πέντε χρόνια, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών εφημερίδων οι εργαζόμενοι σ’ αυτό μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις στο Πεντάγωνο και εξακολουθούν δοθείσης ευκαιρίας να ερευνούν μαρτυρίες και στοιχεία για μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα.

«Δεν είμαστε μόνοι» λέει ο επικεφαλής του μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου για τον εντοπισμό UFO

Την πεποίθηση ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι εξωγήινη ζωή μπορεί να έχει ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας εξέφρασε και ο επικεφαλής του μυστικού προγράμματος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για τον εντοπισμό UFO.

H παραδοχή αυτή του Luis Elizondo, διοικητή του προγράμματος που τερματίστηκε πριν από μόλις πέντε χρόνια, έρχεται στον απόηχο της δημοσιοποίησης ενός βίντεο που δείχνει ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να πετά πάνω από την ακτή της Καλιφόρνια το 2014.

Το βίντεο που κατέγραψαν πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ήταν απόρρητο μέχρι πριν από λίγα 24ωρα, και η δημοσιοποίησή του έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από τα διεθνή ΜΜΕ.

Το μυστικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, με ονομασία «Advanced Aviation Threat Identification Programme» τερματίστηκε το 2012 λόγω περιορισμένων κονδυλίων, ωστόσο το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας παραδέχθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες την ύπαρξή του.

Ο επικεφαλής του προγράμματος δηλώνει τώρα ότι, ανάμεσα στα στοιχεία που συγκέντρωσε η ομάδα του επί σειρά ετών, υπάρχουν «ισχυρότατες αποδείξεις» ότι οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους στο σύμπαν.

Όπως είπε, στόχος της ομάδας του ήταν «η αναγνώριση, από πλευράς εθνικής ασφαλείας, ιπτάμενων αντικειμένων άγνωστης ταυτότητας που είτε βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια είτε εντοπίζαμε σε ραντάρ ή μαθαίναμε γι’ αυτά μέσω αναφορών», αλλά και ο προσδιορισμός του βαθμού της απειλής σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

«Βρήκαμε πολλά πράγματα. Βέβαια υπάρχουν υπερβολές στα social media, αφού πολλοί χρήστες μην έχοντας πολλές πληροφορίες για το έργο μας προσπάθησαν να αυτοσχεδιάσουν. Ωστόσο υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Το σημαντικό είναι ότι καταγράψαμε κάποιους πολύ ενδιαφέροντες τύπους αεροσκαφών.

Ιπτάμενα αντικείμενα που δεν φαίνονται να έχουν εμφανείς διατάξεις πρόωσης και πλοήγησης, αλλά μπορούν να πραγματοποιούν ελιγμούς που ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης τεχνολογίας. Υπερηχητικές ταχύτητες, χαμηλή παρατηρησιμότητα και άλλες δυνατότητας που αψηφούν τους νόμους της αεροδυναμικής».

Σύμφωνα με τον κ. Elizondo, αρκετά από τα αεροσκάφη επιδείκνυαν ικανότητες που ούτε οι ΗΠΑ ούτε καμία άλλη χώρα θα μπορούσε να πετύχει μέσω της τεχνολογίας της.

«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους της Κυβέρνησης, αφού δεν εργάζομαι πλέον για αυτή. Ωστόσο η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι υπάρχουν πολύ ισχυρές αποδείξεις ότι δεν είμαστε μόνοι μας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά στο CNN.


pentapostagma.gr