Ο ραδιοφάρος της Σκύρου ήταν εκτός λειτουργίας και κατά την απογείωση των δύο Mirage 2000-5

​Τι σημαίνει αυτό ;
Ευθύνεται για την πτώση του Μιράζ 2000-5 το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ), που έδωσε εντολή στους δύο πιλότους να συνεχίσουν.....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Σκληρές εικόνες: To «χάραγμα» ως αντίδραση στο κατεστημένο


Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Oι Grinders είναι μέλη της κοινότητας των «Βιοχάκερ» που πιστεύουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να βελτιώσουν αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος....


Από ενσωματωμένα τσιπάκια που διαβάζουν και μεταδίδουν βιομετρικά δεδομένα, μέχρι μικρές πλάκες με LED φωτάκια που λάμπουν κάτω από το δέρμα, οι Grinders χρησιμοποιούν τους εαυτούς τους ως πειραματόζωα που θα δεχθούν αυτή την νέα τεχνολογία μιας Νέας Εποχής.

Πρόκειται για άτομα που καταπιάνονται με τον δομικό κώδικα της ζωής και κάτω από την ομπρέλα της DIY-βιολογίας, είτε επεμβαίνουν στο γονιδίωμα και σε πιθανές βελτιώσεις του, είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να σπάσουν τον κώδικα του DNA, να τον τροποποιήσουν και να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην εξέλιξή του.

Αυτά τα άτομα, τα οποία σύμφωνα με έρευνες δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 4.000 παγκοσμίως (μοιρασμένα σε 50 πόλεις των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Ιαπωνίας) έχουν ως στόχο όχι μόνο να βελτιώσουν την σύγχρονη βιολογία, αλλά και να την «εκδημοκρατίσουν».

Γνωρίστηκαν ή μάλλον «μαντρώθηκαν» σε online φόρουμ και πλέον συγκεντρώνονται και… «μεγαλουργούν».

Όλοι τους συμφώνησαν ότι αμφισβητούν άμεσα τα όρια της ανθρώπινης μορφής, και ότι δέχονται να χρησιμοποιήσουν το σώμα τους σαν πειραματόζωο, ως αντεπίθεση στο κατεστημένο, ενισχυμένη με αυτοσχέδια τσιπάκια, σε βρώμικους εσωτερικούς χώρους, και στολισμένη με σκληρές εικόνες σωματικής βίας.

Μετά θα έρθει η εξουσία και θα προσφέρει στους πάντες μια πιο ακίνδυνη και ανώδυνη εμφύτευση βιοτσίπ ή νανοσωματιδίων, τα οποία θα μετατρέπουν το ανθρώπινο DNA!

Φυσικά για το καλό μας! Αμφιβάλλετε;

Προσοχή σκληρές εικόνες:


el.gr