...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Δύο νέα τάγματα S-400 αναπτύχθηκαν στο Βλαδιβοστόκ και στην περιοχή του Λένινγκραντ.

Δύο νέα τάγματα  S-400 Triumph αναπτύχθηκαν στην περιοχή του Λένινγκραντ και στο Βλαδιβοστόκ, σύμφωνα με το Τμήμα....
Πληροφόρησης και Μαζικών Επικοινωνιών του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Την Παρασκευή, θα είναι σε επιφυλακή. Τα συγκροτήματα θα φυλάξουν τα ανατολικά και δυτικά αεροπορικά σύνορα της Ρωσίας.

Νωρίτερα, τον Δεκέμβριο, στην περιοχή του Λένινγκραντ, στη Μόσχα και στην περιοχή του Βόλγα, λειτουργούσαν ήδη τρία τμήματα S-400.
Όπως είπε στην Κεντρική Στρατιωτική Περιφέρεια, ο νέος εξοπλισμός θα παραδοθεί στους στρατιωτικούς στο χώρο δοκιμών Kapustin Yar στην περιοχή Αστραχάν. Με τη σειρά του, το ZVO ανέφερε ότι στην περιοχή του Λένινγκραντ, οι S-400 θα προσομοιώσουν τις συνθήκες της κατάστασης μάχης με τη βοήθεια κινητών jammers σε αυξημένα επίπεδα πολυπλοκότητας και θα ακολουθήσουν προορισμένες περιοχές θέσης, κατά τις οποίες θα πρέπει να απωθήσουν το σαμποτάζ.

Τα S-400 «Triumph» είναι το νεότερο αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων μεγάλης εμβέλειας. Έχει σχεδιαστεί για την καταστροφή αεροσκαφών, πυραύλων κρουζ και βαλλιστικών πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων μεσαίας εμβέλειας, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για στόχους εδάφους. Το εύρος τους φθάνει τα 400 χιλιόμετρα, το ZRS είναι σε θέση να καταστρέψει στόχους σε υψόμετρο μέχρι 30 χιλιόμετρα.

https://topwar.ru/132216-dva-novyh-diviziona-s-400-razmestili-o-vladivostoke-i-v-lenoblasti.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : corfiatiko.blogspot.gr