...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

O ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

GOD     HAVE    MERCY   !!!!!
O  ΘΕΟΣ   ΝΑ   ΒΑΛΕΙ   ΤΟ   ΧΕΡΙ   ΤΟΥ....

Πως αλλιώς να  αρχίσεις με τα τελευταία γεγονότα  στην Ελλάδα.
Ολα τα χρόνια οι αριστεροί ( λεπρα ) Δημοκράτες μας πουλούσαν το παραμύθι οτι τα πορτοφόλια τους ειχαν μόνο αξίες.   Μέχρι που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη.  Σχεδιά τους η πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.
Οπως σχολιάζει ο ελληνόφωνος  τύπος εδω στο τορόντο θα πουλούσαν  300.000 χ  βλήματα για  66.000.000ε  ισχυριζόμενοι οτι τα πουλάνε στην Σαουδική Αραβία.  Αλλά ο μεσάζοντας σε συνεργασία με κάποιους   θα παρέδιδαν  μόνο  100.000χ βλήματα στην Σαουδική Αραβία και θα πουλούσαν στην μαύρη αγορά τα υπόλοιπα 200.000χ που η αξία τους  στην μαύρη αγορά θα ηταν  ανω των  150.000.000ε.
Μήπως εχει κάποιος αμφιβολίες τώρα για το πόσο ΑΞΙΑ  εχει η δημαγωγία τους .
Οσο πιο αριστερά και πιο μεγαλύτεροι απατεώνες. ………….. Κάποιος φίλος ειπε οτι δεν θα διστάσουν  να πουλήσουν και την μάνα τους.
Αλλά φουκαρά  Ελληνα ………… DON  YORI   BE   HAPPY  !!!!!
Ο Κυριάκος  δεσμέυτηκε προσωπικά…  Θα διερευνήση την υπόθεση….
Κάπου θα πρέπει να σταματήσει αυτή η υποκρισία  και να αναλάβει την χώρα ενας πραγματικός πατριώτης  ηγέτης.  Ενας ηγέτης  χαρισματικός – αξιοπρεπής- δίκαιος και πάνω απο ολα οχι  ΨΕΥΤΗΣ,!!!!
Εμείς οι φιλοι του Στρατηγού  Φράγκου  που αρχίσαμε το κίνημα και μερικές εκατοντάδες που υπέγραψαν πιστεύουμε οτι αυτός ο ηγέτης ειναι ο  Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.
Ο  Ελληνικός  λαός βαρέθηκε να ακούει  εγιναν ¨ΛΑΘΗ .
Εαν θέλουμε να μας πάρουν στα σοβαρά οι εταίροι και να ακούν τα προβληματά μας θα πρέπει κάποτε να σοβαρευτούμε να σταματήσουμε να τους λέμε ψέματα.   Και πρώτα απο ολα να σταματήσουμε τα ΛΑΘη.!!
 —  ΟΧΙ   ΑΛΛΑ   ΛΑΘΗ !!!!!
Παράδειγμα η επίσκεψη  του Ερντογαν στην Ελλάδα.   ( Θεέ μου τι Φιάσκο ηταν  αυτό )  Οπως πάντα οι Ελληνες διοικούντες  πρώην και νυν  κάνουν δουλειές του ποδαριού.  .Χωρίς σκέψη χωρίς πρόγραμμα —– βλέποντας και κάνοντας.—-  Και δεν βαριέσαι αδελφέ  !!
Και με την βοήθεια των  ΜΜΕ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.   Μου θυμίζουν την παροιμία του Παπά με τον δραγάτη.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε ολους  χρόνια πολλά  καλά χριστούγεννα  και ευτυχισμένο το νεο ετος….
Υ.Γ. Η υποκρισία με  τους Ισλαμιστές  ηγέτες δεν εχει ορια.  Μαζεύτηκαν στην  κωνσταντινούπολη να διαμαρτυρηθούν για την κατοχή τις Ιερουσαλήμ .  Που ?  Στην Κωνσταντινούπολη ?  Που ειναι υπο κατοχή για  600 χρόνια  !!!
Και δεν ειδα κανέναν  Ελληνα πολιτικό η δημοσιογράφο διαμαρτυρηθεί.  Ουτε καν να αναρωτηθεί  κανένας…..