...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Η Ρωσία προειδοποιεί ότι μπαίνουμε σε «καυτή φάση» καθώς η Βόρεια Κορέα προετοιμάζει την Κυριακή να εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο ICBM.

Ο αμερικανικός λαός πίστεψε στις εκλογές ότι αν βγει Πρόεδρος ο Τραμπ θα αποφύγει τον παγκόσμιο πόλεμο....


Και ενώ εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν πιστέψει ότι με την εκλογή του Τραμπ στη θέση του Προέδρου οποιαδήποτε πιθανότητα των ΗΠΑ να εμπλακεί σε καταστροφικό πόλεμο με τη Ρωσία είχε εκλείψει μαζί με τη φυγή του Ομπάμα και της Κλίντον,τα πράγματα δεν διαμορφώθηκαν όπως τα περίμεναν.

Με την προειδοποίηση της Ρωσίας ότι ΗΠΑ και Β.Κορέα μπαίνουν σε «καυτή φάση»,όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα Express,η Ρωσία έχει ειδοποιήσει ότι θα ενεργήσει με την Κίνα και την Ινδία για να προστατεύσει τη Βόρεια Κορέα εάν ξεσπάσει ο πόλεμος.
Η Express στις 7 Δεκεμβρίου, έγραψε ότι η Κίνα είχε επίσης ανακοινώσει την υποστήριξή της προς τη Βόρεια Κορέα,σε περίπτωση πολέμου με τις ΗΠΑ.

Η νέα ιστορία στο  Free Thought Project «Ώρα να δώσουμε προσοχή: η Κίνα κατασκεύασε τώρα κατασκηνώσεις προσφύγων, προετοιμασία για πυρηνικό πόλεμο», στο πλαίσιο της οποίας αναφέρουν τα τελευταία σημάδια ότι η προετοιμασία για πυρηνικό πόλεμο λαμβάνει χώρα στα υψηλότερα επίπεδα κυβέρνησης στην Κίνα.  Προειδοποιώντας ότι μέσα στις τελευταίες εβδομάδες η Κίνα άρχισε να εκπαιδεύει τους πολίτες για το πώς θα ενεργήσουν κατά τη διάρκεια ενός πλήρους πυρηνικού πολέμου και προετοιμάζεται για μαζική εισροή προσφύγων από την Κορεατική χερσόνησο, η ιστορία τους υπογραμμίζει πόσο κοντά είμαστε  σε έναν πόλεμο που θα μπορούσε να φέρει την απόλυτη καταστροφή.»

Βλέπουμε στη σειρά εικόνες παρακάτω, από την ιστοσελίδα Nuclear Secrecy Nuke Map, που μας δίνει μια καλή ματιά στην υποθετική ζημιά που θα μπορούσε να προκληθεί από διάφορους πυραύλους που θα εκραγούν μέσα στις πόλεις των ΗΠΑ, Η τοποθέτηση 3 υποθετικών ρωσικών 100 KT αποδίδει πυρηνικές βόμβες στην πόλη της Νέας Υόρκης, την Ουάσιγκτον DC και την Ατλάντα και οι προσδοκίες για σχεδόν 14 εκατομμύρια νεκρούς και άλλα 7 εκατομμύρια τραυματίες δείχνουν ολόκληρη την ανατολική ακτή των ΗΠΑ σε ερείπια. 

Η Ρωσία προειδοποιεί ότι μπαίνουμε σε

Η Ρωσία προειδοποιεί ότι μπαίνουμε σε Όπως βλέπουμε στην 2η εικόνα 2,3 εκατομ. ζωές θα χαθούν σε πιθανό πυρηνικό κτύπημα στην Ουάσινγκτον. 

Η Ρωσία προειδοποιεί ότι μπαίνουμε σε

Η Ρωσία προειδοποιεί ότι μπαίνουμε σε Στην 3η και τελευταία εικόνα βλέπουμε ότι στην Ατλάντα ,στη γεωργία θα έχουμε 2,3 εκατομ. νεκρούς και 1,6 εκατομ. τραυματίες από την ραδιενέργεια.

Η Ρωσία προειδοποιεί ότι μπαίνουμε σε

Ενώ η Βόρεια Κορέα δήλωσε πρόσφατα ότι οι μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις που διεξήχθησαν μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Νότιας Κορέας κατέστησαν το «ξέσπασμα του πολέμου αναπόφευκτο γεγονός», οι ΗΠΑ, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία έκαναν ασκήσεις παρακολούθησης πυραύλων διάρκειας 2 ημερών, 

Οι περισσότεροι σταθμοί της Βόρειας Κορέας με ICBM, ένας εκ των οποίων θα μπορούσε να «ζωντανέψει» και να φέρει αμέσως τον πλανήτη σε κατάσταση ανεξέλεγκτου πολέμου, αν και η προσφορά των υπουργών Ρεξ Τίλερσον στις συνομιλίες μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας προσφέρει ελπίδα ότι μπορεί να αποφευχθεί μια παγκόσμια καταστροφή.

Η Ρωσία προειδοποιεί ότι μπαίνουμε σε

Με τη Βόρεια Κορέα να σχεδιάζει ακόμα μία δοκιμή ICBM από την Κυριακή σύμφωνα με αυτή τη νέα ιστορία στο Express,το ρολόι μετρά αντίστροφα όπως ακούμε στο 2ο βίντεο παρακάτω από τον Rick Wiles του TruNews.

Ενώ το πρώτο βίντεο που ακολουθεί είναι σύντομο,και περιγράφει ότι ΗΠΑ θα επιτεθούν σε μεγάλες πόλεις σε ολόκληρη τη Ρωσία, επιθέσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους εκεί. Δεν θα επέστρεφαν αυτές οι επιθέσεις στην Αμερική;

Πιστεύουμε τώρα ότι είναι καθήκον μας,καθώς οι Ρώσοι ζουν στις ΗΠΑ, να προειδοποιήσουμε τον αμερικανικό λαό ότι τους λένε ψέματα και να τους πουν την αλήθεια.  Και η αλήθεια είναι απλά αυτή:

Εάν πρόκειται να υπάρξει πόλεμος με τη Ρωσία, τότε οι Ηνωμένες Πολιτείες σίγουρα θα καταστραφούν και οι περισσότεροι από εμάς θα καταλήξουν νεκροί. Έτσι, εάν αύριο θα ξεσπάσει ένας πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, είναι εγγυημένο ότι οι ΗΠΑ θα καταστραφούν. Τουλάχιστον, δεν θα υπάρχει πλέον ηλεκτρικό δίκτυο, κανένα διαδίκτυο, αγωγοί πετρελαίου και φυσικού αερίου, κανένα διακρατικό σύστημα εθνικών οδών, καμία αεροπορική μεταφορά ή πλοήγηση με βάση το GPS.

Τα οικονομικά κέντρα θα γίνουν ερείπια. Η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα θα πάψει να λειτουργεί. Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, τοποθετημένες σε όλο τον κόσμο, δεν θα μπορούν πλέον να ανανεωνονται. Μέγιστο, ολόκληρη η ξηρά της Αμερικής θα καλύπτεται από ένα στρώμα ραδιενεργού τέφρας. Σας λέμε ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε, αλλά επειδή, με βάση όλα όσα γνωρίζουμε,εμείς ανησυχούμε.

Εάν επιτεθεί, η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει. αυτή θα αντισταθεί, και θα εξοντώσει τελείως τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο τρίτο παρακάτω βίντεο μαθαίνουμε γιατί ένας πόλεμος των ΗΠΑ με τη Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να κλιμακωθεί γρήγορα, ενώ το τελευταίο βίντεο που ακολουθεί είναι ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Δυίμιση λεπτά μέχρι τα μεσάνυχτα» μέσα στο οποίο προειδοποιούμε, ότι κάποιος μπορεί να ετοιμάζεται να‘πιέσει το κουμπί’ που αλλάζει άμεσα όλη τη ζωή όπως την ξέρουμε. 

http://allnewspipeline.com/Terrifying_Vision_Of_America_Nuked.php

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP :  corfiatiko.blogspot.gr