...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Καμμένος «GATE» Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ.....
Συλλεκτικό Δεκ. 2017Πολλά και μεγάλα τα ερωτήματα, οι δε απαντήσεις, εφόσον δοθούν… θα βγάλουν πολλούς σκελετούς από τις ντουλάπες.Από πότε γνωρίζουν για την Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. και δεν το λένε οι Ελληνικές Κυβερνήσεις; Να μας πούνε, κατά πόσο έκαναν την δουλειά τους ή απλά την «δουλειά» τους ;Μήπως η δράση της Ολυμπιακής Βιομηχανίας Α.Ε. είναι γνωστή από πάρα πολύ παλιά, και μάλιστα σε όλους;                                     Εποχές «OUZOPOULU» από την Tsalka της Γεωργίας…ας πούμε;Αλλιώς όταν οι τρομοκράτες του Qatar ήταν φίλοι μας και καλοί για μπίζνες, κατά το τ. Πρωθ. Α. Σαμαρά;(2 Αρχεία)Για να ρωτήσουμε, το 2002 η Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. είχε γραμμή παραγωγής για σφαίρες διαμετρήματος 7.62x54R Ναι ή Οχι;  ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ «ΛΕΝΕ» ΟΧΙ.Η Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ Βασίλη Παπαδόπουλου είχε «ΦΑΣΟΝ» ΠΑΡΑΓΩΓΗ σφαίρες διαμετρήματος 7.62x54R στο ΙΡΑΝ  ΝΑΙ ή ΟΧΙ;                                                  

Οι πληροφορίες «λένε» ΝΑΙ.

Την Ιρανική κατασκευάστρια εταιρείας πυρομαχικών «DIO» την γνωρίζει ο κ. Παπαδόπουλος; Μήπως τον Ιρανό στρατηγό Seyyed Mahdi Farahi;

Κατά τις πληροφορίες έκανε «φασόν» παραγωγή και από Ρουμανία, Τσεχία και Ν. Αφρική… και εξαγωγές από το ευρωπαϊκό Κιλκίς… επιβεβαιωμένα, μόνο που δεν ήταν για σφαίρες διαμετρήματος 7.62x54R σαν αυτές που βρέθηκαν στην Συρία κατά την ΕΕ.

Για να σας φύγουν και κάποιες απορίες. Αναγνωρίσιμη σφραγίδα κεφαλής HS-CODE SIGN: EDP

Από τα αρχικά γράμματα Ηλίας - Elias και Dimitirios – Δημήτριος Papadopoulos – Παπαδόπουλος του Βασίλειου Παπαδόπουλου.

Έχουν κάνει χρήση και των HS-CODE SIGN NPA, OLYMP στο παρελθόν.(1 Αρχείο)Μάλιστα αυτό επιβεβαιώνεται, από το γεγονός ότι η μόνη γραμμή παραγωγής που είχε η εταιρεία Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. των Παπαδόπουλων ήταν των 9x19mm

Μάλιστα οι πληροφορίες επιπλέον επιβεβαιώνουν ότι η γραμμή αυτή είχε παρθεί από ukroboronprom την Ουκρανία το 1997 παράνομα, και δεν είχε εξοφληθεί με αποτέλεσμα να μηνυθεί και μάλιστα σε δικαστήρια της χώρα μας…!

    

Δηλαδή, εάν θα ελεγχόταν η μονάδα παραγωγής της εταιρείας Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου θα έβρισκαν πιστοποιημένα εγκατεστημένες μονάδες γραμμής παραγωγής για διαμέτρημα 7.62x54R και μάλιστα πριν από το 2002;

Δηλαδή, εάν ο Εισαγγελέας, σαν αυτούς που κάνουν έρευνα σε σοβαρά και πολιτισμένα κράτη με σεβασμό στον θεσμό της δικαιοσύνης που υπηρετούν, ακόμα και στην Κολομβία, για ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ, όπως ξέρουμε, γίνεται ενδελεχής έλεγχος και δεν μένει τίποτα αναπάντητο, και οι υπεύθυνοι λογοδοτούν, και φυλακίζονται.

Ακριβώς όπως κάνει όταν ψάχνει η Αμερική, ειδικότερα όταν αυτά έχουν να κάνουν με την παραβιάσει του εμπάργκο που έχει επιβάλει στο ΙΡΑΝ, και με την επικαιροποίηση και ανανέωση του νόμου  Iran Sanctions Act of 1996. <<NOTE: Dec. 15, 2016 -  [H.R. 6297]>>

Οπότε, εάν πραγματοποιούσαν επιτόπια έρευνα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου στην Αξιούπολη του Κιλκίς, ΔΕΝ θα έβρισκε εγκατεστημένες μονάδες γραμμής παραγωγής για σφαίρες με διαμέτρημα 7.62x54R λένε οι πληροφορίες.

Πολύ περισσότερο δε, οι μονάδες αυτές, για σφαίρες με διαμέτρημα 7.62x54R ΔΕΝ θα είχαν εισαχθεί στην χώρα πολύ πριν από το 2002 και φυσικά για όλα αυτά θα γνώριζε η ΕΥΠ πριν απ’ όλους.

Αρα για αυτό δεν κάνει έρευνα κανείς ε; 

Προφανώς η ΕΥΠ έχει επιβεβαιώσει τα πάντα.. ή μήπως ΟΧΙ;

Οπότε το ΥΕΘΑ όπως και το ΥΠΕΞ το "καλώς έχειν" από ποιόν το έλαβαν;

Δεν ενδιαφέρει κανέναν να μάθει εάν εταιρεία που δραστηριοποιόταν και συνεχίζει μέχρι σήμερα απρόσκοπτα να λειτουργεί στην χώρας μας, όπως η Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου και συνεργάτη του Υπουργού Εθνικής Αμυνας του Πάνου Καμμένου στις ΜΠΙΖΝΕΣ με τα πλαστά έγραφα End-User Certificate, όπως όλα δείχνουν, κάνει και ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ.Παράνομο εμπόριο όπλων που είχε ως αποτέλεσμα τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΛΑ που διέθεσαν να βρίσκονται ακόμα και στα χέρια των τρομοκρατών των ISIS. 

Βλ. πρόσφατη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι έχει καταγράψει περίπτωση εύρεσης κάλυκων με στοιχεία παραγωγής της Ολυμπιακής Βιομηχανίας Α.Ε. του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου.

(1 Αρχείο)

   

Ξυπνάτε ΕΛΛΗΝΕΣ,

Βρήκαν και κάνουν κατά την συνήθη πρακτική οι κυβερνώντες “mizas” βδέλλες των Ελλήνων, και της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, της νόμιμης, της ολίγον παράνομης, ακόμα και της πολύ παράνομης… αιτία των συνθηκών που επικρατούσαν και επικρατούν στην χώρα μας, απομυζώντας το επιχειρείν σαν αιμοσταγείς βδέλλες μόνο που τρέφονται με ευρώ, παλαιότερα με δραχμές, καλύπτοντας σαν νταβατζήδες τα πάντα, υπό την προϋπόθεση ότι να κάνουν την «δουλειά» τους.

Μην ακούσω κανέναν να πει ότι η ΕΥΠ δεν γνώριζε τι εστί Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. και Βασίλη Παπαδόπουλος (συγκεκριμένα Οικ. Παπαδόπουλου)  διότι εάν υπάρχει έστω και ένα μικρό ποσοστό αξιοπιστίας στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αυτό θα εξανεμιστεί.

Και το λέω αυτό εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας με την μικρή μου εμπειρία σε σχέση με άλλους πράκτορες με μεγάλο παρελθόν και πολλές εμπειρίες.Διότι η Οικογένεια Παπαδόπουλου έρχεται από δρόμο… και μάλιστα μακρύ, και είναι πασίγνωστος ο δρόμος αυτός στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ!!!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.

«Πολλά τα λεφτά Αρη» η Λόλα, γνωστή και ως Λόλα της Τρούμπας, ταινία, 1964 Παραγωγή Φίνος ΦιλμΚαταρχάς το 2010 έχει εκδοθεί από την Interpol στα Σκόπια Ένταλμα Σύλληψης του κ. Βασίλη Παπαδόπουλου, συνεργάτη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, και έχουν ενημερωθεί οι Ελληνικές Αρχές.

Το Ένταλμα Σύλληψης είχε να κάνει με την ΥΠΟΘΕΣΗ της  χρεοκοπημένης σκοπιανής εταιρίας κατασκευής όπλων και πυρομαχικών την «Suvenir» στην πόλη Samakov. 

Αυτό έγινε το 2006 όταν ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος αγόρασε πλειοδοτώντας σε διαγωνισμό στα Σκόπια.  Στις συμβατικές υποχρεώσεις ήταν η επαναλειτουργία του εργοστασίου με την επαναπρόσληψη των 230 υπαλλήλων και την πραγματοποίηση επένδυσης €1,850,000 ευρώ.

Τελικά η εταιρία στα Σκόπια δεν ξεκίνησε ποτέ την λειτουργία της.Ο  Παπαδόπουλος ξεπούλησε σχεδόν όλα τα μηχανήματα του εργοστασίου, και τα χρήματα τα διάθεσε για να καλύψει προβλήματα από παλαιότερες υποχρεώσεις που είχε να ξεχρεώσει σε ουκρανική εταιρία της πολεμικής βιομηχανίας.

ΣΗΜ.: Οι σχέσεις του Βασίλη Παπαδόπουλο στην Ουκρανία έχουν να κάνουν με πασίγνωστο Ολιγάρχη, γνωστό όχι μόνο στον Βασίλη Παπαδόπουλο αλλά και στον ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ όπως και σε άλλους… γνωστούς πολιτικούς στην χώρα μας!Το κράτος των Σκοπίων προβαίνει σε επανακρατικοποίηση της εταιρίας «Suvenir» και την πουλάει σε αμφιλεγόμενη εταιρεία Τσεχικών συμφερόντων REAL TRADE προς το τέλος του 2009.

Οι Σκοπιανές Αρχές άσκησαν ποινικές διώξεις στον κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο, τον καταδίκασαν σε φυλάκισή και του επέβαλαν πρόστιμο 266,000,000 ευρώ το 2010 καταλογίζοντας του αντισυμβατική συμπεριφορά, και έκτοτε τον αναζητούσαν τόσο η Αστυνομία των Σκοπίων όσο και η Interpol.

Μάλιστα υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα το 2010 στα Σκόπια από το πρακτορείο ειδήσεων MINA.

(1 Αρχείο)Για αυτό η υπόθεση Καμμένος GATE Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. με την εμπλοκή του Ελληνικού Κράτους, υπουργείου Εθνικής Άμυνας και άλλων, δεν θα διαλευκανθεί ΠΟΤΕ στην χώρα μας, διότι είναι ΜΠΙΖΝΑ καλά στημένη.Στην Αμερική όμως… όπως μαθαίνω… τα πράγματα έχουν γίνει στριμόκωλα Πανούλη… ξέρεις οι Αμερικανοί σε συλλαμβάνουνε κατά την άφιξη στα αεροδρόμια τους, και μετά σου λένε ότι σε έψαχναν… και ανακοινώνουν κατηγορητήριο… το νου σου!!! Είδες τι έπαθαν οι Τούρκοι, υπουργοί, τραπεζίτες, μπατζανακιδες..κλπ.

Οσο για τα πλαστά έγγραφα που έκανε χρήση στην Βουλή των Ελλήνων ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, καθόσον όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε εισαγωγή εισαγγελέως από την Κολομβία για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα.(1 Αρχείο)

Ο υπουργός Πάνος Καμμένος δεν θα πει ΠΟΤΕ την αλήθεια για την υπόθεση της Ολυμπιακής Βιομηχανίας Α.Ε. και σχετικά με την απάτη υπόθεση πώληση όπλων Σ. Αραβία.

Ο λόγος είναι ένας, ο Πάνος Καμμένος έχει πάρει προ πολλού τον κατηφορικό δρόμο του ψέματος, της ατιμίας και της κονόμας προδίδοντας του πάντες, τον διαβαίνει χωρίς δισταγμούς αυτόν τον δρόμο του αίσχους, και το έχει αποδείξει περισσότερες από μία φορά.

Μάλιστα προκειμένου να εκπληρώσει τα όνειρα του, ως μοντέρνος Gaius Julius Caesar Germanicus, γνωστός και ως Καλιγούλας, διέταξε την φυλάκιση ακόμα και του 80χρονου θείου του κ. Γιάννη Δερματά. 

«Αν ήξερα τι φίδι πολιτικό μεγάλωνα θα το έπνιγα στην γέννεση του» τάδε έφη κ. Γιάννης Δερματάς θείος Καμμένου

Οσο για τον Ταξίαρχο του ΓΕΕΘΑ που ντρόπιασε προσβάλοντας τον ο Πάνος Καμμένος, θέλω να πω ότι ένας τύπος σαν το Πάνο Καμμένο που μεγάλωσε με κλεμμένα από τον Παναμά, την στιγμή που διέτασσε την σύλληψη-κράτηση του Ταξίαρχου, του ήταν αδύνατο να καταλάβει την Τιμή των Όπλων, την τιμή του στρατεύματος της χώρας μας που εκπροσωπούσε η στολή που φορούσε ο Ταξίαρχος, πράττοντας το καθήκον του, διαφωνώντας με τον πλαστογράφο, διότι προφανώς ο Πάνος Καμμένος είχε μπερδευτεί με την δική του «τιμή» που είναι σε ευρώ όταν δεν είναι ντόλαρς.

Δεν θα αναφερθώ στην δική μου περίπτωση, που με συκοφάντησε, με αποκάλεσε άνθρωπο των Τούρκων της ΜΙΤ ο αδίστακτος αυτός τυπάκος με το όνομα Πάνος Καμμένος ο οποίος παριστάνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας μας. ΔΙΟΤΙ τον περιμένω να έρθει στην Βουλή των Ελλήνων να δώσει απαντήσεις στην ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ με θέμα: «Ερωτήματα σχετικώς με την υπόθεση πράκτορα _Σε αποκαλύψεις προέβη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας » που έχει καταθέσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δια του Βουλευτή Χατζησάββα Χρήστο στις  29 Νοεμβρίου 2017.

(1 Αρχείο)Για να τον ξεσκίσω τον ΜΠΙΝΕΠαρότι λαλίστατος εκεί που τον γλείφουν ο υπουργός Πάνος Καμμένος, στην περίπτωση αυτή, της σχετικής ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ της Χρυσής Αυγής για εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα, έχει καταπιεί την γλώσσα του, και κρύβεται άγνωστο σε ποιανής το βρακίΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ - ΝΑΝΟΙ ΟΛΟΙ.

Ενώ μας τους διαφήμιζαν για γίγαντες μας προέκυψαν νάνοι, και μάλιστα από τα Γερμανικά LIDL (κάθε λέξη έχει την σημασία της…) και μάλλον θα πρέπει να απευθυνθούμε στους «εμπόρους» της Γερμανίας που μας πούλησαν «Schwein στο σακί» να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω, διότι εξαπατηθήκαμε, μάπα το καρπούζι… όπως καλά λένε στις Λαχαναγορές.ΥΠΟΨΗ Εισαγγελέως οικονομικού εγκλήματος.                            

Μόλις πούλησα ένα ποδήλατο του Mahatma Gandhi προς 100.000.000 ευρώ. Μην τολμήσει κανείς κερατάς να πει ότι κάνω ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διότι θα φωνάξω τον μάρτυρα μου τον υπουργό Πάνο Καμμένο, ίσως και τον ΑΜΙ DADA, και τότε θα δείτε τι έχει να γίνει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ