...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Ελληνα μην εμποδίζεις τους πλειστηριασμούς καλύτερα να τα καις τα σπίτια

Βασικά αυτή την προτροπή δεν κάνουμε εμείς αλλά η ίδια η κυβέρνηση…
Βγήκε απόφαση ότι οποίος εμποδίζει πλειστηριασμό Θα μπαίνει φυλακή…


Εννοώ οποίος καίει, σπάει, καταστρέφει περιουσίες, καταστρέφει μνημεία, καταστρέφει δημόσια περιουσία, ιδιωτικά αυτοκίνητα ,βιτρίνες και καταστήματα…. Δεν τον αγγίζει κανείς!

Δηλαδή απλά η κυβέρνηση σου λέει ότι είναι καλύτερο από το να το παίξεις αλληλέγγυος με το συνάνθρωπό σου να γίνεις ένα ψαρωμένο άναρχο πιτσιρίκι που πιστεύει σε κάτι που δεν έχει ιδέα καν τι είναι, που δεν έχει ανοίξει ένα βιβλίο να κατανοήσει την έννοια της αναρχίας, που δεν παίρνει χαμπάρι Ποιος δίνει τις εντολές και για ποιο λόγο… Και είναι απλά το καλύτερο πιόνι της σημερινής δημοκρατίας του πολιτισμού της χεστρας!

Εφόσον λοιπόν το να προσπαθήσεις να εμποδίσεις να συντελεστεί η συνέχεια τις μεγαλύτερης απατης στην σύγχρονη ιστορία από τις τράπεζες θα σε οδηγήσει στη φυλακή… Καλό είναι για να προφυλαχτείς και εσύ αλλά και να κάνεις αυτό που το δίκαιο λέει μέσα από την καρδιά σου… Ξεκινά σπάσε, Κάψε και κατάστρεψε!

Και ξαναλέω αυτό δεν είναι προτροπή δικιά μας είναι απλή συλλογιστική στο οξύμωρο της Δημοκρατίας και της δικαιοσύνης… Άσε που γνωρίζουν ότι όσο άδικα σου φέρονται κάποια στιγμή θα σε οδηγήσουν στην εξέγερση… Άσε που είναι σταδιο το να έρθει η εξέγερση!

Τους βοηθά να έρθει αυτό το στάδιο για να γλιτώσουν την απάτη που έστησαν…. Αφού ενδιάμεσα στο χρόνο θα έχουν πάρει όλα όσα θέλουν μετά το καλύτερο από όλα είναι να ρθει το μπάχαλο ώστε μέσα από το τάξη μέσα στο χάος να φέρουν πάλι την ισορροπία με τους δικούς τους μαριονέτους και εσύ να νιώθεις πια σαν μάζα οτι εκτονώθηκες και Έφερες την οποία δικαιοσύνη!

Όλα αυτά είναι στημένα να συμβούν, οι ποδίτσες γνωρίζουν Από ιστορία και γνωρίζουν και από στάδια και λιθαράκι λιθαράκι δημιουργούν στη μάζα την αναγκαία αδικία και καταπίεση…

Και με αυτά τα σημάδια κατανοείς ότι το στάδιο της αρπαγής έρχεται στο τέλος του…. Πήραν ότι ήταν να πάρουν… Ενώ δεν έπρεπε να έχουν δικαίωμα να αγγίξουν τίποτα….. Έγινε το Μεγάλο Κόλπο γκρόσο…. Χρηματοδοτήθηκαν με “δάνεια” αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια…. Για να μην μπορώ να πω εγώ λαδωθηκαν γιατί έτσι θα κατηγορώ χωρίς στοιχεία!!!!… Και Αναμένουμε πλέον το ξέσπασμα τη στιγμή που θα επιλέξουν ότι είναι έτοιμη για το νέο επεισόδιο στο θέατρο του δημοκρατικού παραλόγου!

Κάψτε τα όλα…. Συμφέρει πιο πολύ… Το νόημα που βγαίνει από τις τελευταίες αποφάσεις της δικαιοσύνης μας….. Για την εξυπηρέτηση αυτών που μας έφεραν σε αυτή την κρίση και σε αυτό το χάλι!