...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τη δημιουργία ενός νέου Ρωσικού στρατού στην Άπω Ανατολή

© RIA Novosti / Vitaliy Ankov Μαχητικό αεροσκάφος. Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 18 Δεκεμβρίου – RIA Novosti.....
Οι νέες   Δυνάμεις της  Ναυτικής αεροπορίας και της  αεράμυνας θα ενταχθούν στον στόλο του  Ειρηνικού , και η έδρα του νέου στρατού θα είναι η χερσόνησος Καμτσάτκα, γράφει η  «Izvestia» [1], αναφορικά με το υπουργείο Άμυνας.

Ο νέος στρατός θα ελέγχει την Καμτσάτκα, την Τσουκότκα και την περιοχή της Αρκτικής. Θα δημιουργηθεί το 2018. Αναμένεται ότι το Σαχαλίν, τα νησιά Kurils, η Θάλασσα της Ιαπωνίας και η θάλασσα του Okhotsk θα αποτελέσουν αργότερα την ευθύνη του νέου σχηματισμού.
Η νέα αμυντική δομή, σύμφωνα με την Izvestia, θα αποτελείται από μονάδες αεροπορίας, πυραυλικά και ραδιοηλεκτρονικά  στρατεύματα. Θα έχουν βάσεις τους στο 317ο Σύνθετο Σύνταγμα Αεροπορίας που  βρίσκεται στο Ελιζόβο κοντά στο Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκα και στην 53η Αεροπορική Διεύθυνση, η οποία θα εδρεύει εκεί.

Επιπλέον, οι αλλαγές θα επηρεάσουν τη δομή των αεροπορικών δυνάμεων: έχει προγραμματιστεί να επιστρέψουν Συντάγματα και μεραρχίες αντί των αεροπορικών βάσεων που έχουν προκύψει από τη μεταρρύθμιση του 2008. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο νέος σχηματισμός άμυνας θα παρακολουθεί τις απειλές, καθώς και θα αντισταθεί στην πιθανή αεροπορική επίθεση.

Όπως σημειώνεται σε μια συνέντευξη με το RIA Novosti αρχισυντάκτης του «Arsenal Fatherland» συνταγματάρχης Βίκτορ Murakhovski, τέτοια μεταρρύθμιση είναι απαραίτητη για τη βελτίωση του ελέγχου του στρατού. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι πάρα πολύ βολικό να έχουμε μία  στρατιωτική δύναμη και μια αεροπορική άμυνα στην Ανατολική Περιφέρεια. Ο Murakhovsky υπενθύμισε ότι τα Συντάγματα και οι Μεραρχίες αντί των  αεροπορικών βάσεων έχουν ήδη καθιερωθεί στη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια.

References ↑ «Известия»
   ( https://iz.ru/679966/sergei-valchenko-aleksei-ramm-evgenii-andreev/dalnii-vostok-prikroiut-morskim-vozdushnym-shchitom ) https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr