...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

ΔΟΛΙΟΣ ο σουλτάνος , σχετίζει την αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης με την ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης  το ίδιο συγκρίσιμη  με την ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας....

Το παραπάνω δεν το λέμε εμείς το λένε οι Ρώσοι δια του πολιτικού- στρατιωτικού οργάνου τους της http://www.pravdareport.com/
Ολοκάθαρα πλέον η φωτιά που παίρνει αυτές τις κρίσιμες ώρες η Μέση Ανατολή συσχετίζεται με το ΑΙΓΑΙΟ, τα ΣΤΕΝΑ και την ΘΡΑΚΗ.
« Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα, ζήτησε την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης του 1923. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή είδηση, η σημασία της οποίας είναι συγκρίσιμη με την πρόσφατη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ.
 Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει την αρχή της αναθεώρησης της παγκόσμιας τάξης που καθιερώθηκε μετά τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο.» λέει η pravdareport
« Τι είπε ο Ερντογάν;
¨Η Συνθήκη της Λωζάννης πρέπει να αναθεωρηθεί υπό το πρίσμα των σημερινών γεγονότων · αυτή η αναθεώρηση θα είναι χρήσιμη όχι μόνο για την Τουρκία, αλλά και για την Ελλάδα .. Όταν μιλάω για αναθεώρηση, πρέπει να συζητήσουμε τα πάντα από τα άλφα ως το ωμέγα, να βρούμε τα ενοχλητικά ζητήματα ώστε να  καθίσουμε και να συζητήσουμε ... Αυτό θα αφορά όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την περιοχή¨ δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.» DMITRY NERSESOV http://www.pravdareport.com/ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2017

Το σόου Ερντογάν που ξεκίνησε στην Αθήνα με την επίσκεψη του ολοκληρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη πριν λίγες ώρες.
Ο Τούρκος πρόεδρος ανακηρύσσεται αυτόβουλα  αρχηγός του ισλαμικού κόσμου στον  αγώνα κατά του Ισραήλ.
Αλλά τι κάνει η πονηρή αλεπού ;
Σχετίζει δόλια  την ΛΩΖΑΝΝΗ με την ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ για να πετύχει τους άνομους σχεδιασμούς του , όπως διαφαίνεται από το ανωτέρω άρθρο της pravdareport
Αυτό διαφάνηκε ολοκάθαρα σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2017
« Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) συμφώνησε  για την Ανατολική Ιερουσαλήμ  σε έκτακτη σύνοδο κορυφής στην Κωνσταντινούπολη.
Η απόφαση, εκδόθηκε σήμερα 13 Δεκεμβρίου, και σαφώς αντιφάσκει με την πρόσφατη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τον  Πρόεδρο των ΗΠΑ .Ν. Τραμπ,  ως «αδιαίρετη» και επίσημη πρωτεύουσα του  Ισραήλ…ευνοώντας τα σύνορα προ του 1967, από τη λύση των δύο κρατών.
Σε αντιδιαστολή ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του παλαιστινιακού κράτους.»  
« Μας απειλεί ξανά ο Τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ότι εφόσον δεν εφαρμόζουμε υποτίθεται «διατάξεις για τους μουφτήδες στην Δυτική Θράκη  καθιστούμε «ανενεργή» την συνθήκη της Λωζάνης» …πρώτα εμείς οι Έλληνες , σε  ένα συνδυασμένο κρεσέντο της Άγκυρας κατά συγκεκριμένης Ελληνικής   περιοχής .
Δεν εφαρμόζεται η Συνθήκη της Λωζάννης και εφαρμόζεται μια εναλλακτική πρακτική, η Ελλάδα έχει ήδη αλλάξει τη συνθήκη της Λωζάννης»
τόνισε ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός. Hakan Cavusoglu» https://www.pentapostagma.gr/
Και τώρα τι γίνεται ωρε ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΚΑΤΆΣΧΟΥΝ τα σπίτια των Ελλήνων και ετοιμάζονται να τους πετάξουν αυτούς και τα παιδιά τους έξω στους δρόμους, την στιγμή που ο Έλληνας Πολίτης είναι δυνητικά επίστρατος σε κρίσιμες ώρες που μυρίζουν εμπλοκή με τους γείτονες; 
Πλέον ολοφάνερα ξεδιπλώνεται το δόλιο σχέδιο εναντίον της Πατρίδας μας.
Πριν τέσσερα χρόνια σε αρθρογραφία μας τονίζαμε επανειλημμένα « τούρκοι και τοκογλύφοι προθερμαίνονται σε αγαστή συνεργασία» 
Σήμερα βιώνουμε και θα βιώσουμε τραγικές εξελίξεις.
Μέσα από την καρδιά μας συνιστούμε αυτές και τις επόμενες  δύσκολες ώρες ψυχραιμία , ενότητα και ανθρωπιά.
Μπόρες είναι και θα περάσουν και το Έθνος μας δεν θα καταστραφεί , έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Θα περάσει τελικά η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και στην θέση της συνθήκης της Λωζάννης που θέλει τόσο πολύ να την αναθεωρήσει ο Ερντογάν θα έχουμε την συνθήκη της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.
Άλλωστε το θέατρο των επικείμενων πολεμικών επιχειρήσεων στήθηκε.
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας