...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Η Ελλάδα συνεχίζει να “μαυρίζει” κάθε μέρα

Είναι μέσα στο κάστρο οι εχθροί, είναι αόρατοι για τους περισσότερους από εσάς αλλά κάνουν ίσως χειρότερο κακό από τους εχθρούς που θα μπορούσες να δεις!....


Και το κακό που κάνουν είναι τόσο μεγάλο που πλέον κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον πόλεμο, κανείς δεν θεωρείται άμαχος πληθυσμός!

Και ο στόχος είναι η ψυχή όλων!

Στο Παλαιό Φάληρο Παραδόθηκε ένα άγαλμα ως ο προστάτης της πόλης!


“..Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 παραδόθηκε και εγκαταστάθηκε
με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου
το γλυπτό PHYLAX που αναπαριστά και συμβολίζει το Φύλακα – Άγγελο της πόλης…”

Η επιλογή του καλλιτέχνη να το μορφοποιησει κατά αυτό τον τρόπο δεν είναι τυχαία, ακόμα και αν ο ίδιος θεωρεί ότι η Έμπνευση του ήρθε και κανένας άλλος ή καμία άλλη ενέργεια δεν του επιβλήθηκε…!

Προσπαθώ όσο μπορώ σε αυτά που σας γράφω να κρατάω ισορροπία μεταξύ αυτων που σας έχουν αφήσει να γνωρίζετε και της ουσιαστικής πραγματικότητας που ζούμε σήμερα….

Έχουν κυριαρχήσει οι μαύροι γύρω μας, η διαστρεβλωμένη συνείδηση, η κρυφή πίστη, η παραβατικοι χαρακτήρες….. οι άψυχοι…. Οι κενές πύλες…. Είναι πολλές πια ανάμεσά μας!

Αυτό κάνει τη δόνηση της πραγματικότητας μας να συντονίζεται με άλλες συχνότητες με άλλες διαθέσεις με άλλες ιδέες….

Με ποιητική απλότητα μπορούμε να πούμε ότι κατάφερε το σκότος να μειώσει το φως της Ελλάδας….!

Όσοι γνωρίζουν τα σημάδια, τα σύμβολα, την κρυφη Γεωμετρία τον μυστικό αυτόν πόλεμο ανατριχιάζουν κάθε φορά που βλέπουν ακόμα ένα βήμα κατάκτησης τις μαύρης ύλης!Οσο “μαυρίζει” η Ελλάδα τόσο η ψυχή χάνει το σθένος της, τόσο οι σχέσεις γίνονται πιο χαλαρές….. Τότε είναι που σπάει ο χαρακτήρας, η συνείδηση…. Τότε χάνονται οι ιδιότητες….. Τα ιδανικά!

Αν σε μία ορχήστρα παράφωνη με χιλιάδες οργάνα τοποθετήσεις ένα καλοκουρδισμένο όργανο που παίζει και αυτό μέσα στην παραφωνία αναγκαστικά μετά από λίγο επειδή η φύση του είναι να μην είναι παράφωνο…. Να μην δονείται αντίθετα άλλα να ακολουθεί τη δόνηση της ορχήστρας του… Τότε θα καταλήξει και το ίδιο να παραφωνει!

Είμαστε τα πάντα, μέσα μας έχουμε τα πάντα, μέσα μας κατοικεί και το καλό και το κακό, και το σκοτάδι και το φως, το κούρδισμα μας η δόνηση της ψυχής μας είναι αυτή που συντονίζει τι από όλα αυτά που έχουμε μέσα μας θα κυριαρχήσει και θα βγάλει τον ήχο μας την πραγματικότητα…

Αλλά ακόμα και από συντονισμό οι μεγαλύτερες γέφυρες του κόσμου πέφτουν…

Η Ελλάδα “μαυρίζει” και αυτός είναι ο αρχικός πόλεμος, ο πόλεμος στο Κύτταρο… Δε νικιέται ούτε με πολιτική, ούτε με ηγέτες, ούτε με χρήματα….

Μπορείς να νικήσεις μόνο αν γνωρίζεις τον εχθρό και έχεις τη δύναμη να δημιουργήσεις το Πεδίο που θα διεξαχθεί η μάχη….

Και το πεδίο μέχρι ώρας το δημιουργούν οι εχθροί μας…

Η Ελλάδα “μαυρίζει” και είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις παγίδες που μας κάνουν να κοιτάμε αλλού….

Όταν πλέον θα ρθει η απόλυτη σχιζοφρένεια και παράνοια και μέσα στο κάστρο θα είναι αργά να σκεφτείτε ποιον θα ακούσετε και ποιος στρατηγός θα αναλάβει αυτή τη μάχη ώστε να μην χάσουμε τα πάντα….


Stranger…