...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Βόρειοι και Νότιοι φύλακες κλειδοκράτορες σε αόρατες πύλες

Και να μην σου φαίνεται ο τίτλος σαν βαρύς γιατί από τη στιγμή που αποδέχεσαι έναν κόκκινο Άγγελο φύλακα θα πρέπει να αποδεχτείς και έναν μαύρο ως φύλακα!....Το θέμα είναι τι φυλάνε ακριβώς και για ποιους το φυλάνε, όπως και τον αναρωτηθείς ποιος επεμβαίνει στη λογική και στο πνεύμα του καλλιτέχνη ώστε να δημιουργήσει συγκεκριμένες εικόνες μέσα στη δική μας πραγματικότητα!

Τυχαίνει λες την εποχή που έχει μαυρίσει η γη να εμφανίζονται και τεχνουργήματα που μοιάζουν με όλα αυτά που λένε τα βιβλία της φαντασίας;


Ο συγκεκριμένος μαύρος φύλακας βρίσκεται στα βόρεια προάστεια στην Κηφισιά, ένας στο βορρά ένας στο Νότο…. Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε και Δύση και Ανατολή να έχουν τους δικούς τους φύλακες!

Η Γεωμετρία μέσα στις πόλεις έτσι κι αλλιώς Είναι κάτι πολύ πολύ κρυφό, οι αποστάσεις τα σύμβολα τα κτίρια είναι όλα οργανοπαίκτες μιας μουσικής- δονησης μπουένο τι δεχόμαστε κάθε μέρα δεν μπορούμε και μάλλον Ούτε θέλουμε να την αντιληφθούμε!


Ο σκοπός αυτής της δόνησης; η κυριαρχία στη συνείδηση, ο έλεγχος της ενέργειας… Η πύλη η πνευματική που πρέπει να παραμένει πάντα κλειστή!

Οι δημιουργοί και οι διαχειριστές αυτών των μυστικών τεχνικών ελέγχου; οι ίδιοι χιλιάδες χρονια τώρα, οτι σου κρύφτηκε, ότι οδηγήθηκε στο μυαλό σου να έχει χάσει την εννοια του…. Ότι σε έμαθαν να μη θεωρείς αληθινό!

Χιλιάδες χρόνια αυτή η μάχη για να κρατήσει το κοπάδι στο να μην μπορεί να δει… Χιλιάδες χρόνια “άνθρωποι” ξεπούλησαν οτιδήποτε είχαν μέσα τους για να ακολουθήσουν τα μεγάλα κρυφά αφεντικά… Η υπόσχεση πάντα μία… Ακολούθησε τους κανόνες μας και εμείς σου προσφέρουμε τα πάντα και εμείς σε προστατεύουμε!
Δύσκολο να καταλάβεις την απώλεια κάθε μέρα όταν Έχεις συνηθίσει από την αρχή της ζωής σου να είσαι με μείον την ενέργειά σου…. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει Αν δεν φτάσει σε μεγάλο ποσοστό παραπάνω ενέργειας την διαφορά του τι σημαίνει ζωή…. Είσαι απλά μία μπαταρία που με ένα όμορφο τρικ σου στερείται καθημερινά και κάθε στιγμή ένα ποσοστό ενέργειας έτσι ώστε να είσαι χρήσιμη μπαταρία για αυτούς που είναι ιδιοκτήτες αυτού του εργοστασίου “ενέργειας”!

Το θέμα είναι αν θα καταφέρεις να δημιουργήσεις τους δικούς σου φυλακες μέσα στην ίδια πραγματικότητα τους οι οποίοι θα μπορούν να δίνουν τις μάχες για σένα για να κερδίσουν πίσω αυτό που καθημερινά σου κλέβουν οι αόρατοι!


Μπορείς Όλο αυτό το άρθρο να το θεωρήσεις λόγια, η να πεις ότι είναι ένα ωραίο παραμύθι…..

Αλλά σκέψου αν μπορείς ταυτόχρονα να είσαι ένας ολόκληρος άνθρωπος!

Αλήθεια πιστεύεις ότι όλο αυτό που βιώνεις όλο αυτό που νομίζεις ότι είσαι είναι η πραγματικότητα του τι είσαι πραγματικά;

Stranger…