...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Η εγκληματική αριστερή φορολογία στηρίζεται επάνω στην ανοχή σου

Το παγκόσμιο δόλωμα αυτή την στιγμή είναι η ιστορία που έχουν εφεύρει ότι ο άνθρωπος θεωρείτε υπεύθυνος για την (ανύπαρκτη) υπερθέρμανση του πλανήτη, και επειδή μας εκπαίδευσαν με την.....
επανάληψη ότι εκπέμπουμε πολύ CO2, το λεγόμενο αέριο του θερμοκηπίου ή διοξείδιο του άνθρακα, είμαστε υπεύθυνοι για όλη αυτή την καταστροφή και το χάος που εμείς οι ίδιοι προκάλουμε με την δική τους τεχνολογία…!!!

Άντε να καταλάβεις τώρα γιατι θα πρέπει να πληρώσεις μια νέα δεξιά ή αριστερή φορολογία, που θα σου φέρουν οι αριστεροί σωτήρες, έτσι ακριβώς όπως τους έχει διορίσει να κάνουν η Παγκόσμια χούντα. Ενώ αυτοί θα κλέβουν με βία το ολόδικό σου σπίτι…με ένα φόρο που το ονόμασαν ΕΝΦΙΑ ένα απ’ τα πολλά εργαλεία της Νέας Τάξης..

Έχουμε γράψει για την Ατζέντα 21 και το πλαίσιο μέσα στο οποίο το παγκόσμιο πρόγραμμα ανακοινώθηκε επίσημα από τη νέα παγκόσμια κυβέρνηση τον περασμένο Σεπτέμβριο!

Οι κυβερνήσεις μαριονέτες, αριστερές και δεξιές παρουσιάζουν τα νέα τους σχέδια τόσο όμορφα που έχουν μέσα πακέτο και την λύση για όλα τα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν φορτώσει τους λαούς…
Η λύση τους με την πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά λογικη μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι αφορά πραγματικά κάθε πτυχή της ζωής σας που θα πρέπει να ρυθμιστεί από την κεντρική Παγκόσμια κυβέρνηση με εσένα σαν χρόνιο ένοχο για να σε αρμέγουν καλύτερα.

Όλα σύμφωνα με το ΝΟΜΟ!! Έτσι είναι, ο νόμος ορίζεται από τους ίδιους που σε κλέβουν με τον νόμο.. Ποιος όμως σκέφτηκε όλους αυτούς τους νόμους που έχουν μονο ένα σκοπό;; Το κράτος ή η Ευρωπαική Ένωση;;; Ποιος από τους δυο ή μαζί και οι δύο;;;
Δημιούργησαν μια ανύπαρκτη κρίση για να περάσουν τον ΕΝΦΙΑ, τη φορολογια του νερού και του πηγαδιού σας, πριν 2 χρόνια την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% στο φαγητό (γλυκά κτλ) γιατί το έκαναν είδος πολυτέλειας…

Το είχατε ποτέ φανταστεί ότι θα πληρώνατε 24% φορολογία επάνω στα φαγητά;;;

Είναι ένα απίστευτα έξυπνο σχέδιο αυτό που ζεις και σίγουρα δεν το καταλαβαίνεις, διαφορετικά θα τους είχες στείλει εκεί που τους αξίζει. Το γεγονός αγαπητοί αναγνώστες είναι ότι θα σας φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέετε γιατί επηρεάζεται αρνητικά τον πλανήτη γη!!!

Ολοι όσοι ζουν στον πλανήτη γη επηρεάζουν το περιβάλλον και κατά συνέπεια εμπίπτουν στους παγκόσμιους κανονισμούς της Ατζέντας 21. Ως αποτέλεσμα, κάθε δραστηριότητα κάθε ατόμου σε αυτόν τον κόσμο μπορεί να ταξινομηθεί σε μια κατηγορία ειδικής φορολόγισης: πχ. της ανάπτυξης του διοξειδίου του άθρακα εφόσον οδηγείς αμάξι για να πας στην δουλεία σου, αγοράζεις και καταναλώνεις πράγματα, ταξιδεύεις, και αναπνέεις αέρα αλλά εκπνέεις διοξείδιο..

Για να τα εφαρμόσουν όλα αυτά τα μέτρα, η ελίτ χρησιμοποιεί τις λεγόμενες κυβερνήσεις και το πολιτικό δόλωμα του ελεύθερου ψήφου. Αυτά είναι τα θαυμάσια εργαλεία τους, η χειραγώγησης του παγκόσμιο πληθυσμού πάντα σύμφωνα με τα νομοσχέδια τους.

Οι λαοί δεν έχουν καμία ιδέα για ποιο λογαριασμό εργάζονται οι πολιτικατζίδες, ενώ η ελίτ τους έχει όλους στο βρακί της με πλουσιοπάροχες αμοιβές.
Το γεγονός είναι ότι οι ψυχοπαθείς που σας κυβερνούν θα σας επιβάλουν τόσα νέα μέτρα που θα βλαστημάτε ότι αναπνέετε και μολύνετε τον πλανήτη.

Όλη αυτή η εγκληματική αριστερή φορολογία στηρίζεται επάνω στην ανοχή σου…

KORAKS