...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Το Ισλαμικό Κράτος δεν ηττήθηκε στη Συρία – Καταλαμβάνει εδάφη στα βορειοδυτικά της χώρας

Το Ισλαμικό Κράτος δεν ηττήθηκε στη Συρία – Καταλαμβάνει εδάφη στα βορειοδυτικά της χώρας
Μπορεί η Ρωσία να ανακοίνωσε ότι νίκησε το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, όμως οι τζιχαντιστές της οργάνωσης δεν αποδέχονται την ήττα τους.....
Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, το Ισλαμικό Κράτος, που χάνει τον πόλεμο στη νοτιοανατολική Συρία, εμφανίστηκε στα βορειοδυτικά της χώρας και συγκεκριμένα στην επαρχία Ιντλίμπ που τελεί κυρίως υπό τον έλεγχο της συριακής Αλ Κάιντα, της Ταχρίρ Αλ Σαμ.

Να σημειωθεί ότι στον πόλεμο της Συρίας το Ισλαμικό Κράτος είχε να φανεί στην επαρχία της Ιντλίμπ εδώ και τέσσερα χρόνια.

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εμφανίστηκαν από το πουθενά στην Ιντλίμπ τον προηγούμενο μήνα, κατέλαβαν μια χούφτα χωριά και τις τελευταίες ημέρες συνεχώς επεκτείνονται αποσπώντας εδάφη από τη συριακή Αλ Κάιντα.

Μάλιστα οι τζιχαντιστές δεν καταλαμβάνουν εδάφη μόνο στην επαρχία της Ιντλίμπ αλλά και στη γειτονική επαρχία Χάμα.

Σήμερα, Σάββατο, το Ισλαμικό Κράτος πήρε ακόμα τέσσερα χωριά από την Ταχρίρ Αλ Σαμ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τζιχαντιστές της Ταχρίρ Αλ Σαμ δεν έδωσαν μάχη με τους τζιχαντιστές του ISIS, εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και άφησαν στο Ισλαμικό Κράτος να τα καταλάβει.

Δείτε στο βίντεο τον χάρτη με την εμφάνιση του ISIS στη βορειοδυτική Συρία: